Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Karetní hra Munchkin Apokalypsa


 


Samostatně hratelné rozšíření hry Munchkin! Ztřeštěně netradiční pojetí tradičních principů her na hrdiny v netradiční podobě tradiční hry s kartičkami. Netradičními, samozřejmě.Apokalypse se odehrály (nebo se chystají odehrát) všechny myslitelné i nemyslitelné katastrofy. Jsi ostřílený přeživší ve světě plném lidí - a věcí - , které tě chtějí zabít a sebrat výbavu. Takže jim to proveď dřív, než ti to provedou oni! Vydáváme nová pokračování Munchkinů a doplňků celou dobu... namíchej a zkompletuj je pro úplně nejzábavnější výpravu do jeskyně!



Obsah balení:




- 180 karet

- pravidla

- kostka




Hra je kompletně v češtině.


UPOZORNĚNÍ Nevhodné pro děti do 3 let. Obsahuje malé části - nebezpečí udušení. Obal není hračka, před použitím produktu ho odstraňte z dosahu dítěte, může způsobit zadušení.




- Vhodné pro děti od 10 let

 



Rozšíření pro hru Temné znamení.



Toto rozšíření dále představuje nové spojence, nové nestvůry a nový balíček Mýtů. 



Temné znamení: Prokletí faraona Egyptská expedice, mířící do černočerné Temné pyramidy, není pro slabé nátury.



Možná, že příběhy o Temném faraonovi jsou pouhé legendy. A možná také zapomenuté komory ukrývají strašlivá tajemství, která je lepší nechat spát.

 




- Počet hráčů: 1 - 8.

- Doba hraní: 120 minut.

- Vhodné pro děti od 12 let.

Piatnik Tarot DEVA [Karty] 345 CZK  -31% 
K těmto kartám je podrobný návod v českém jazyce prodáván samostatně zde: Tarot pravidla .

Klasická dětská karetní hra, s novými obrázky z pohádek Zdeňka Smetany, Křemílek a Vochomůrka, Rákosníček, Malá čarodějnice

• Dětské pexeso s výukou angličtiny na 36 kartičkách rozměry: kartička - 6,8 x 6,8 cm, krabička – 7 x 9 x 5 cm rozměr: 7 x 9 cm

Digimon - obaly na karty s motivem Jesmon - 60 originálních obalů na karty ke karetní hře Digimon. Jedná se již o třetí vydání oblíbené sady obalů na karty této sběratelské kartení hry. Obaly v této sadě vychází v designech Gammamon, Angoramon and Jellymon, Shoutmon, Susanoomon a Jesmon.
Chraňte své oblíbené karty před poškozením.

Timeline - Česko 211 CZK  -18% 
Vědomostní karetní hra v praktické plechové krabičce s motivy Česka!
"Mohl si dát Bedřich Smetana na oslavu dokončení cyklu "Má vlast" plzeňský ležák? A dokončil tento cyklus ještě před požárem Národního divadla v Praze nebo až potom? Byla Katedrála sv. Víta dokončena ještě před vznikem prvního samostatného československého státu?"
Hráči se snaží správně poskládat karty vynálezů, objevů či historických událostí, spojených s naší zemí, do časové osy podle toho, kdy k nim došlo. Střídají se v tazích a na časovou osu postupně přidávají kartičky s různými českými vynálezy a objevy, které změnily svět, nebo různými událostmi, jež se zapsaly do naší a někdy i do světové historie. Ve hře najdete objevy či události z naší starší historie, ale i ty z nedávné minulosti. Myslíte si, že je to snadné? Vyzkoušejte vaše znalosti dějepisu! Nebo se naučte něco nového!
Na každé kartě je z obou stran vyobrazen nějaký vynález, objev či událost s tím, že na jedné z nich je pak připsáno také datum, kdy k nim došlo. Každý hráč obdrží na začátku hry 4 karty a jeho úkolem je postupně karty vyskládat na stůl ve správné posloupnosti na časové ose. Cílem hry je zbavit se všech karet tím, že je správně umístí. Ve hře se perfektně pojí zábava se vzděláváním.
Karty jsou zabaleny v plechové krabičce, díky čemuž lze vzít hru kamkoliv s sebou, aniž by se karty poničily.
Obsah balení:

55 karet v plechové krabičce
česká a slovenská pravidla

Hrát si s Peppou nebo Petrem? Tohle dilema dětem ušetří hrací karty Černý Petr s obrázky oblíbeného prasátka Peppy. Pravidla jsou stejná, jako si pamatujete ze svého dětství. V karetním klání zvítězí

Marvel Mayhem 199 CZK  -20% 
Rodinná karetní hra, se kterou si mohou hráči užít Marvelovských hrdinů.

Hráči, vždy v roli jednoho ze čtyř hrdinů, mají k dipozici svůj balíček karet s triky, dovednostmi a vybavením. V souboji se utká Ironman, Captain Marvel, Scarlet Witch nebo Black Panther, a to se svými super schopnostmi, zbraněmi a výstrojí.

Vzájemně se musí mít na pozoru, ve snaze způsobovat soupeřům zranění a oslabení, by sami neměli žádné utrpět. Hra se vyznačuje snadnou a opakovatelnou hratelností.

Kupte dětem karetní Mayhem!

Vhodné pro děti od 8 let

Počet hráčů: 2 - 4

Fanzóna - elektronická věfomostní hra na téma fotbal. Kvízová hra typu "pravda nebo lež" je určená všem fotbalovýcm nadšencům. Hrou provází populární komentátor Petr Svěcený.
Při hře máte k dispozici variantu pro děti od 7 let nebo od 14 let.
Oficiální reklamní spot hry FanZóna naleznete zde.
500 otázek na 5 témat:

Mistrovství světa
Evropské pohárky
Česká liga
Slavní hráči
Zábavná fakta