Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Plyšák Prasátko Peppa 61 cm

Plyšový kamarád z oblíbeného dětského seriálu Prasátko Peppa.

Všechny hračky této kolekce jsou vyrobeny z měkkého materiálu, uvnitř je jemná a lehká výplň. Díky tomu jsou plyšáci milí a příjemní na dotek a děti se s nimi rádi mazlí. Plyšoví hrdinové mohou provázet děti již od prvních měsíců života. Skvělý nápad na dárek pro každou příležitost.

Prasátko Peppa je pohádka, kterou milují všechny malé děti.
Peppa je malé prasátko v červených šatičkách. je rozdováděná, zvědavá, velmi nápaditá a zbožňuje dobrodružství. Prasátko má rádo čokoládové zákusky, narozeninové oslavy, výlety na kole a pikniky. Nejvíce má však ráda své bláto a skákání v dešti přes kaluže.


Oficiálně licencováno.
Vhodné pro děti od narození.

Dětské puzzle s populárním motivem oblíbené postavičky si oblíbí děti bez rozdílu věku. Díky malému počtu dílků je skládání obrázku přehledné a jednoduché. Hračka napomáhá rozvoji dětského kreativního myšlení, skládáním jednotlivých dílků si vaše dítě snadno osvojí práci jemné motoriky. Podporuje v dětech smysl pro trpělivost a přesnost. Puzzle bylo vyrobeno v ČR. Kartonové kostičky jsou velmi odolné a použitý materiál zcela zdravotně nezávadný. Obávat se nemusíte ani ve chvíli, kdy děti lepenku pozřou.

Plyšová hračka Sonic The Hedgehog

Krásný a vysoce kvalitně zpracovaný ježek Sonic.
Tímto plyšákem uděláte radost nejen fanouškovi Sonica.


Velikost 70 cm.
Vhodné pro děti od 3 let.
Oficiálně licencovaný.

Blíží se nejdůležitější zkoušky pro studenty školy čar a kouzel v Bradavicích, zkoušky náležité kouzelnické úrovně (NKÚ). Vyberte si svou kolej a postavu a složte teoretické i praktické testy z přeměňování, kouzelných formulí a obrany proti černé magii. Zapamatujte si své karty, kterých je ve hře celkem 218 a obsahují kouzla ze světa Harryho Pottera. Zapamatovaná kouzla si postupně nechávejte uznat kouzelnickou porotou, postupujte úrovněmi (začátečnická, středně pokročilá a pokročilá) a získávejte za své snažení body. Čeká vás odříkávání formulí, kreslení i předvádění pantomimy.Obsah balení: 1 herní plán 218 karet kouzel 16 velkých karet 16 figurek postav 12 podstavců 104 žetonů bodů 32 žetonů roků 1 látkový sáček 1 česká a slovenská pravidla

Den s Minnie 3x55 puzzle 99 CZK  -50% 
Dětské puzzle 3x55 dílků s motivem Minnie. V balení jsou tři obrázky rozměr 180x180 mm.

Co dělají formule, když zrovna nezávodí? Relaxují na pláži a skládají si s dětmi puzzle. Blesk McQueen, vozík Guido a holčičí formule Cruz Ramirez naučí kreativnímu odpočinku i vašeho malého závodníka. Nad skládačkou o 24 dílcích se i nejdivočejší děti naučí chvíli soustředit a také si procvičí motoriku a fantazii. Dětské puzzle s postavami z oblíbeného animovaného filmu Auta 3 . Doporučeno pro děti od 4 let. Rozměr složeného puzzle 26 x 18 cm.

Probuďte v dětech cestovatelského ducha. Skládačka s ilustrovanou mapou světa jim ukáže nejrůznější možnosti dopravy i zvířecí obyvatele všech kontinentů. Zatím se za nimi vydají při skládání 300 XL dílků puzzle, později se za nimi ale určitě vypraví osobně. Obrázek dají dohromady děti cca od 6 let. Procvičí si přitom schopnost soustředění a fantazii. Puzzle bylo vyrobeno v ČR z odolného a zdravotně nezávadného kartonu. Přesný počet dílků v balení zkontrolovala precizní elektronická technologie. Rozměr herního plánu (š X v) 470 x 330 mm.

Aby se mohl Krteček s kamarády pustit do výborných koláčů, musí jejich posezení nejprve někdo poskládat dohromady. Vaše šikovné dítko to se skládačkou o 15 dílcích jistě dobře zvládne a přitom si ještě procvičí motorické schopnosti a prostorovou představivost. S deskovým puzzle si vyhrají i ty nejmenší děti od 3 let. Hračka je pro ně navíc naprosto bezpečná. Kvalitní pevný karton, z něhož jsou dílky vyrobeny, totiž neohrožuje zdraví ani v případě požití. Puzzle bylo vyrobeno v ČR a získalo certifikát Bezpečná a kvalitní hračka.

Krteček stojící na své krtině, ve svých kalhotkách s kapsičkami plnými různých potřebných drobností, je motivem puzzle obrázku, který si mohou zkusit postavit děti již od 4 let. Balení obsahuje 24 dílků. Rozměry složeného puzzle 26,4 x 18,1 cm.

Puzzle 24 Frozen Selfie 79 CZK  -50% 
Dokonce už i hrdinové pohádky Ledové království propadli trendu selfie fotek. Jednu takovou si s nimi mohou udělat také vaše ratolesti, až dostaví puzzle s jejich obrázkem. Při skládání si nejen užijí zábavu, ale zároveň si procvičí motorické schopnosti a pořádně zapojí fantazii. Skládačka byla vyrobena v ČR. Jednotlivé dílky jsou tvořeny z odolného kartonu, který je zdravotně nezávadný. Není škodlivý ani v případě, že jej dítko omylem pozře.