Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Ohýbaná vzpěračská tyč s průměrem 30 mm z chromované oceli včetně matic, vhodná pro posilování bicepsů, tricepsů a svalů horní poloviny těla.. Tato vysoce kvalitní posilovací tyč inSPORTline RB-47CT ohýbaná 120cm / 30mm z chromované oceli je vhodná pro posilování bicepsů, tricepsů a svalů horní poloviny těla.

Tyč je zakřivená tak, aby bylo možné posilovat jednotlivé svalové partie odděleně. Délka tyče 120 cm a průměr 30 mm dělá z této inSPORTline tyče univerzální posilovací nářadí.Technický popis:


tyč z kvalitní chromované oceli
průměr tyče: 30 mm
délka tyče: 120 cm
hmotnost: 6,68 kg
délka úchopové části: 82 cm
délka nakládací oblasti: 2 x 18 cm
nosnost: 200 kg
2x zajišťovací matice součástí








A (cm)


B (cm)


C (cm)


hmotnost (kg)




120


18


82


6,68

Speciální olympijská tyč, chromová ocel, průměr osy 50 mm, vhodná pro posilování tricepsů, bicepsů a svalů horní poloviny těla.  . Tato vysoce kvalitní posilovací tyč inSPORTline OLYMPIC OB-34 z chromované oceli je vhodná pro posilování tricepsů, bicepsů a svalů horní poloviny těla.

Speciálně navržený tvar tyče umožňuje posilování každé konkrétní svalové partie odděleně. Při zvedání za hlavou pak dochází k maximálně efektivnímu posilování tricepsů.

Úchopy pro ruce jsou opatřeny protiskluzovým vroubkováním, což zajišťuje maximální stabilitu činky v ruce. Tyč je vhodná pro posilování se zátěžovými kotouči Olympic s otvorem 50 mm.Technický popis:


vysoce kvalitní chromová ocel
protiskluzové vroubkované úchopy pro maximální stabilitu činky v ruce
určeno pro posilování s kotouči Olympic s otvorem 50 mm
délka tyče: 86 cm
šířka úchopu: 26 cm
délka nakládací části: 20 cm
délka úchopové části: 46 cm
průměr tyče: 50 mm
nosnost tyče: 100 kg
dodáváno bez svorek








A (cm)


B (cm)


C (cm)


hmotnost (kg)




86


20


46


9,78

Olympijská pružinová bezpečnostní objímka pro tyče s průměrem 50 mm.. Bezpečnostní objímka Olympic CL-06 slouží jako zajišťovací segment pro nakládací činky. Je určena pro osy s průměrem 50 mm (Olympic). Jednoduchý pružinový mechanismus se dvěma pákami umožní zajištění závaží na ose činky. Lehkým stlačením pák se pružina roztáhne a zvětší tak vnitřní průměr. Po nasunutí na osu a puštění stlačených pák se pružina pevně upne kolem osy, čímž bezpečně zajistí kotouče závaží proti jejich pohybu.Technický popis:


kvalitní ocelové tělo pružiny
leštěný povrch odolný proti vlhkosti
určeno pro osy o průměru 50 mm (olympijské)
šířka: 1,5 cm
univerzální rychlé a snadné použití
cena za 1 kus

Tyč s variabilními úchopy, chromová ocel, šířka osy 30 mm, vhodná pro posilování bicepsů, tricepsů a svalů horní poloviny těla.. Tato vysoce kvalitní posilovací tyč inSPORTline Combo 120cm / 30mm RB-47GT z chromované oceli je vhodná pro posilování bicepsů, tricepsů a svalů horní poloviny těla. Tyč je ohýbaná tak, aby bylo možné posilovat jednotlivé svalové partie odděleně. Úchopy pro ruce jsou opatřeny protiskluzovým vroubkováním pro maximální stabilitu činky v ruce.

Díky délce tyče 120 cm a průměru 30 mm je tyč inSPORTline Combo vhodná pro posilování se zátěžovými kotouči s vrtáním otvoru 30 mm.Technický popis:


vysoce kvalitní chromová ocel
protiskluzové vroubkované úchopy pro maximální stabilitu činky v ruce
variabilní úchop umožňuje posilovat konkrétní svalové partie odděleně
určeno pro posilování s kotouči s vrtáním otvoru 30 mm
délka tyče: 120 cm
průměr tyče: 30 mm
délka nakládací oblasti: 2 x 18 cm
délka úchopové části: 82 cm
nosnost: 200 kg
2x zajišťovací objímka součástí








A (cm)


B (cm)


C (cm)


hmotnost (kg)




120


18


82


7,08

Olympijská bezpečnostní objímka pro tyče s průměrem 50 mm, zajišťovací kolík se závitem.. Tato robustní bezpečnostní objímka Olympic CL-19 slouží jako zajišťovací segment pro nakládací činky. Je určena pro osy s průměrem 50 mm (Olympic). Tělo bezpečnostní objímky Olympic CL-19 je vyrobeno z kvalitní oceli s leštěným povrchem. Zajišťovací závitový kolík umožňuje snadné a pevné dotažení objímky.Technický popis:


kvalitní ocelové tělo
leštěný povrch odolný proti vlhkosti
zajišťovací kolík se závitem pro snadné utažení
určeno pro osy o průměru 50 mm (Olympijské)
šířka: 5 cm
univerzální použití
hmotnost: 1810 g
cena za 1 kus

Olympijská pružinová bezpečnostní objímka pro tyče s průměrem 50 mm.. Bezpečnostní objímka Olypmic CL-17 slouží jako zajišťovací segment pro nakládací činky. Je určena pro osy s průměrem 50 mm (Olympic). Jednoduchý pružinový mechanismus se dvěma pákami umožní zajištění závaží na ose činky. Lehkým stlačením pák se pružina roztáhne a zvětší tak vnitřní průměr. Po nasunutí na osu a puštění stlačených pák se pružina pevně upne kolem osy, čímž bezpečně zajistí kotouče závaží proti jejich pohybu.Technický popis:


kvalitní ocelové tělo pružiny
leštěný povrch odolný proti vlhkosti
určeno pro osy o průměru 50 mm (Olympijské)
šířka: 1,5 cm
univerzální rychlé a snadné použití
cena za 1 kus

Olympijská pružinová bezpečnostní objímka pro tyče s průměrem 50 mm.. Bezpečnostní objímka Olympic CL-15 slouží jako zajišťovací segment pro nakládací činky. Je určena pro osy s průměrem 50 mm (Olympic). Jednoduchý pružinový mechanismus se dvěma pákami umožní zajištění závaží na ose činky. Lehkým stlačením pák se pružina roztáhne a zvětší tak vnitřní průměr. Po nasunutí na osu a puštění stlačených pák se pružina pevně upne kolem osy, čímž bezpečně zajistí kotouče závaží proti jejich pohybu.Technický popis:


kvalitní ocelové tělo pružiny
leštěný povrch odolný proti vlhkosti
určeno pro osy o průměru 50 mm (olympijské)
šířka: 1,6 cm
rychlé a snadné použití
hmotnost: 160 g
cena za 1 kus

Stojan na zeď pro 8 vzpěračských tyčí najednou! Tvoří ho 2 samostatné části, které si libovolně připevníte na stěnu.. Nevíte kam se vzpěračskými tyčemi? Co takhle zavěsit je na zeď? S nástěnným stojanem inSPORTline Wabarak si uděláte ve své posilovně pořádek a zároveň si ji přizpůsobíte přesně tak, jak potřebujete.

Stojan se skládá ze dvou samostatných částí a ty můžete umístit tak daleko od sebe, jak vám to bude vyhovovat - minimální délku hřídele si tedy určujete sami. Celkově máte k dispozici zarážky na 8 tyčí a rozhodně se nemusíte bát je všechny zaplnit - ocelová konstrukce s přehledem unese až 200 kg!Technický popis:


nástěnný stojan na vzpěračské tyče
prostor pro maximálně 8 tyčí
možnost nastavení libovolné vzdálenosti mezi háky
materiál: ocel
tloušťka rámu: 5 mm
délka jedné části: 135 cm
šířka jedné části: 4,5 cm
doporučená vzdálenost mezi vnitřní částí stojanů: 79 cm (pro minimální délku hřídele 120 cm)
hmotnost: 14 kg
nosnost: 200 kg

Hex bar s perfektním vyvážením pro mrtvé tahy i dřepy! Tyč je vhodná pro olympijské kotouče o hmotnosti až 200 kg!. Hex olympijská hřídel inSPORTline Dedlif je parádní vzpěračská osa v unikátním provedení pro mrtvý tah! Těžiště se díky šestihranné konstrukci nachází přesně uprostřed a všechny části těla jsou tak při tréninku zatíženy rovnoměrně. Rozdíl pocítíte hlavně ve spodní části páteře, na kterou nebude vyvíjen takový tlak.

Vhodná na dřepy i mrtvý tah - tato pevná ocelová tyč je zkrátka ideálním doplňkem do domácí posilovny i profi fitka. Se dvěma polohami úchopu pak dokonce nabízí i větší různorodost tréninku - v nižší poloze je cvičení náročnější a více zatěžuje svaly na nohou. Naložíte na ni až 200 kg v olympijských kotoučích a díky chromovanému povrchu se navíc skvěle udržuje.  Technický popis:


vzpěračská tyč typu "hex trap bar" pro mrtvý tah
šestihranná konstrukce pro dokonalé vyvážení při tréninku
2 možné způsoby úchopu - nižší poloha pro náročnější trénink
vroubkované rukojeti pro pevný úchop
zaměření na posílení několika svalových skupin najednou
vhodné pro kotouče: 50 mm
celková délka: 140 cm
délka nakládací části: 2 x 24 cm
délka úchopu: 29 cm
průměr úchopu: 28,5 mm
rozteč úchopů: 64 cm
materiál: ocel A3
povrch: chromovaný
maximální zátěž: 200 kg
hmotnost: 20 kg
upozornění: Pokud chcete hřídel na delší dobu odložit do vzpěračského stojanu, sejměte z ní všechno závaží. Mohlo by dojít k ohnutí tyče.
objímky ani kotouče nejsou součástí balení

Univerzální hřídel na jednoruční nakládací činku o celkové délce 52 cm.. Hřídel na jednoruční činku Hop-Sport Thread je hřídel o délce 52 cm pokrytá chromovou úpravou. Díky závitovým koncovkám je naložení zátěžových kotoučů rychlé a jednoduché. Toto závaží pak snadno zablokujete a zajistíte pomocí bezpečnostních objímek. Protiskluzová rukojeť zaručuje bezpečné a stabilní uchopení během posilování. Tato univerzální hřídel pro jednoruční nakládací činku je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu.Technický popis:


plastové šroubovací objímky
protiskluzová rukojeť s plastovým povrchem
chromový povrch hřídele
délka tyče: 52 cm
délka závitu: 20 cm
průměr hřídele: 30 mm
nosnost: 60 kg
hmotnost hřídele: 0,75 kg