Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Ohýbaná vzpěračská tyč s průměrem 30 mm z chromované oceli včetně matic, vhodná pro posilování bicepsů, tricepsů a svalů horní poloviny těla.. Tato vysoce kvalitní posilovací tyč inSPORTline RB-47CT ohýbaná 120cm / 30mm z chromované oceli je vhodná pro posilování bicepsů, tricepsů a svalů horní poloviny těla.

Tyč je zakřivená tak, aby bylo možné posilovat jednotlivé svalové partie odděleně. Délka tyče 120 cm a průměr 30 mm dělá z této inSPORTline tyče univerzální posilovací nářadí.Technický popis:


tyč z kvalitní chromované oceli
průměr tyče: 30 mm
délka tyče: 120 cm
hmotnost: 6,68 kg
délka úchopové části: 82 cm
délka nakládací oblasti: 2 x 18 cm
nosnost: 200 kg
2x zajišťovací matice součástí








A (cm)


B (cm)


C (cm)


hmotnost (kg)




120


18


82


6,68

Speciální olympijská tyč, chromová ocel, průměr osy 50 mm, vhodná pro posilování tricepsů, bicepsů a svalů horní poloviny těla.  . Tato vysoce kvalitní posilovací tyč inSPORTline OLYMPIC OB-34 z chromované oceli je vhodná pro posilování tricepsů, bicepsů a svalů horní poloviny těla.

Speciálně navržený tvar tyče umožňuje posilování každé konkrétní svalové partie odděleně. Při zvedání za hlavou pak dochází k maximálně efektivnímu posilování tricepsů.

Úchopy pro ruce jsou opatřeny protiskluzovým vroubkováním, což zajišťuje maximální stabilitu činky v ruce. Tyč je vhodná pro posilování se zátěžovými kotouči Olympic s otvorem 50 mm.Technický popis:


vysoce kvalitní chromová ocel
protiskluzové vroubkované úchopy pro maximální stabilitu činky v ruce
určeno pro posilování s kotouči Olympic s otvorem 50 mm
délka tyče: 86 cm
šířka úchopu: 26 cm
délka nakládací části: 20 cm
délka úchopové části: 46 cm
průměr tyče: 50 mm
nosnost tyče: 100 kg
dodáváno bez svorek








A (cm)


B (cm)


C (cm)


hmotnost (kg)




86


20


46


9,78

Olympijská pružinová bezpečnostní objímka pro tyče s průměrem 50 mm.. Bezpečnostní objímka Olympic CL-06 slouží jako zajišťovací segment pro nakládací činky. Je určena pro osy s průměrem 50 mm (Olympic). Jednoduchý pružinový mechanismus se dvěma pákami umožní zajištění závaží na ose činky. Lehkým stlačením pák se pružina roztáhne a zvětší tak vnitřní průměr. Po nasunutí na osu a puštění stlačených pák se pružina pevně upne kolem osy, čímž bezpečně zajistí kotouče závaží proti jejich pohybu.Technický popis:


kvalitní ocelové tělo pružiny
leštěný povrch odolný proti vlhkosti
určeno pro osy o průměru 50 mm (olympijské)
šířka: 1,5 cm
univerzální rychlé a snadné použití
cena za 1 kus

Olympijská bezpečnostní objímka pro tyče s průměrem 50 mm, zajišťovací kolík se závitem.. Tato robustní bezpečnostní objímka Olympic CL-19 slouží jako zajišťovací segment pro nakládací činky. Je určena pro osy s průměrem 50 mm (Olympic). Tělo bezpečnostní objímky Olympic CL-19 je vyrobeno z kvalitní oceli s leštěným povrchem. Zajišťovací závitový kolík umožňuje snadné a pevné dotažení objímky.Technický popis:


kvalitní ocelové tělo
leštěný povrch odolný proti vlhkosti
zajišťovací kolík se závitem pro snadné utažení
určeno pro osy o průměru 50 mm (Olympijské)
šířka: 5 cm
univerzální použití
hmotnost: 1810 g
cena za 1 kus

Olympijská pružinová bezpečnostní objímka pro tyče s průměrem 50 mm.. Bezpečnostní objímka Olypmic CL-17 slouží jako zajišťovací segment pro nakládací činky. Je určena pro osy s průměrem 50 mm (Olympic). Jednoduchý pružinový mechanismus se dvěma pákami umožní zajištění závaží na ose činky. Lehkým stlačením pák se pružina roztáhne a zvětší tak vnitřní průměr. Po nasunutí na osu a puštění stlačených pák se pružina pevně upne kolem osy, čímž bezpečně zajistí kotouče závaží proti jejich pohybu.Technický popis:


kvalitní ocelové tělo pružiny
leštěný povrch odolný proti vlhkosti
určeno pro osy o průměru 50 mm (Olympijské)
šířka: 1,5 cm
univerzální rychlé a snadné použití
cena za 1 kus

Olympijská pružinová bezpečnostní objímka pro tyče s průměrem 50 mm.. Bezpečnostní objímka Olympic CL-15 slouží jako zajišťovací segment pro nakládací činky. Je určena pro osy s průměrem 50 mm (Olympic). Jednoduchý pružinový mechanismus se dvěma pákami umožní zajištění závaží na ose činky. Lehkým stlačením pák se pružina roztáhne a zvětší tak vnitřní průměr. Po nasunutí na osu a puštění stlačených pák se pružina pevně upne kolem osy, čímž bezpečně zajistí kotouče závaží proti jejich pohybu.Technický popis:


kvalitní ocelové tělo pružiny
leštěný povrch odolný proti vlhkosti
určeno pro osy o průměru 50 mm (olympijské)
šířka: 1,6 cm
rychlé a snadné použití
hmotnost: 160 g
cena za 1 kus

Policový stojan na šestihranné i klasické jednoručky, ze tří pater, s gumovou tlumící podložkou.. Policový stojan inSPORTline RK2213 je navržen pro ukládání šestihranných jednoručních činek, ale také klasických nakládacích činek. Odolný rám s nakloněnými policemi je navržen tak, aby manipulace byla maximálně pohodlná. Každá police stojanu inSPORTline RK2213 má gumovou protiskluzovou a tlumící podložku.Technický popis:


tři vysokozátěžové police
police s gumovou protiskluzovou a tlumící podložkou
odolný rám s nakloněnými policemi 
rozměry: d135 x š54 x v91 cm
užitný rozměr polic: d122 x 28 cm
šířka lišty police: 9 cm
vodorovná rozteč mezi lištami polic: 10 cm
profil rámu stojanu: 50 x 50 mm
hmotnost: 20 kg
nosnost: 250 kg
kategorie SC - doporučujeme pro domácí, hotelová či klubová fitcentra
stojan je dodáván bez činek
poznámka: fotografie je ilustrační, produkt má šedou barvu

Stojan na jednoruční činky, ze tří nakloněných polic, robustní konstrukce, pro domácí, klubové či hotelové využití.. Trojřadý stojan na jednoruční činky inSPORTline Profirack III je určen pro ukládání jednoručních nakládacích činek. Robustní a odolná konstrukce s nakloněnými policemi je velmi stabilní. Stojan se skládá ze 3 vysokozátěžových polic, kde každá police je navržena tak, aby byla manipulace s činkami maximálně pohodlná. Trojřadý stojan na jednoruční činky inSPORTline Profirack III unese činky o celkové hmotnosti až 375 kg a je doporučován pro domácí, hotelová či klubová fitcentra.Technický popis:


robustní konstrukce
3 vysokozátěžové police
nakloněné police ve tvaru M pro snadnou manipulaci s činkami
určené pro jednoruční činky s minimální délkou úchopu 13 cm (včetně)
materiál: ocel
tloušťka rámu: 8 cm x 4 cm
tloušťka police: 0,3 cm
šířka polic: 22 cm
rozměr: výška 96,5 cm x délka 122 cm x šířka 85 cm
hmotnost: 23,5 kg
maximální nosnost: 375 kg
určené pro jednoruční činky
vhodné pro domácí, hotelové či klubové využití

Kotouč z odolné litiny, který díky kvalitní povrchové úpravě vydrží i drsnější zacházení. Vhodné pro 30mm hřídele a vzpěračské tyče.. Top Sport Castyr 1,25 kg je odolný litinový kotouč vhodný pro všechny hřídele o průměru 30 mm. Kvalitní povrchová úprava chrání kotouč před korozí i opotřebením, zatímco samotná kovová litina je zárukou dlouhé životnosti. Je proto skvělým doplňkem každé domácí i profesionální posilovny!





Tento produkt byl vyroben v České republice.


Technický popis:


závaží pro činku z odolné litiny
pro hřídele a vzpěračské tyče o průměru 30 mm
kvalitní povrchová úprava proti opotřebení a korozi
materiál: litina
průměr kotouče: 11,7 cm
šířka kotouče: 25 mm
průměr otvoru pro hřídel: 30 mm

Univerzální hřídel na jednoruční nakládací činku o celkové délce 52 cm.. Hřídel na jednoruční činku Hop-Sport Thread je hřídel o délce 52 cm pokrytá chromovou úpravou. Díky závitovým koncovkám je naložení zátěžových kotoučů rychlé a jednoduché. Toto závaží pak snadno zablokujete a zajistíte pomocí bezpečnostních objímek. Protiskluzová rukojeť zaručuje bezpečné a stabilní uchopení během posilování. Tato univerzální hřídel pro jednoruční nakládací činku je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu.Technický popis:


plastové šroubovací objímky
protiskluzová rukojeť s plastovým povrchem
chromový povrch hřídele
délka tyče: 52 cm
délka závitu: 20 cm
průměr hřídele: 30 mm
nosnost: 60 kg
hmotnost hřídele: 0,75 kg