Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pro všestranné posilování, robustní a skladný, s počítačem, nastavitelná zátěž, tichý chod. Produkt roku 2017!. Stepper inSPORTline Twist Big s možností nastavení zátěže a tichým chodem má boční nášlap, gumové úchyty i výškové polohování přední části, takže s ním skvěle a rozmanitě procvičíte celé tělo – boky, stehna, břišní, prsní, zádové svalstvo i ruce. Na stepperu imitujete chůzi do schodů, ale šetříte přitom klouby. Twist pohyb do stran Vám pomůže zhubnout v problémových partiích. Jistě oceníte i posuvné pedály stepperu a jeho kompaktní tvar usnadňující skladování.

inSPORTline BIG pro Vaši kondici a každodenní dobrý pocit

Uživatelky potvrzují, že stepper Twist Big dokáže rychle zlikvidovat kilogramy nabrané po porodu. Na domácí trénink, zpočátku jen 5minutový, si najde čas každý – třeba u televizních zpráv nebo v kuchyni. Zpevnění stehen a zadečku na stepperu je vítané i pro další sporty: běh, lyžování či inline brusle. K tomu díky „twistování“ na stepperu brzy zazáříte v sexy přiléhavém oblečení, což Vám zajisté zvedne sebevědomí. A o to přece jde!Technický popis:


Nastavitelná zátěž
Řemenový systém odporu
Computer zobrazuje: čas cvičení, počet kroků, spotřebu kalorií, scan
Maximální výška cvičence: bez omezení
Nosnost: 100 kg, hmotnost: 7 kg
Užitná délka nášlapu: 31 cm (velikost obuvi 46)
Rozměry: d. 48 cm × š. 42 cm × v. 21 cm
Rozměry balení: d. 50 cm × š. 26 cm × v. 55 cm
Kategorie HC (dle normy EN ISO 20957): vhodné pro domácí využití

Mini Stepper Spartan 1889 CZK  -5% 
Stepper s nastavitelnou výškou kroku.. Mini Stepper Spartan s nastavitelnou výškou kroku vás dostane do kondice. Vestavěný computer zobrazuje čas cvičení, počet kroků a spotřebu kalorií. Mini Stepper Spartan je doporučován pro běžné domácí použití.Technický popis:


nastavitelná výška kroku
hydraulické tlumiče
computer zobrazuje: čas cvičení, počet kroků, spotřebu kalorií, scan (automatické přepínání ukazatelů)
hmotnost: 6 kg
maximální doporučené zatížení: 100 kg
rozměry: D38,5 x Š31 x V17cm
kategorie H (EN ISO 20957) - vhodné pro domácí použití

Stepper základní třídy, malý, skladný, s nastavitelnou výškou kroku, má počítač, hydraulické tlumiče, tichý chod. Podporuje hubnutí!. Malý, lehký, účelný – takový je mini stepper inSPORTline Cylina. Díky této šikovné, odolné a navíc krásné pomůcce se v českých domácnostech konečně začalo cvičit s radostí. Uvidíte, že i Vám se brzy podaří posílit vnitřní, vnější části stehen i další svaly. Stepper nahrazuje šlapání do schodů, ale má hydraulické tlumiče a pohyb na něm je mnohem šetrnější ke kloubům. A také bezpečnější, protože Vám nehrozí pád nebo uklouznutí jako na schodišti. Stepper oceňují i lidé s bolestmi zad, kteří nemohou dělat náročnější sporty. Výšku kroku nastavíte podle svých potřeb a hned můžete začít trénovat. Třeba s hudbou nebo u televizních zpráv.

3 hlavní přínosy stepperu Cylina:


Zvyšuje kondiční vytrvalost
Podporuje hubnutí
Posiluje srdce a plíce
Technický popis:


Nastavitelná výška kroku
Computer zobrazuje: čas cvičení, počet kroků, spotřebu kalorií, scan (automatické přepínání ukazatelů)
Maximální výška cvičence: bez omezení
Nosnost: 100 kg, hmotnost: 7,5 kg
Rozměry: d. 32,5 cm × š. 42 cm × v. 38 cm
Rozměry balení: d. 36 cm × š. 46 cm × v. 25 cm
Materiál: ocel, ABS, polypropylen, PVC

Malý, skladný, s nastavitelnou výškou kroku, má počítač, hydraulické tlumiče, tichý chod. Zlepšuje kondici!. Mini twist stepper inSPORTline Jungy s možností nastavení výšky kroku a tichým chodem Vám posílí nejen stehna, ale díky twist pohybu do stran také boky a břišní svaly. Stepper nahrazuje nudné, nicméně účinné šlapání do schodů, přičemž je šetrný ke kloubům. Model Jungy navíc podporuje hubnutí v problémových partiích. Jistě oceníte hydraulické tlumiče, jimiž je vybaven, a možnost nastavení výšky kroku.

 

Co získáte cvičením na stepperu Jungy?


Zvýšení kondiční vytrvalosti
Štíhlejší postavu, např. po porodu
Prevenci onemocnění srdce a plic
Technický popis:


Nastavitelná výška kroku
Computer zobrazuje: čas cvičení, počet kroků, spotřebu kalorií, scan (automatické přepínání ukazatelů)
Maximální výška cvičence: bez omezení
Nosnost: 100 kg, hmotnost: 7 kg
Rozměry: d. 35 cm × š. 40,5 cm × v. 37 cm
Rozměry balení: d. 42 × š. 23 × v. 46 cm
Materiál: ocel, ABS, polypropylen, PVC

Stepper inSPORTline Active 2989 CZK  -11% 
Stepper se stylovým designem, jednoduchým ovládáním a přehledným displejem si oblíbí snad každý! S gumovými expandéry procvičíte i horní část těla a díky hydraulickým tlumičům šetříte své klouby!. Stepper inSPORTline Active je skladný, stylový a zároveň účelný! Miny steppery patří obecně ke konstrukčně jednodušším trenažerům, které jsou nenáročné na prostor. Nejen že si pravidelným tréninkem krásně vytrénujete vnitřní a vnější stranu stehen, ale stepper vám pomůže i k dokonalému zadečku! Navíc díky gumovým expandérům, které se dají připevnit ke konstrukci stepperu, procvičíte a zpevníte horní část těla, a posunete svůj trénink opět o level výš! Stepper vám nahrazuje občas velmi namáhavé šlapání do schodů, ale díky hydraulickým tlumičům je pohyb mnohem šetrnější k vašim kloubům a vy si tak můžete užívat i mnohem delší trénink.

Stepper inSPORTline Active je ideální pro všechny, kteří si chtějí zacvičí bez zbytečného zdržování a nastavování! Stačí pouze zmáčknout jedno tlačítko a můžete začít! 
 

Co získáte cvičením na stepperu Active?


Zvýšení kondiční vytrvalosti
Štíhlejší postavu, např. po porodu
Prevenci onemocnění srdce a plic

 

Stepper inSPORTline Active v kostce: 
 


 

Odnímatelné gumové expandéry

 


 





Přehledný, jednoduchý displej

 

 


Stabilní a přesto lehká konstrukce


 
 


 

Kvalitní hydraulické tlumiče



 Technický popis:


gumové úchyty s délkou 60 cm
stabilní konstrukce
2 hydraulické tlumiče
tichý chod
computer s jednoduchým ovládáním a přehledným displejem
computer zobrazuje: čas, kalorie, počet sešlápnutí, počet sešlápnutí za minutu
maximální výška cvičence: bez omezení
nosnost: 110 kg
hmotnost: 10,2 kg
délka nášlapu: 31,7 cm
rozměry: d55 x š38 x v22 cm
rozměry balení: 60 x 26 x 45 cm
kategorie: HC (dle normy EN ISO 20957) vhodný pro domácí použití
materiál rámu: ocel

Verticon inSPORTline Home 24682 CZK  -10% 
Domácí lezecký trenažer a stepper 2v1, na kterém překročíte hranice svých možností! Skvělý pro intenzivní workout, CORE trénink i trénování výdrže a koordinace.. Verticon inSPORTline Home je unikátní trenažer, na kterém budete spalovat kalorie jedna radost!

Na cvičení není nic složitého, stačí nastoupit a začít "šplhat" - a nebo jenom šlapat! Tento simulátor lezení má totiž tak promyšlenou konstrukci, že se díky postranním madlům osvědčí i jako klasický stepper. Při zapojení rukou ale perfektně procvičíte veškeré svalstvo a zapracujete na zpevnění středu těla (CORE). Úchopy si navíc můžete nastavit tak, aby jejich poloha odpovídala výšce vaší postavy.

Intenzitu cvičení si určujete sami, podle toho, jak rychle se pohybujete. Pokud hledáte ještě větší výzvu, můžete si pomocí regulačního kolečka navýšit zátěž až o 8 úrovní.

Díky magnetickému brzdnému systému je chod trenažeru krásně tichý a plynulý a při tréninku nedochází k žádným nárazům. Konstrukce je navíc nakloněna do 75° úhlu takže cvičíte v poloze, která odlehčuje vašim kloubům. Pro každý "krok" máte rozmezí přibližně 50 cm - to, jak moc chcete do pedálů šlápnout potom záleží pouze na vás.

Na jednoduchém displeji uvidíte základní údaje o tréninku. Tlačítkem můžete přepínat mezi jednotlivými hodnotami - uvidíte dobu trvání tréninku, rychlost, uraženou vzdálenost, přibližný počet spálených kalorií nebo počet kroků. Pokud budete chtít stroj po tréninku přesunout na úplně jiné místo, jsou tu od toho praktická kolečka!


 

Dva stroje v jednom

Největší výhodou tohoto lezeckého trenažeru je, že na něm lezení vůbec simulovat nemusíte! Díky pohodlným postranním opěrám můžete nechat ruce odpočinout a soustředit se jen na šlapání.

Při zapojení rukou ale zažijete super intenzivní kardio trénink, kterým posílíte všechny svalové skupiny. Díky tomu, že si můžete diktovat vlastní tempo, je stroj vhodný jak pro zahřátí před tréninkem, tak pro cvičení typu HIIT.




Plynulá práce se zátěží

Díky magnetickému brzdnému systému je chod stroje tichý a plynulý. I při tom nejintenzivnějším tréninku tak můžete spoléhat na hladký a ničím nerušený pohyb.

Přechod mezi 8 úrovněmi zátěže také probíhá bez problému. Zátěž je připojená na pevné lanko, které při pohybu nevytváří téměř žádný hluk.




Vhodný pro každý typ postavy

Každý má jiné tělesné proporce a u strojů jako Verticon Home je důležité na tento fakt brát ohled. Díky jednoduchému šroubovacímu mechanismu si proto přizpůsobíte výšku úchopů podle výšky vlastní.

Výhodou jsou také prostorné pedály s ložisky, které kopírují sklon vašeho chodidla. Výsledkem je přirozený pohyb, a to i během namáhavého tréninku.




Efektivní trénink, který je šetrný na klouby

I když Verticon na první pohled vypadá jednoduše, nevyplatí se ho podceňovat! Díky prakticky neomezené intenzitě cvičení je jako stvořený pro intervalové tréninky, na rozdíl od jiných typů strojů ale nezatěžuje vaše klouby. 

Kromě hubnutí vám také pomůže vylepšit koordinaci a vytrvalost a posílit prakticky celé tělo. Toho všeho dosáhnete naprosto přirozeným pohybem!



 

Klíčové vlastnosti:


vertikální lezecký trenažer pro efektivní spalování kalorií a posílení klíčových svalových skupin
díky postranním madlům ho lze využít i jako stepper
simuluje pohyb šplhání
tichý a plynulý chod
5 nastavitelných výšek úchytů
8 stupňů zátěže
velké pedály s nastavitelnými přezkami
transportní kolečka
systém pro vyrovnání nerovnosti podlahy
computer zobrazuje: čas, rychlost, vzdálenost, přibližný počet spálených kalorií, počet kroků, scan
Technický popis:




brzdný systém
magnetický


ovládání zátěže
manuální


počet stupňů zátěže
8


výška nástupu
18 cm


rozměry pedálů
11 x 11 cm


sklon
75°


manuální program
ano


počet programů
0


přijímač hrudního pásu
ne


hrudní pás součástí balení
ne


transportní kolečka
ano


systém vyrovnání nerovností
ano


celkové rozměry
v235 cm x š80 cm x d109,4 cm


šířka zadní základny
62 cm


vzdálenost základen
103 cm


rozměry balení
d151 x š57 x v32 cm


maximální nosnost
136 kg


hmotnost
32,5 kg


zdroj napájení
2x AAA baterie


kategorie
HC (dle EN ISO 20957)


použití
domácí

Pevná postranní madla pro Verticon inSPORTline Pro 1000, díky kterým můžete stroj využít i jako stepper! Zaměřte se na posilování nohou a hýždí!. Chcete si trénink na Verticonu inSPORTline Pro 1000 trochu zpestřit? Nebo byste se rádi na čas zaměřili jen na partie dolní poloviny těla? Díky pohodlným postranním madlům to není žádný problém! Můžete nechat ruce odpočinout a soustředit se jen na šlapání.

Tato jednoduchá ale stabilní konstrukce vám navíc poskytne při tréninku spolehlivou oporu. Kromě toho se s madly budete na stroji pohybovat jako na stepperu, takže vlastně získáte jeden stroj navíc!Technický popis:


stabilní opěrná madla pro Verticon inSPORTline Pro 1000
měkký pěnový povrch
možnost využití trenažeru jako stepperu
jednoduchá montáž
počet dílů konstrukce: 5 ks
šroubky a matice součástí balení

Doplněk k Verticonu inSPORTline Pro 100, se kterým prodloužíte dosah tréninkových úchopů a posunete svůj workout ještě o něco dál!. S prodlouženými úchopy k Verticonu inSPORTline Pro 1000 zvýšíte svůj dosah během tréninku! Připevňují se pomocí 4 pevných šroubů přímo na konstrukci a efektivně tak prodlužují maximální výšku rukojeti.

Dosáhnete s nimi tedy až na celkových 238 cm! Ideální doplněk pro dlouhány nebo sportovce, kteří chtějí zažít pořádnou výzvu!Technický popis:


prodloužené úchopy pro Verticon inSPORTline Pro 1000
zvyšují maximální výšku rukojeti na celkových 238 cm
jednoduchá montáž pomocí 4 šroubů (součástí balení)
hmotnost: 2,3 kg
obsahuje 1 pár úchopů

Úchopy, které změní směr pohybu rukou a nohou na Verticonu inSPORTline Pro 1000 a poskytnou tak větší variabilitu tréninku!. Na Verticonu inSPORTline Pro 1000 se rozhodně nudit nebudete, pokud ale zatoužíte po změně, jste na správném místě! Nainstalováním opačných úchopů totiž změníte trajektorii madel a pedálů tak, že na jedné straně se budou pohybovat směrem k sobě a na opačné straně zase od sebe.

Budete tak moci zapojit svaly jiným způsobem, než jste zvyklí a ozvláštníte si tak svůj trénink!Technický popis:


doplňkové úchopy pro Verticon inSPORTline Pro 1000
změní styl pohybu nohou a rukou tak, že ruka a noha na jedné straně těla se přibližují a na druhé oddalují
2 nastavitelné polohy
jednoduchá montáž pomocí 4 šroubů (součástí balení)
hmotnost: 4 kg

Plyobox neboli plyometrická bedna je jednou z nejúčinnějších pomůcek pro rozvoj dynamické síly dolních končetin lidského těla. Pěnová bedna se 3 různými výškami (51 cm, 61 cm a 76 cm). Ideální pro výcvik výbušnosti a pro práci celého svalového řetězce. Hustota pěny (18 kg / m3) dává dobrý odraz. Tímto způsobem se zabrání zranění v případě chybných pohybů. Materiál: eva pěna a velmi odolný vinylový nátěr