Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pro všestranné posilování, robustní a skladný, s počítačem, nastavitelná zátěž, tichý chod. Produkt roku 2017!. Stepper inSPORTline Twist Big s možností nastavení zátěže a tichým chodem má boční nášlap, gumové úchyty i výškové polohování přední části, takže s ním skvěle a rozmanitě procvičíte celé tělo – boky, stehna, břišní, prsní, zádové svalstvo i ruce. Na stepperu imitujete chůzi do schodů, ale šetříte přitom klouby. Twist pohyb do stran Vám pomůže zhubnout v problémových partiích. Jistě oceníte i posuvné pedály stepperu a jeho kompaktní tvar usnadňující skladování.

inSPORTline BIG pro Vaši kondici a každodenní dobrý pocit

Uživatelky potvrzují, že stepper Twist Big dokáže rychle zlikvidovat kilogramy nabrané po porodu. Na domácí trénink, zpočátku jen 5minutový, si najde čas každý – třeba u televizních zpráv nebo v kuchyni. Zpevnění stehen a zadečku na stepperu je vítané i pro další sporty: běh, lyžování či inline brusle. K tomu díky „twistování“ na stepperu brzy zazáříte v sexy přiléhavém oblečení, což Vám zajisté zvedne sebevědomí. A o to přece jde!Technický popis:


Nastavitelná zátěž
Řemenový systém odporu
Computer zobrazuje: čas cvičení, počet kroků, spotřebu kalorií, scan
Maximální výška cvičence: bez omezení
Nosnost: 100 kg, hmotnost: 7 kg
Užitná délka nášlapu: 31 cm (velikost obuvi 46)
Rozměry: d. 48 cm × š. 42 cm × v. 21 cm
Rozměry balení: d. 50 cm × š. 26 cm × v. 55 cm
Kategorie HC (dle normy EN ISO 20957): vhodné pro domácí využití

Plně elektronický recumbent, který díky mobilní aplikaci dodá tréninku nové rozměry! Odolný, výkonný a hlavně pohodlný.. inSPORTline inCondi R600i je skvěle vybavený a stabilní recumbent, který jde s dobou! Díky technologii inCondi ho totiž můžeš připojit k aplikaci na mobilním telefonu či tabletu a zpestřit si tak trénink virtuálními projížďkami po celém světě! Zároveň stroj nabízí široké možnosti nastavení té ideální polohy pro každého uživatele bez ohledu na jeho tělesné možnosti.

Další předností tohoto modelu je robustní rám s dostatkem místa pro jednoduché nastupování, který bez problému unese až 200 kg a bude vyhovovat prakticky všem výškovým kategoriím. Magnetický brzdný systém pak zajišťuje rovnoměrný chod i bezproblémovou a plynulou regulaci zátěže, a to v rozsahu 32 úrovní.

Všechny naměřené hodnoty a informace o tréninku najdeš na přehledném displeji. Můžeš si zde také nastavit vlastní profilový program nebo po tréninku změřit svou míru zotavení pomocí funkce Recovery.



Vysoká stabilita a nosnost

Celková kvalita zpracování je jedna z hlavních výhod tohoto modelu. Díky robustnímu rámu a kvalitním materiálům je zaručena vysoká stabilita a s tím spojená i vysoká nosnost až 200 kg. Stroj je tak možné využívat i v menších posilovnách či klubech.



Bohatá programová výbava

Recumbent nabízí řadu programů s různými režimy obtížnosti. Zároveň je doplněn o speciální programy, jako je funkce FAT, která je schopna změřit obsah tuku ve Vašem těle (BMI) nebo HRC program, který přizpůsobuje zátěž optimální tepové frekvenci. Nechybí ani profilové programy (12), které šetří čas při nastavování jednotlivých údajů uživatele.
 



Propojení se smartphonem

Propojení recumbentu s aplikací iC+ Training patří mezi jeho hlavní přednosti. Skrz aplikaci můžeš nastavovat programy, ukládat si naměřené hodnoty, sdílet výsledky svého tréninku na sociálních sítích či kontrolovat aktuální data během cvičení (srdeční tep, rychlost, vzdálenost, aj.)
 



Trénuj kdekoli na světě

V aplikaci iC+ Training si můžeš nastavit kteroukoli trasu na světě a to přímo na Google Maps. Můžeš tak běhat v ulicích Paříže, po plážích v Miami nebo na horách v Krkonoších. Během tréninku máš možnost sledovat reálné snímky trasy, tak jak je znáš ze Street View. Automatická úprava zátěže navíc kopíruje  reálné převýšení, což zážitku dodá na autentičnosti. Poznávej svět z pohodlí domova!




Klíčové vlastnosti:


stabilní konstrukce
systém BeltDrive pro tichý a plynulý chod
3-dílné kliky se strojovými zapouzdřenými ložisky
nastavení výšky opěrky
nastavitelné ergonomické sedlo
podsvícený LCD displej
možnost propojení s aplikací iC+ Training (Android 5.0+/ iOS 10.0+) prostřednictvím rozhraní Bluetooth

Quick start (rychlý start)
manuální nastavení cílového času, vzdálenosti nebo spálených kalorií
možnost vytvoření osobního profilu (foto, jméno, tělesná hmotnost, pohlaví)
nastavení reálné trasy skrze Google/Apple Maps a Street View a volba oblíbených tratí
intervalové cvičení
program pro kontrolu výkonu (WATT)
možnost skupinového cvičení
inteligentní plánovač tréninků
historie tréninků


možnost propojení s doplňkovými aplikacemi:

Kinomap (Android 5.0+/ iOS 9.0+)

přednastavené trasy, ze kterých je přehráváno video
při volbě typu stroje zvolte ikonu rotopedu, jako značku stroje vyberte inSPORTline a jako model R600i
aplikace je zpoplatněná


MyHomeFit (Android)

rychlý start
standardní programy
program řízený srdeční frekvencí (HRC)
program řízený rychlostí
program řízený počtem otáček (RPM)
program řízený výkonem (WATT)
reálné trasy
další pokročilé programy


Fit Hi Way (alternativní link pro Android)
vyzkoušejte kompatibilitu aplikací s vaším mobilním zařízením předem
pro správnou funkci aplikací mějte povolené a zapnuté WiFi, Bluetooth a GPS (určování polohy) a povolena všechna oprávnění, která aplikace vyžaduje; se strojem se párujte až v aplikaci, nikoliv v nastavení Bluetooth mobilního zařízení
inSPORTline není vývojářem zmíněných aplikací a nepřejímá zodpovědnost za případné chyby či nekompatibilitu aplikací (v případě problémů jsme však ochotni pomoct)


Cardio neboli HRC program: stroj zvyšuje nebo snižuje zátěž tak, aby uživatel byl neustále v optimální zóně tepové frekvence
WATT program: stroj zvyšuje nebo snižuje zátěž tak, aby uživatel vykonával nastavený výkon (například zvýší zátěž při snížení kadence šlapání)
funkce computeru: čas, rychlost, vzdálenost, kalorie, tepová frekvence, puls, otáčky, výkon (Watt)
Technický popis:




hmotnost zátěžového kola
7 kg


převodový poměr otáček střed : zátěžové kolo
1:8,1


ovládání zátěže
elektronické


počet stupňů zátěže
32


maximální odpor při 60 otáčkách/min
270 W


brzdný systém
magnetický


volnoběh
ano

Malý, skladný, s nastavitelnou výškou kroku, má počítač, hydraulické tlumiče, tichý chod. Zlepšuje kondici!. Mini twist stepper inSPORTline Jungy s možností nastavení výšky kroku a tichým chodem Vám posílí nejen stehna, ale díky twist pohybu do stran také boky a břišní svaly. Stepper nahrazuje nudné, nicméně účinné šlapání do schodů, přičemž je šetrný ke kloubům. Model Jungy navíc podporuje hubnutí v problémových partiích. Jistě oceníte hydraulické tlumiče, jimiž je vybaven, a možnost nastavení výšky kroku.

 

Co získáte cvičením na stepperu Jungy?


Zvýšení kondiční vytrvalosti
Štíhlejší postavu, např. po porodu
Prevenci onemocnění srdce a plic
Technický popis:


Nastavitelná výška kroku
Computer zobrazuje: čas cvičení, počet kroků, spotřebu kalorií, scan (automatické přepínání ukazatelů)
Maximální výška cvičence: bez omezení
Nosnost: 100 kg, hmotnost: 7 kg
Rozměry: d. 35 cm × š. 40,5 cm × v. 37 cm
Rozměry balení: d. 42 × š. 23 × v. 46 cm
Materiál: ocel, ABS, polypropylen, PVC

Eliptical inSPORTline Madesto 12040 CZK  -14% 
Elegantní eliptický trenažer s tichým chodem, robustní konstrukcí, pohodlnými madly a bohatou funkční výbavou.. Eliptical inSPORTline Madesto je manuálně ovládaný eliptický trenažer na domácí použití. Disponuje jednoduchým ovládáním, přehledným displejem a komfortními madly. Pohodlí při cvičení zajišťuje délka kroku 32 cm, rozteč nášlapů necelých 24 cm, magnetická brzda nebo vestavěný držák na tablet. Nechybí ani transportní kolečka, snímače tepové frekvence v rukojetích a systém vyrovnávání nerovností podlahy. 

Vestavěný počítač disponuje všemi základními ukazateli, jako je doba cvičení, rychlost, vzdálenost, kalorie, puls nebo počet otáček za minutu. Obsahuje ale i nezvyklé funkce jako teploměr, hodiny, budík, nastavení věku, test kondice či orientační měření tělesného tuku. Elegantní stříbrno-fialový design je pak už jen třešničkou na dortu tohoto domácího trenažeru. Díky těmto vlastnostem je eliptical inSPORTline Madesto oblíbenou volbou na domácí cvičení.


Klíčové vlastnosti:


elegantní eliptical na domácí použití s tichým chodem
stojan na tablet a přehledný displej
kompaktní rozměry a pohodlná madla
test kondice a orientační měření tělesného tuku
displej zobrazuje: čas, kalorie, vzdálenost, puls, otáčky za minutu, hodiny, alarm, teplotu místnosti
Technický popis:




hmotnost zátěžového kola
7 kg


ovládání zátěže
manuální


počet stupňů zátěže
8


rozteč nášlapů
23,5 cm


délka kroku
32 cm


celkový počet programů
1


přednastavené programy
ne


uživatelské programy
ne


HRC program
ne


WATT program
ne


manuální program
ano


snímače tepové frekvence
ano


stojan na tablet
ano


držák na lahev
ne


přijímač hrudního pásu
ne


hrudní pás součástí balení
ne


transportní kolečka
ano


systém vyrovnání nerovností
ano


celkové rozměry
v166 x š67 x d135 cm


rozměry balení
d114 x š45 x v63 cm


maximální výška cvičence
190 cm


maximální nosnost
120 kg


hmotnost
44,5 kg


brzdný systém
magnetický


ložiska
kuličková


zdroj napájení
2x AA baterie (tužkové)


kategorie
HC (dle EN ISO 20957)


použití
domácí

Velmi robustní profesionální pás se spolehlivým motorem, prostornou běžeckou plochou, samomazacím mechanismem a bohatou programovou výbavou zabalený do elegantního designu.. Běžecký pás inSPORTline Gardian G12 je profesionální běžecký pás v elegantním designu pro plně komerční použití. Jeho extra robustní konstrukce a spolehlivý AC motor o síle až 8 HP zaručují dlouhou životnost a bezproblémový chod. To dokládá i jeho nosnost až 200 kg a úctyhodná hmotnost samotného stroje 265 kg.

O bezpečnost pásu se starají velké protiskluzové nášlapy, pevná jednolitá madla a bezpečnostní brzda. V případě nerovností podlahy jsou zde aretační šrouby, kterými se vada vyrovná. Rozsah rychlosti od 1 do 23 km/h regulovatelnou po 0,1 km/h a maximální sklon až 6,13° uspokojí i ty nejnáročnější sportovce. Pro maximální komfort při běhu je pás vybaven prostornou běžeckou plochou 165 x 60 cm a kvalitním odpružením. Díky dobře zpřevodovanému motoru lze stroj použít i jako chodící pás.

Pás inSPORTline Gardian G12 disponuje bohatou programovou výbavou. Je vybaven 24 přednastavenými programy, dvěma uživatelskými programy a třemi HRC programy fungujícími na základě stanovené tepové frekvence snímané pomocí vestavěných snímačů v madlech, které měří tep v rozmezí od 50 do 140 BPM (tepů za minutu). Veškeré informace se zobrazují na velké obrazovce o úhlopříčce 21,6", pod kterou jsou zároveň veškerá ovládací tlačítka, včetně rychlého nastavování rychlosti a sklonu. Jedná se o zobrazování především času, rychlosti, skonu, vzdálenosti, tepové frekvence a spálených kalorií.

Gardian G12 rovněž disponuje USB portem, MP3 přehrávačem s reproduktory, audio vstupem na sluchátka a slotem pro paměťové karty. Zajímavostí je pedometr umístěný pod obrazovkou, který znázorňuje počet uběhnutých kroků. Na displeji nezávisle na nastavení běží i funkce Matrix, která vykresluje okruh dlouhý 400 metrů jako zpestření tréninku. Z hlediska údržby potěší fakt, že není nutné nanášet olej pod běhoun - stačí pouze doplňovat nádržku na olej a ten je pak automaticky aplikován při chodu stroje. Díky těmto vlastnostem je běžecký pás inSPORTline Gardian G12 skvělou volbou do jakéhokoliv komerčního či klubového zařízení.



Klíčové vlastnosti:


profesionální trenažer pro plně komerční použití
velmi robustní konstrukce s vysokou nosností
elegantní design doplněný přehlednou 21,6" obrazovkou
spolehlivý AC motor a prostorná běžecká plocha
samomazací mechanismus - díky nádržce na doplňování oleje není nutné olej aplikovat manuálně pod běhoun
bohatá programová výbava
použitelný i jako pás na chůzi
HRC program: stroj zvyšuje nebo snižuje zátěž tak, aby uživatel byl neustále v optimální zóně tepové frekvence
Silent Motion Technology: tichý chod motoru běžeckého pásu
Touch a Run ovládání: důležitá funkční tlačítka jsou umístěna i na předních madlech, a navíc odstartovat i ukončit trénink dokážete jedním tlačítkem
počítač zobrazuje: čas, vzdálenost, srdeční tep, kalorie, rychlost, kroky, sklon
Technický popis:




výkon motoru
8 HP


rozměry běžecké plochy
165 x 60 cm (efektivní 160 x 60 cm)


zdvih běžecké plochy (sklon)
elektronický


počet stupňů sklonu běžecké plochy
20 stupňů


maximální sklon běžecké plochy
6,13° (10,74 %)


rychlost
1 - 23 km/h


vhodný i pro chůzi
ano, bez omezení


celkový počet programů
30


přednastavené programy
24


uživatelské programy
2


HRC program
ano


manuální program
ano


snímače tepové frekvence
ano


držák na lahev
ano


stojan na tablet
ne


transportní kolečka
ano


systém vyrovnání nerovností
ano


odpružení
Silent Block


bezpečnostní brzda
ano


přijímač hrudního pásu


ano, pro nekódovaný analogový 5kHz signál
doporučujeme Sigma 5kHz (dosah 1 metr, s možností výměny baterie) nebo Polar T34 (dosah 4 m, bez možnosti výměny baterie)
není kompatibilní hrudními pásy a optickými snímači tepu, které využívají Bluetooth nebo ANT+




hrudní pás součástí balení
ne


audio vstup
ano


sklápěcí konstrukce
ne


celkové rozměry stroje
v150 x š95 x d228 cm


rozměry ve sklopeném stavu
X


rozměry balení
d234 x š101 x v52 cm


maximální nosnost
200 kg


hmotnost
265 kg


zdroj napájení
220V, 230V


kategorie
S (dle EN ISO 20957)


použití
komerční, profesionální

Klasický domácí eliptikal, na kterém si můžete diktovat cíl tréninku! Nabízí také držák na tablet, takže o zábavu budete mít postaráno.. V jednoduchosti je síla, takže pokud si chcete doma zatrénovat bez zbytečných funkcí a nastavení, je pro vás inSPORTline Hodore ET super volbou! Tento eliptikal má ruční ovládání zátěže a zjednodušený displej - při tréninku vás tak nebude nic rozptylovat. S 8 úrovněmi zátěže si s přehledem vystačíte a díky magnetickému brzdnému systému se budete pohybovat plynulým pohybem, který nezatěžuje klouby. Skvělou vychytávkou je pak možnost nastavit si cíl tréninku - ať už to je doba trvání, vzdálenost, spálené kalorie nebo tepová frekvence.



Tepovou frekvenci si změříte pomocí čidel integrovaných do fixních madel. Oba páry madel jsou pak pokryty pěnovým materiálem a skvěle tak slouží jako pohodlná opora rukou během tréninku. Díky stojanu na tablet si během tréninku můžete také zařídit i doplňkovou zábavu v podobě videí na tabletu nebo oblíbené hudby. Budete-li s eliptikalem chtít po tréninku někam popojet, není to žádný problém - transportní kolečka vám přesun značně usnadní! Pořiďte si inSPORTline Hodore ET a spalujte kalorie šetrně a v pohodlí domova!



Klíčové vlastnosti:


klasický typ eliptikalu s ručním ovládáním zátěže
magnetický brzdný systém
možnost nastavení cíle tréninku (čas, vzdálenost, kalorie, tepová frekvence)
čidla tepové frekvence ve fixních madlech
pěnové pokrytí madel
držák na tablet
držák na lahev
displej zobrazuje: čas, rychlost, vzdálenost, kalorie, celková vzdálenost, tepová frekvence, scan
Technický popis:




hmotnost zátěžového kola
4 kg


ovládání zátěže
manuální


počet stupňů zátěže
8


rozteč nášlapů
19,4 cm


délka kroku
33 cm


celkový počet programů
3


přednastavené programy
X


uživatelské programy
X


HRC program
ne


WATT program
ne


orientační test tělesné kondice (Recovery)
ne


změření množství tělesného tuku (Body Fat)
ne


manuální program
ano


snímače tepové frekvence
ano


stojan na tablet
ano


držák na lahev
ano


přijímač hrudního pásu
ne


hrudní pás součástí balení
ne


transportní kolečka
ano


systém vyrovnání nerovností
ano


skládací konstrukce
ne


rozměry ve funkčním stavu
d141 x š65 x v165 cm


rozměry ve složeném stavu
X


rozměry balení
115 x 32 x 64 cm


maximální výška cvičence
185 cm


maximální nosnost
120 kg


hmotnost
21 kg


brzdný systém
magnetický


zdroj napájení
2x AAA baterie


kategorie
HC (dle EN ISO 20957)


použití
domácí

Elegantní ergometr s rozšířenou nabídkou funkcí a tichým chodem! Užijte si intenzivní trénink přímo v pohodlí domova!. Pořiďte si tichý a elegantní trenažer, který krásně zapadne do interiéru a bude vám tak skvělým parťákem pro pravidelný domácí trénink! V ladných křivkách eliptikalu inSPORTline Omahan ET však najdete i skvělý poměr ceny a výkonu - nenápadný rám unese až 150 kg a zátěžové kolo o hmotnosti 9 kg také stojí za úvahu. Pak tu máme rozšířenou nabídku funkcí, se kterými si nastavíte trénink přesně podle svých představ! Stroj nabízí rovnou tři úrovně nastavení oblíbeného HRC programu, který upravuje zátěž podle toho, do jaké zóny tepové frekvence se chcete dostat. Pak je tu taky WATT program pro dosažení požadovaného výkonu. za zmínku dále stojí rovnou 12 přednastavených programů nebo funkce Recovery, díky které si po každém tréninku můžete zkontrolovat dlouhodobý vývoj své kondice.



Na podsvíceném LCD displeji s přehledem nastavíte všechny funkce a programy a díky vestavěnému šířkově nastavitelnému držáku na mobil nebo tablet si můžete trénink zpříjemnit hudbou nebo videem. Držák na lahev přijde taky vhod, obzvlášť jestli se chystáte na pořádný výkon! Maximální výška cvičence je 200 cm, takže se na trenažeru bez problémů vystřídá celá rodina. Je to zkrátka parádní kousek do domácnosti, který v sobě skrývá spoustu tréninkových možností!



Klíčové vlastnosti:


domácí eliptikal v zajímavém designu pro všestranný trénink
magnetický brzdný systém pro tichý chod
průmyslová ložiska ve všech kloubových spojích
madla pokrytá měkkou pěnou
nastavitelný úhel nepohyblivých madel
podsvícený LCD displej
funkce pro výpočet procentuálního podílu tuku v těle
šířkově nastavitelný držák na tablet/mobil
držák na lahev
HRC program: stroj automaticky upravuje zátěž tak, aby udržel tepovou frekvenci uživatele v nastaveném rozmezí hodnot
WATT program: stroj automaticky upravuje zátěž tak, aby uživatel dosáhl předem nastaveného cílového výkonu
počítač zobrazuje: čas, rychlost, otáčky za minutu (RPM), vzdálenost, kalorie, tepovou frekvenci, výkon (watt), zátěž
Technický popis:




hmotnost zátěžového kola
9 kg


ovládání zátěže
elektronické


počet stupňů zátěže
32


délka kroku
42 cm


celkový počet programů
23


přednastavené programy
12


uživatelské programy
4


HRC program
ano


WATT program
ano


manuální program
ano


snímače tepové frekvence
ano


stojan na tablet
ano


držák na lahev
ano


přijímač hrudního pásu


ano, pro nekódovaný analogový 5kHz signál
doporučujeme Sigma 5kHz (dosah 1 metr, s možností výměny baterie) nebo Polar T34 (dosah 4 m, bez možnosti výměny baterie)
není kompatibilní hrudními pásy a optickými snímači tepu, které využívají Bluetooth nebo ANT+




hrudní pás součástí balení
ne


transportní kolečka
ano


systém vyrovnání nerovností
ano


celkové rozměry
v166 cm x š70 cm x d158 cm


rozměry balení
d139 x š38 x v75 cm


maximální výška cvičence
200 cm


maximální nosnost
150 kg


hmotnost
58 kg


brzdný systém
magnetický


zdroj napájení
220V, 230V


kategorie
HC (dle EN ISO 20957)


použití
domácí

Parabolické válce na průmyslových ložiskách, stabilizační systém, magnetický brzdný systém se třemi stupni zátěže, tichý chod, skládací konstrukce.. Cyklistické válce Elite Quick-Motion jsou jednoduchou, ale velmi účinnou pomůckou na trénink nebo rozježdění před závodem. Na rozdíl od cyklistických trenažérů musíte udržovat i rovnováhu a jízda se ještě více podobá té na silnici. Kolo také nemusíte na trenažér nijak montovat, stačí nasednout a můžete jet. Magnetický brzdný systém nabízí tři stupně zátěže (výkon až 425 W). Díky svým vychytávkám jsou cyklistické válce Elite Quick-Motion vhodné pro začátečníky i profesionály.

 



Stabilizační systém

Při prudkých pohybech se díky unikátní technologii celý rám trenažéru pohybuje dopředu a dozadu a jízdu tím stabilizuje. Trénink je tak bezpečnější. To je skvělé pro začátečníky, kteří si na jízdu na válcích teprve zvykají i pro pokročilé jezdce a závodníky, kteří do toho můžou pořádně šlápnout a trénovat i prudké spurty. Snadnému udržení směru napomáhá parabolický tvar válců.
 
  
Univerzálnost

Přední válec lze posunout do 11 poloh a trenažér je tak kompatibilní se širokou škálou kol a různých velikostí rámu. Díky třem stupňům zátěže můžete v kombinaci s převody na kole simulovat různé druhy tréninků, jízdu po rovině i do prudkých kopců. Válce z antistatického polypropylenu jsou uloženy na kvalitních průmyslových ložiskách, které zaručují nízkou hlučnost a dlouhou životnost.
 



Skládací konstrukce

Trenažér rychle a jednoduše natřikrát složíte. Díky tomu při nepoužívání zabírá minimum místa a skladování tak bude hračkou. V rámu integrovaná ergonomická rukojeť a uzamykací systém zajišťují bezproblémový přenos.

Technický popis:


špičkový cyklistický trenažér
parabolické válce z hladkého antistatického polypropylenu
průmyslová ložiska zajišťující tichý chod a dlouhou životnost
magnetický brzdný systém se třemi stupni zátěže (až 425 W)
unikátní stabilizační systém
nastavení předního válce v 11 polohách
skládací konstrukce pro snadné přenášení a skladování
vhodný pro horská i silniční kola
ideální pro začátečníky i pokročilé jezdce
doporučujeme použití hladkých plášťů
hmotnost: 10 kg

Úchopy, které změní směr pohybu rukou a nohou na Verticonu inSPORTline Pro 1000 a poskytnou tak větší variabilitu tréninku!. Na Verticonu inSPORTline Pro 1000 se rozhodně nudit nebudete, pokud ale zatoužíte po změně, jste na správném místě! Nainstalováním opačných úchopů totiž změníte trajektorii madel a pedálů tak, že na jedné straně se budou pohybovat směrem k sobě a na opačné straně zase od sebe.

Budete tak moci zapojit svaly jiným způsobem, než jste zvyklí a ozvláštníte si tak svůj trénink!Technický popis:


doplňkové úchopy pro Verticon inSPORTline Pro 1000
změní styl pohybu nohou a rukou tak, že ruka a noha na jedné straně těla se přibližují a na druhé oddalují
2 nastavitelné polohy
jednoduchá montáž pomocí 4 šroubů (součástí balení)
hmotnost: 4 kg

Adaptér pro většinu elektronicky ovládaných eliptikalů, rotopedů, cyklistických a veslovacích trenažérů.. Tento napájecí adaptér je určen pro naprostou většinu elektronicky ovládaných eliptikalů, rotopedů, cyklistických a veslovacích trenažérů. Je vhodný pro stroje inSPORTline i jiných značek s výstupem původního adaptéru 9V, hodnotou do 2A (včetně; tedy například 1,3A), a stejným konektorem.Technický popis:


vstup: 100-240V ~ 50/60Hz, 0,5A
výstup: 9V, 2A, 18W