Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Vhodné na varné desky:

Vhodné na varné desky:

Sportovní láhev Kilpi FRESH-U je vhodná na vodu nebo iontové nápoje. Objem láhve je 650ml. Je vyrobena ze zdravotně nezávadného materiálu pro styk s potravinami. Kilpi FRESH-U nabízíme v několika barevných variantách.

Materiálové složení: 100% pe

Sportovní láhev Kilpi INSUL-U je určená na vodu nebo iontové nápoje o objemu 600ml. Vnitřní izolační vrstva pomáhá udržovat stabilní teplotu nápoje. Kilpi INSUL-U nabízíme ve dvou barevných variantách.

Materiálové složení: 100% pe

ZŮSTAŇTE HYDRATOVÁNÍ S LÁHVÍ NA VODU PURIST
Lehce otevíratelný uzávěr MoFlo se bez námahy používá za chodu a po zavření je nepropustný. Nejlepší ze všeho je, že se uvnitř této láhve nic nelepí, takže zůstane čistá, zatímco vaše voda si zachová čistou chuť.

Puristická infuzní vrstva chrání láhev před zápachem, skvrnami a plísněmi
Uzávěr MoFlo
Jednoduché hands-free otevírání a zavírání ventilu: není co otáčet
100 % nepropustný horní uzávěr
Vyrobena ze snadno stlačitelného materiálu LDPE
Průhledný pásek usnadňuje sledování obsahu
Plast bez obsahu BPA
Materiály potravinářské kvality FDA

Materiál: Plast
Barva: Černá
Objem: 601 - 800 ml;770 ml
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Black

Přímá evoluce láhve Fly, nejpoužívanější láhve na vodu WorldTour těmi nejlepšími týmy, umožňuje tepelnou izolaci vašich horkých i studených nápojů až na 4 hodiny.

Tato láhev o hmotnosti pouhých 145 g má ochranný uzávěr, takže ji můžete nosit všude s sebou při svých dobrodružstvích na kole.

Tepelná kapacita

Nanofly 0-100 dokáže udržet vaše tekutiny horké nebo studené po dobu 4 hodin díky izolačnímu povlaku vyrobenému z Nanogel®, který je nejlehčím izolačním materiálem na světě, neboť je vyroben z 5 % pevného materiálu a 95 % vzduchu.
Jeho nanopórová matrice poskytuje drastické snížení přenosu teploty a zajišťuje vysokou úroveň izolace: až 4 hodiny pro studené tekutiny – dvojnásobek toho, co dokážou tradiční komerčně dostupné termo láhve.

Rekordně nízká hmotnost

Nanofly 0-100 je nejlehčí komerčně dostupná termoláhev na trhu díky své výjimečné lehkosti – pouhých 145 g.
Tento úspěch přišel po 3-leté výzkumné studii provedené ve spolupráci s mnoha univerzitami na vytvoření lehkého a odolného materiálu – cílem bylo mít láhev tenčí, ale s nezměněným výkonem.
U každé vyrobené láhve -Fly se nám podařilo snížit až o 30 % plastového materiálu v porovnání s jinými láhvemi, takže můžeme snížit hmotnost láhve a zároveň náš vliv na životní prostředí.

Měkké tělo láhve, vysoký průtok tekutiny

Snižováním množství materiálu, který potřebujeme – výsledkem, který nám umožnil snížit dopad výroby těchto lahví na životní prostředí – jsme snížili také jejich celkovou hmotnost a tloušťku těla láhve, která je měkká a snadno se stlačuje, čímž usnadňujete proudění tekutiny a vždy zajišťujete konstantní proud.
Měkká, bez zápachu a chuti push-pull tryska zajišťuje bohaté a snadné proudění kapaliny, což je klíčové pro soutěžní účely, jelikož se velmi snadno otevírá a zavírá uprostřed závodu.

S ochranným uzávěrem

Verze této láhve je vybavena praktickým ochranným uzávěrem, který je navržen tak, aby zajistil maximální ochranu víka před prachem, blátem a vnějšími činiteli, zejména při použití na horských kolech a v terénu.

Barva: Šedá
Materiál: Plast;Nanogel
Objem: 500 ml
Barva podle výrobce: Grey
Země původu: Čína
Hmotnost (g): 145.0
Průměr: 74 mm

Měj svůj pitný režim pod kontrolou. Termoska MOLL 500 ve sportovním designu s praktickým úchytem na přenášení ti bude skvělým parťákem na sport i výlety po celý rok. Svůj oblíbený horký či chlazený nápoj tak můžeš mít vždy a všude po ruce. Vlastnosti: Vyrobena z nerezové oceli Objem 500 ml Díky vakuové izolaci spolehlivě udrží nápoje teplé nebo studené po dlouhou dobu Široké hrdlo umožní přidat i kostky ledu v horkých letních dnech

Měj svůj pitný režim pod kontrolou. Termoska MOLL 750 ve sportovním designu s praktickým úchytem na přenášení ti bude skvělým parťákem na sport i výlety po celý rok. Svůj oblíbený horký či chlazený nápoj tak můžeš mít vždy a všude po ruce. Vlastnosti: Vyrobena z nerezové oceli Objem 750 ml Díky vakuové izolaci spolehlivě udrží nápoje teplé nebo studené po dlouhou dobu Široké hrdlo umožní přidat i kostky ledu v horkých letních dnech

Láhev HUSKY 311 CZK  -4% 
Láhev od HUSKY.
- poutko pro pohodlné nošení láhve v ruce
- vyrobeno z odolného Tritanu
- použitelné při teplotách od –40 °C do +99 °C

Láhev HUSKY 311 CZK  -4% 
Láhev od HUSKY.
- poutko pro pohodlné nošení láhve v ruce
- vyrobeno z odolného Tritanu
- použitelné při teplotách od –40 °C do +99 °C