Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Přírodní vyživující tuk pro dokonalou péči o veškerou zimní, outdoorovou, pracovní a další robustní obuv z hladké usně a ''maštěného nubuku''. Hloubkově změkčuje a zároveň plnohodnotně impregnuje. Zabraňuje vysychání, sjednocuje barvy a dodává jemný lesk, navíc krásně voní. To vše díky obsahu kvalitního včelího a karnaubského vosku či norkového oleje. Perfektní také na kožené bundy, tašky jezdecká sedla, motorkářské kombinézy či kožené podešve. Vhodný i pro TEX-membrány!

Extrémně účinná impregnace 2v1, která chrání hladkou a strukturovanou useň proti nečistotám, vlhkosti a všem nepříznivým vlivům počasí, a to okamžitě – stačí nastříkat a počkat pouhých 10 vteřin! Díky speciálnímu složení s vysokým obsahem včelího vosku navíc plnohodnotně vyživuje, dodává tak materiálu pružnost a zabraňuje jeho vysychání. Vyvinuta speciálně pro outdoorovou, sportovní, pracovní a jinou robustní obuv. Neobsahuje škodlivé perfluorované uhlovodíky (PFC).

Inovativní pěnová impregnace nejen pro všechny sportovní a outdoorové aktivity. Odpuzuje vodu i všechny nečistoty a díky obsahu exkluzivního avokádového oleje zároveň vyživuje. Vhodná na hladkou a broušenou useň, textil, syntetiku i TEX-membrány. Velmi praktické použití kdykoli a kdekoli – pěnu lze jednoduše vetřít dokonce i do vlhkého materiálu.

Univerzální čisticí pěna 3 v 1 s mořskou houbičkou. Pěna je s obsahem aktivního a svěžího citrusového prášku. Čistí snadno a rychle bez vody jakýkoliv materiál - hladká i broušená useň (''semiš''), textil a syntetika včetně TEX-membrán. Čistí do hloubky, odstraňuje skvrny a sůl, zároveň vyživuje a krásně oživuje barvy. Obsahuje lanolin, který chrání povrch a odpuzuje vodu. Je velmi šetrná k choulostivým materiálům, velmi rychle schne a nezanechává stopy. Jednoduché a praktické použití s mořskou houbičkou, která zajistí rovnoměrnou aplikaci a současně absorbuje všechny nečistoty. Vhodné také na oblečení, kabelky či autosedačky.

Ekologicky nezávadná impregnace, která zvýší voděodolnost vašeho oděvu z materiálu Eco-shell. Ještě více prodlouží odolnost a životnost výrobků a optimalizuje jejich prodyšnost. Impregnace je bez fluorokarbonu.
Země původu: Německo
Objem: 500 ml

Univerzální impregnace na funkční textilie a obuv bez obsahu fluoru. Lze ji použít se všemi membránovými textiliemi Zachovává jejich prodyšnost Odpuzuje vodu a nečistoty Bez obsahu PFC Šetrná k životnímu prostředí
Země původu: Německo
Objem: 500 ml