Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Praktický koš na prádlo BASKET má styl, charakter, půvab, a zároveň dokonalou funkčnost. Na jeho výrobu byl použit lakovaný bambus v bílém nebo přírodním provedení.Textilní vložka je vyjímatelná s možností praní v pračce, vyrobená je z látky v krémové barvě. Úložný prostor je odvětráván. 
Barva:přírodní bambus / krémovábílá / krémováVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.
Materiál:lakovaný bambus / látka 100% polyesterRozměry: šířka: 40 cmhloubka: 40 cmvýška: 58 cmHmotnost:4 kg,Praktický koš na prádlo BASKET má styl, charakter, půvab, a zároveň dokonalou funkčnost. Na jeho výrobu byl použit lakovaný bambus v bílém nebo přírodním provedení.Textilní vložka je vyjímatelná s možností praní v pračce, vyrobená je z látky v krémové barvě. Úložný prostor je odvětráván. 
Barva:přírodní bambus / krémovábílá / krémováVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.
Materiál:lakovaný bambus / látka 100% polyesterRozměry: šířka: 40 cmhloubka: 40 cmvýška: 58 cmHmotnost:4 kg

Tento značkový sušák na prádlo 'Pegasus 150' od LEIFHEIT Vás přesvědčí svou funkčností i vzhledem. Skládací sušák se stabilní kovovou konstrukcí Vám k sušení poskytne cca 15 m šňůr a praktické výklopné bočnice na zavěšení velkých kusů oděvů. Potěší rovněž 2 ks držáčků na sušení drobného prádla. Tento sušák na prádlo si nebudete moci vynachválit! - PEGASUS 150 SOLID - 2 EASYCLIPY - DÉLKA ŠŇŮR 15 M

Tento koš na prádlo od LANDSCAPE Vás přesvědčí svou praktičností. Díky rozměrům cca 56 x 60 x 32 cm (Š x V x H) poskytuje dostatek místa pro větší množství prádla. Je vyroben z polyesteru a matným povrchem, ale přitom působí kvalitně a snadno se ošetřuje. Tento koš esteticky dotváří skládací konstrukce z kovu. Tento koš na prádlo v černé barvě je praktický a decentní! - ČERNÝ, BÍLÉ PÍSMO - POLYESTER, KOV - D/Š/V: 56/32/60 CM

KOŠ NA PRÁDLO, hnědá, šedá - **TYP:62211100 - **BAMBUS - **

PYTEL NA PRÁDLO, šedá - **TYP:11111607 ŠEDÁ, - **ALU DRŽADLO, OXFORD COTTON - **

Brabantia ŽEHLICÍ PRKNO 3996 CZK  -16% 
ŽEHLICÍ PRKNO - D, S TEFLON.PARKOVACÍ ZÓNOU - TITAN OVÁLNÉ - 135X45 CM

STOJACÍ SUŠÁK NA PRÁDLO - ORION FULL - ANTRACITOVÁ - 180X55X88 CM, 18M

Homeware ŽEHLICÍ PRKNO 1997 CZK  -21% 
ŽEHLICÍ PRKNO - MONDO L - ČERNÁ/ANTRACIT - 124X42 CM,ZÁSTRČ.,KÁBEL,DRŽIAK

STOJACÍ SUŠÁK NA PRÁDLO - CITY - ČERNÁ/ANTRACIT - 8M DÉLKA ŠŇŮR

VĚŽOVÝ SUŠÁK NA PRÁDLO - ATHLETIC 3 - ANTRACIT/ČERNÁ - 71X65X136 CM, 30 M, KOLEČKA