Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Jednorázový speciální prací prostředek pro kvalitní textilní výrobky s membránou, např. GORE-TEX, Sympatex a další.
Doporučeno pro funkční materiály.
Svěží vůně.
Pro praní v pračce a pro ruční praní,

Speciální prací prostředek šetrný k životnímu prostředí.Koncentrát stačí až na 10 cyklů praní.Určeno speciálně pro vlnu a podobné jemné textilní výrobky, které obsahují Merino vlákna.Příjemná vůně.Pra

Zejména vhodný pro vlnu merino. Pro praní, které je šetrné k vláknu a látkám. Hey sport® merino wash je speciálně vyvinutý pro vysoce kvalitní vlněná vlákna na bázi kondenzátu bílkovin, mastných kyselin, obsahuje vybrané ošetřující látky, které zachovávají jemnou strukturu všech přírodních vláken. I po několika praních je zaručeno, že prádlo zůstane měkké a sametové, aniž by došlo ke žmolkování a ztrátě barev. Oblíbené vybavení a jedinečné oděvy chtějí zůstat krásné a stejně dobré jako nové. Hey sport® merino wash je bezbarvý, bez vůní a barviv a je dermatologicky testován. hey sport® merino wash je ekologický, biologicky odbouratelný výrobek. Objem: 250 ml návod k použití: před použitím protřepejte. Řiďte se podle pokynů výrobce tkaniny. Dávkování: pro malé množství prádla (1 svetr) použijte 1/4 víčka (8 ml) prostředku. Na 2-4 kg prádla použijte 1/2 víčka (15 ml) prostředku. Pro ruční praní použijte 1/4 víčka (8 ml) prostředku do cca 8 l teplé vody. Jedna lahev prostředku vystačí asi na 13 praní.

Impregnace bez ztráty výkonu.HEY SPORT® Impra Wash-In je impregnace, která se přidává k prádlu při praní a zajišťuje plnou ochranu proti vodě při zachování prodyšnosti. Vhodné zejména pro textilie s membránami i pro textilie s nanotechnologiemi. Perfektní ochrana vláken. HEY SPORT® Impra Wash-In impregnuje všechny textilie z přírodních a syntetických vláken. Udržuje aktivní prodyšnost a svěží barvy. Jedna lahev prostředku vystačí na 3-4 praní.

Impregnace bez fluoru bez ztráty výkonu.HEY SPORT® Impra FF Wash-In je impregnace, která se přidává k prádlu při praní a zajišťuje plnou ochranu proti vodě při zachování prodyšnosti. Vhodné zejména pro textilie s membránami a nanotechnologiemi. Perfektní ochrana vláken. HEY SPORT® Impra FF Wash-In impregnuje všechny textilie z přírodních a syntetických vláken. Udržuje aktivní prodyšnost a svěží barvy. Ekologický výrobek bez obsahu fluoru. Jedna lahev prostředku vystačí asi na 3 praní.

Prací prostředek na jemná vlákna a tkaniny. Zejména vhodný pro vlnu merino, kašmír, angoru, hedvábí atd.Pro praní, které je šetrné k vláknu a látkám. HEY SPORT® Merino Wash je speciálně vyvinutý pro vysoce kvalitní vlněná vlákna na bázi kondenzátu bílkovin-mastných kyselin, obsahuje vybrané ošetřující látky, které zachovávají jemnou strukturu všech přírodních vláken. I po několika praních je zaručeno, že prádlo zůstane měkké a sametové, aniž by došlo ke žmolkování a ztrátě barev. Oblíbené vybavení a jedinečné oděvy chtějí zůstat krásné a stejně dobré jako nové. HEY SPORT® Merino Wash je bezbarvý, bez vůní a barviv a je dermatologicky testován. HEY SPORT® Merino Wash je ekologický, biologicky odbouratelný výrobek. Jedna lahev prostředku vystačí asi na 13 praní.

Hey sport TEX WASH prací prostředek na membrány, 250 ml HEY SPORT TEX WASH je prací prostředek, který spolehlivě a do hloubky čistí všechny membránové textíliečistí do hloubky a zároveň zachovává funkčnost a barvu těchto materiálů. Neutralizuje všechny nepříjemné pachy. Je vhodný pro všechny typy membrán, např. GoreTex, Shoeller, Event.

Prací prostředek na péřové výrobky. emná péče o všechny textilie plněné peřím - péřové bundy, spací pytle, polštáře atd. HEY SPORT® Down Wash zachovává vlastnosti peří, čistí a obnovuje jeho funkčnost. Následkem toho peří nekřehne, neláme se a nemůže tvořit shluky. HEY SPORT® Down Wash je ekologický biologicky odbouratelný výrobek.

Tekutý koncentrát určený k údržbě usní s vlasovou úpravou (nubuk, velur) vhodný zejména na obuv s klima-mambránou. Udržuje materiál svršku vláčný a prodyšný, oživuje jeho vzhled a prodlužuje životnost obuvi.

Speciální prací prostředek pro sportovní a funkční oblečení.Vhodný pro všechny syntetické výplně: Thinsulate, PrimaLoft a jinéVhodný pro elastické tkaniny: Fleece, Soft Shell a jinéVhodný pro všechny membránové textilie: Gore-Tex® a jinéBez obsahu bělidel, zjasňovačů nebo plnivČistí také prodyšné sportovní oblečeníZabraňuje vzniku nepříjemným pachůmS přidaným efektem ''active dry'' lépe absorbuje vlhkost, tělo zůstává v suchu
Objem: 500 ml
Země původu: Německo
Forma: Tekutý