Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Dokonalá kombinace pomůcek pro očištění vašeho auta od sněhu a námrazy. Na dlouhou rukojeť můžete nasadit škarbku na okna, smetáček nebo lopatu na sníh. Díky dlouhé rukojeti je sada vhodná i pro větší vozidla.

Tyčinky mýdlové GARDENA 100 CZK  -16% 
S mýdlovými tyčinkami od společnosti GARDENA je čištění ještě snazší. Podporují intenzivní čištění plastových povrchů nebo povrchů opatřených nátěrem. Obzvláště zvyšují účinnost používání ručního kartáče a ručního mycího kartáče. Mýdlové tyčinky lze snadno přidávat do otvoru ručního kartáče a ručního mycího kartáče od společnosti GARDENA. Zde jsou smíchány s vodou a poté je roztok vody a mýdla prostřednictvím štětin nanášen na čištěný povrch. Není nutné přidávat čisticí vodu. Mýdlové tyčinky jsou biodegradabilní a dostupné v plastových baleních po 10 kusech. Jsou vhodné pro všechny ruční mycí kartáče od společnosti GARDENA a pro všechny ruční kartáče od společnosti GARDENA. Uklízení může být tak snadné.

Šampón od společnosti GARDENA byl vyvinut speciálně pro systém Original GARDENA Cleansystem. Díky kruhovému tvaru ho můžete přidávat přímo do dávkovače vodních násad systému Original GARDENA Cleansystem. Díky otočnému knoflíku na vodní násadě lze šampón snadno a přesně dávkovat. Je obzvláště vhodný k jemnému a efektivnímu čištění lakovaných a plastových povrchů. Šampón je biologicky odbouratelný.

Koště bez násady se šířkou 30cm.

Drátěné koště s lištou a násadou.

Ruční dřevěný smetáček.

Čistič oken se stěrkou od společnosti GARDENA je připojen k přívodu vody a je vybaven přípojkou Original GARDENA systému. S čističem oken se stěrkou od společnosti GARDENA získáte dva produkty v jednom. Pomocí textilie z mikrovláken navlhčíte skleněný povrch a pomocí stěrky vodu ze skla setřete. Tím je umožněno důkladné a účinné čistění libovolného skleněného povrchu. Čistič oken se stěrkou od společnosti GARDENA je možné připojit ke všem vodním násadám Original GARDENA Clean systému. V závislosti na situaci je možné čistič oken použít jako ruční nástroj nebo je možné ho připojit k vodní násadě. Vysoce kvalitní textilie z mikrovláken zaručuje intenzivní čištění. Lze ji snadno sejmout a prát v pračce při 60°. Čistič oken od společnosti GARDENA má otočnou přípojku, kterou lze otáčet o 360°. Díky tomu je tento produkt velmi flexibilní a snadno použitelný v libovolném pracovním prostředí. Je možné také namontovat otočný kloub, takže lze snadno připojit stěrku. Stěrka je vyrobena z vysoce kvalitní a odolné gumy. Získáte tak čistá okna beze šmouh. Čistič oken od společnosti GARDENA má pracovní šířku 31 cm. Další podporu při čištění získáte díky šampónu od společnosti GARDENA.

S ručním kartáčem od společnosti GARDENA připojeným k přívodu vody a vybaveným přípojkou Original GARDENA systému lze snadno a důkladně čistit odolné povrchy. Díky elastické a ploché hlavici kartáče se dostanete i na ta nejužší místa, například u zahradního nářadí, holínek, odpadkových košů atd. Průtok vody lze plynule nastavovat a nastavení lze uzamknout. Pro efektivní čištění lze přidat mýdlové tyčinky od společnosti GARDENA. Uklízení může být tak snadné. Nelze jej kombinovat s vodními násadami Original GARDENA Cleansystem.