Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Philips Epilator Series 8000 BRE740/10 Wet & Dry, 1 ks, Depilace a epilace pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Philips Epilator Series 8000 BRE740/10 Wet & Dry vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou je rychlejší a důkladnější než klasická depilace dodává zdravý a zářivý vzhled přizpůsobuje se konturám těla a tím zajišťuje důkladnější epilaci Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Silk'n Infinity Premium Smooth, 1 ks, IPL epilátory pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Silk'n Infinity Premium Smooth vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: zanechává pokožku krásně hladkou snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky je účinnější než klasické holení epilace je dlouhodobá přizpůsobuje se konturám těla a tím zajišťuje důkladnější epilaci Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Silk'n Motion, 1 ks, IPL epilátory pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Silk'n Motion vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: zanechává pokožku krásně hladkou snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky je účinnější než klasické holení epilace je dlouhodobá nedráždí kůži je rychlejší a důkladnější než klasická depilace přizpůsobuje se konturám těla a tím zajišťuje důkladnější epilaci Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Beautifly B-Lumi Blush, 1 ks, Epilátory na obličej pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Beautifly B-Lumi Blush vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou nedráždí kůži snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky je účinnější než klasické holení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Beautifly B-Glammi Pro, 1 ks, Epilátory pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Beautifly B-Glammi Pro vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou je rychlejší a důkladnější než klasická depilace snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky epilace je dlouhodobá Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Beautifly B-Beauty, 1 ks, Epilátory pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Beautifly B-Beauty vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou nedráždí kůži snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Braun Silk-épil 3 3031, 1 ks, Depilace a epilace pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Braun Silk-épil 3 3031 vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Sada obsahuje: epilátor na tělo 1 ks jemný nástavec 1 ks čisticí kartáček 1 ks nabíjecí kabel 1 ks Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou je rychlejší a důkladnější než klasická depilace dodává zdravý a zářivý vzhled snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky je účinnější než klasické holení epilace je dlouhodobá USB nabíjení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Braun Silk-épil 7 7000, 1 ks, Epilátory pro ženy, Epilátor Braun Silk-épil 7 vám zajistí krásně hladkou pokožku bez chloupků po celé týdny. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou je rychlejší a důkladnější než klasická depilace snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky přizpůsobuje se konturám těla a tím zajišťuje důkladnější epilaci Jak používat: Přiložte přístroj ke kůži a lehkým plynulým pohybem s ním posunujte. Pro bezpečné použití příliš netlačte. Holit můžete na sucho i na mokro. Chcete-li snížit bolestivost při vytrhávání, pak pomocí druhé ruky kůži jemně napínejte. Zvolte rychlost epilace podle toho jestli chcete šetrnější, nebo důkladnější epilaci. Hlavici pravidelně čistěte.

Braun Silk-épil 7 7041, 1 ks, Epilátory pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Braun Silk-épil 7 7041 vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: je rychlejší a důkladnější než klasická depilace snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky je účinnější než klasické holení epilace je dlouhodobá přizpůsobuje se konturám těla a tím zajišťuje důkladnější epilaci Jak používat: Přístroj zapojte do zásuvky a zapněte. Přiložte přístroj ke kůži a lehkým plynulým pohybem s ním posunujte. Pohybujte jím proti směru růstu chloupků. Holit můžete na sucho i na mokro. Zvolte rychlost epilace podle toho jestli chcete šetrnější, nebo důkladnější epilaci. Hlavici pravidelně čistěte.

Braun Face SE912, 1 ks, Čištění pleti pro ženy, Máte pocit, že klasické čištění pomcí gelů, krémů, pěn a podobných produktů vaší pleti nestačí? Nemusíte hned do kosmetického salonu, čisticí elektrický kartáček Braun Face SE912 se postará o hloubkové vyčištění jako z rukou kosmetičky v pohodlí vašeho domova. Odstraní z pleti veškeré zbytky make-upu i odličovacích přípravků, zbaví ji nečistot, kožního mazu i odumřelých kožních buněk a zanechá ji hebkou, dokonale čistou a připravenou vstřebat aktivní složky z jakékoli následující pečující kosmetiky. Sada obsahuje: epilátor na obličej 1 ks pouzdro 1 ks stojánek 1 ks čisticí kartáček 1 ks Vlastnosti: jemně masíruje tvář odstraňuje zbytky make-upu důkladně vyčistí obličej, krk i dekolt Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.