Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Philips Satinelle Essential BRE235/00, 1 ks, Depilace a epilace pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Philips Satinelle Essential BRE235/00 vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou Jak používat: Zvolte typ nástavce a nasaďte jej na základnu. Přístroj zapojte do zásuvky a zapněte. Zvolte rychlost epilace podle toho jestli chcete šetrnější, nebo důkladnější epilaci. Veďte přístrojem pomalé, rovné tahy proti směru růstu chloupků. Používejte na kůži, která je suchá a zbavená veškerých zbytků mastnoty a kosmetických produktů. Pro optimální výsledky držte přístroj ke kůži v pravém úhlu (90°). Chcete-li snížit bolestivost při vytrhávání, pak pomocí druhé ruky kůži jemně napínejte. Při odstraňování chloupků podpaží držte paži zvednutou nahoru, aby byla pokožka napnutá. Pokud jsou chloupky, které chcete odstranit, delší než 3–4 mm, před samotnou epilací je zastřihněte. Používejte pouze za sucha. Hlavici pravidelně čistěte.

Philips Satinelle Essential BRE225/00, 1 ks, Depilace a epilace pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Philips Satinelle Essential BRE225/00 vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou vyhlazuje a rozjasňuje pokožku je rychlejší a důkladnější než klasická depilace přizpůsobuje se konturám těla a tím zajistí důkladnější epilaci Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

BaByliss For Men 7058PE, 1 ks, Multifunkční zastřihovače pro muže, Vlastnosti: balení obsahuje příslušenství na obličej snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky odnímatelné nástavce provoz na baterie Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Philips Epilator Series 8000 BRE715/00 Wet & Dry, 1 ks, Depilace a epilace pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Philips Epilator Series 8000 BRE715/00 Wet & Dry vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou odstraňuje odumřelé kožní buňky je rychlejší a důkladnější než klasická depilace nedráždí kůži Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Philips Epilator Series 8000 BRE730/10 Wet & Dry, 1 ks, Depilace a epilace pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Philips Epilator Series 8000 BRE730/10 Wet & Dry vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou vyhlazuje a rozjasňuje pokožku je rychlejší a důkladnější než klasická depilace epilace je dlouhodobá Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Braun Face FS1000, Depilace a epilace pro ženy, Vlastnosti: je účinnější než klasické holení snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky nedráždí kůži zanechává pokožku krásně hladkou Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Silk'n Jewel Luxx, 1 ks, IPL epilátory pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Silk'n Jewel Luxx vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: zanechává pokožku krásně hladkou snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky je účinnější než klasické holení epilace je dlouhodobá Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Silk'n Motion, 1 ks, IPL epilátory pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Silk'n Motion vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: zanechává pokožku krásně hladkou snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky je účinnější než klasické holení epilace je dlouhodobá nedráždí kůži je rychlejší a důkladnější než klasická depilace přizpůsobuje se konturám těla a tím zajišťuje důkladnější epilaci Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Braun Silk-épil 5 5230, 1 ks, Epilátory pro ženy, Epilátor Braun Silk-épil 5 vám zajistí krásně hladkou pokožku bez chloupků po celé týdny. Vlastnosti: snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky epilace je dlouhodobá přizpůsobuje se konturám těla a tím zajišťuje důkladnější epilaci zanechává pokožku krásně hladkou Jak používat: Přiložte přístroj ke kůži a lehkým plynulým pohybem s ním posunujte. Holit můžete na sucho i na mokro. Chcete-li snížit bolestivost při vytrhávání, pak pomocí druhé ruky kůži jemně napínejte. Zvolte rychlost epilace podle toho jestli chcete šetrnější, nebo důkladnější epilaci. Hlavici pravidelně čistěte.

Braun Silk-épil 9 9041, 1 ks, Epilátory pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Braun Silk-épil 9 9041 vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem je rychlejší a důkladnější než klasická depilace snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky je účinnější než klasické holení epilace je dlouhodobá přizpůsobuje se konturám těla a tím zajišťuje důkladnější epilaci Jak používat: Přiložte přístroj ke kůži a lehkým plynulým pohybem s ním posunujte. Zvolte rychlost epilace podle toho jestli chcete šetrnější, nebo důkladnější epilaci. Holit můžete na sucho i na mokro. Pro bezpečné použití příliš netlačte. Nohy zbavujte chloupků směrem odspodu nahoru. Hlavici pravidelně čistěte.