Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Arcocere Professional Wax, 150 ml, Tělová mléka a krémy pro muže, Přípravek Arcocere Professional Wax se postará o snadný průběh depilace a zajistí vám krásně hebkou pokožku. Vlastnosti: lze použít i pro krátké chloupky nové chloupky budou jemnější snadno se používá Jak používat: Naneste krém na pokožku a nechte působit. Opláchněte. Postupujte dle přiloženého návodu.

Camomilla Schultz Chamomile, Depilační krémy pro ženy, Vlastnosti: lze použít i pro krátké chloupky snadno se používá Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Wilkinson Sword Oh my Body! Hair Removal Kit, 1 ks, Kosmetické sady pro ženy, Vše pro krásně vypadající pokožku v jednom balení. Kosmetická sada Wilkinson Sword Oh my Body! Hair Removal Kit udělá radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: dřevěné špachtle 1 ks depilační krém na tělo zklidňující krém po depilaci Vlastnosti: šetrně odstraňuje chloupky na dlouhé týdny lze použít i pro krátké chloupky nové chloupky budou jemnější snadno se používá Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu na etiketě.

Wilkinson Sword Oh my Body! Hair Removal Cream, 1 ks, Kosmetické sady pro ženy, Chcete se zbavit nežádoucích chloupků na těle, ale nevyhovuje vám ani vosková epilace, ani klasické holení žiletkou? Přípravek Wilkinson Sword Oh my Body! Hair Removal Cream vám umožní rychlé, efektivní a bezbolestné odstranění chloupků a během depilace bude navíc chloupky změkčovat, takže i při dalším růstu budou celkově oslabené. Stačí s ním rovnoměrně pokrýt pokožku, počkat několik minut a pak špachtlí jednoduše setřít. Výsledkem bude dokonale hladká pokožka, kterou nebudete muset znovu depilovat či epilovat po delší dobu, než kdybyste se oholili žiletkou. Sada obsahuje: špachtlička na krém 1 ks depilační krém na nežádoucí ochlupení Vlastnosti: šetrně odstraňuje chloupky na dlouhé týdny eliminuje zarůstání chloupků pravidelným používáním snižuje celkové množství rostoucích chloupků snadno se používá Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Bielenda Vanity Pro Express, 75 ml, Depilační krémy pro ženy, Přípravek Bielenda Vanity se postará o snadný průběh depilace a zajistí vám krásně hebkou pokožku. Vlastnosti: šetrně odstraňuje chloupky na dlouhé týdny účinkuje už od kořínků snadno se používá Jak používat: Naneste krém na pokožku a nechte působit. Postupujte dle přiloženého návodu. Opláchněte.

Bielenda Vanity Pro Express, 75 ml, Depilační krémy pro ženy, Chcete se zbavit nežádoucích chloupků na těle, ale nevyhovuje vám ani vosková epilace, ani klasické holení žiletkou? Přípravek Bielenda Vanity Pro Express vám umožní rychlé, efektivní a bezbolestné odstranění chloupků a během depilace bude navíc chloupky změkčovat, takže i při dalším růstu budou celkově oslabené. Stačí s ním rovnoměrně pokrýt pokožku, počkat několik minut a pak špachtlí jednoduše setřít. Výsledkem bude dokonale hladká pokožka, kterou nebudete muset znovu depilovat či epilovat po delší dobu, než kdybyste se oholili žiletkou. Vlastnosti: šetrně odstraňuje chloupky na dlouhé týdny účinkuje už od kořínků vyživuje a hydratuje pokožku snadno se používá Jak používat: Naneste krém na pokožku a nechte působit. Postupujte dle přiloženého návodu. Opláchněte.

Gillette Venus Pubic Hair&Skin, 190 ml, Přípravky na holení pro ženy

Sally Hansen Salon Wax Kit, 35 g, Epilační vosky pro ženy, Přípravek Sally Hansen Salon se postará o snadný průběh depilace a zajistí vám krásně hebkou pokožku. Vlastnosti: šetrně odstraňuje chloupky na dlouhé týdny pravidelným používáním snižuje celkové množství rostoucích chloupků účinkuje už od kořínků možné použít také na oblast bikin vhodné i pro citlivou pokožku Jak používat: Vosk rozehřívejte při nižší teplotě, dokud nedosáhne konzistence medu. Jedním tahem rozetřete na pokožce po směru růstu chloupků. Na konci vytvořte silnější okraj pro snadné strhnutí. Prudce strhněte po směru růstu chloupků. Používejte k odstranění chloupků z oblasti obličeje.

Sally Hansen Extra Strength, 170 g, Epilační vosky pro ženy, I bez pravidelné návštěvy kosmetického salónu mohou být vaše nohy či jiné části těla neustále dokonale hladké. Epilační vosk Sally Hansen Extra Strength vás zbaví nežádoucích chloupků doslova jedním tahem, při kterém je vytrhne od kořínků. Zajistí tak, že vaše pokožka zůstane hladká a bez chloupků déle, než při odstranění oholením. Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením! Vlastnosti: vhodné na nohy, podpaží i ruce možné použít také na oblast bikin pokožka vydrží hladká až několik týdnů Jak používat: Vosk před aplikací zahřejte podle přiloženého návodu. Rovnoměrně naneste na pokožku a poté strhněte i s chloupky.

Eveline Cosmetics Smooth Epil, 175 ml, Depilační krémy pro ženy, Chcete se zbavit nežádoucích chloupků na těle, ale nevyhovuje vám ani vosková epilace, ani klasické holení žiletkou? Přípravek Eveline Cosmetics Smooth Epil vám umožní rychlé, efektivní a bezbolestné odstranění chloupků a během depilace bude navíc chloupky změkčovat, takže i při dalším růstu budou celkově oslabené. Stačí s ním rovnoměrně pokrýt pokožku, počkat několik minut a pak špachtlí jednoduše setřít. Výsledkem bude dokonale hladká pokožka, kterou nebudete muset znovu depilovat či epilovat po delší dobu, než kdybyste se oholili žiletkou. Vlastnosti: snadno se používá má šetrné složení k citlivé pokožce nové chloupky budou jemnější vyživuje a hydratuje pokožku lze použít i pro krátké chloupky Jak používat: Ze začátku proveďte test snášenlivosti. Naneste krém na pokožku a nechte působit. Po uplynulé době působení chloupky odstraňte tak, že budete špachtlí stírat krém s uvolněnými chloupky. Postupujte proti směru růstu chloupků.