Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
BaByliss PRO Curling Iron 2275TTE, 1 ks, Kulmy na vlasy pro ženy, Chcete vytvořit z rovných vlasů romantické vlny, nadýchané lokny či nespoutané kudrliny? Kulma na vlasy BaByliss PRO Curling Iron 2275TTE během několika minut vlasy natočí a dodá jim perfektní tvar přesně podle vašich představ. Ať už vyrážíte do práce, na večírek, nebo třeba na ples, tato kulma se postará o dokonalý styling jako z rukou profesionála v pohodlí vaší koupelny. Vlastnosti: šetrně natáčí vlasy a vytváří moderní účesy možnost regulování teploty funkce automatického vypnutí po delší nečinnosti digitální displej otočný kabel Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Moser Pro CeraCurl 32, 1 ks, Elektronika pro ženy, Chcete vytvořit z rovných vlasů romantické vlny, nadýchané lokny či nespoutané kudrliny? Kulma na vlasy Moser Pro CeraCurl 32 během několika minut vlasy natočí a dodá jim perfektní tvar přesně podle vašich představ. Ať už vyrážíte do práce, na večírek, nebo třeba na ples, tato kulma se postará o dokonalý styling jako z rukou profesionála v pohodlí vaší koupelny. Vlastnosti: šetrně natáčí vlasy a vytváří moderní účesy možnost regulování teploty studená špička pro snadnější manipulaci funkce automatického vypnutí po delší nečinnosti otočný kabel rychlé nahřátí Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

GAMMA PIÙ Reverse, Kulmy na vlasy pro ženy, Chcete vytvořit z rovných vlasů romantické vlny, nadýchané lokny či nespoutané kudrliny? Kulma na vlasy GAMMA PIÙ Reverse během několika minut vlasy natočí a dodá jim perfektní tvar přesně podle vašich představ. Ať už vyrážíte do práce, na večírek, nebo třeba na ples, tato kulma se postará o dokonalý styling jako z rukou profesionála v pohodlí vaší koupelny. Vlastnosti: ergonomický tvar šetrně natáčí vlasy a vytváří moderní účesy otočný kabel kónická kulma Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Rowenta Karl Lagerfeld CF324LF0, Kulmy na vlasy pro ženy, Chcete vytvořit z rovných vlasů romantické vlny, nadýchané lokny či nespoutané kudrliny? Kulma na vlasy Rowenta Karl Lagerfeld CF324LF0 během několika minut vlasy natočí a dodá jim perfektní tvar přesně podle vašich představ. Ať už vyrážíte do práce, na večírek, nebo třeba na ples, tato kulma se postará o dokonalý styling jako z rukou profesionála v pohodlí vaší koupelny. Vlastnosti: kónická kulma funkce ionizace šetrně natáčí vlasy a vytváří moderní účesy natáčí vlasy bez zatěžování a lámání možnost regulování teploty otočný kabel umožňuje vytvářet různé typy vln Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

BaByliss PRO Dial-A-Heat Marcel TT Diamond, Kulmy na vlasy pro ženy, Chcete vytvořit z rovných vlasů romantické vlny, nadýchané lokny či nespoutané kudrliny? Kulma na vlasy BaByliss PRO Dial-A-Heat Marcel TT Diamond během několika minut vlasy natočí a dodá jim perfektní tvar přesně podle vašich představ. Ať už vyrážíte do práce, na večírek, nebo třeba na ples, tato kulma se postará o dokonalý styling jako z rukou profesionála v pohodlí vaší koupelny. Vlastnosti: natáčí vlasy bez zatěžování a lámání možnost regulování teploty rychlé nahřátí funkce automatického vypnutí po delší nečinnosti otočný kabel zabudovaný stojánek Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Moser Pro Curl Pro 2 4437-0050, Kulmy na vlasy pro ženy, Chcete vytvořit z rovných vlasů romantické vlny, nadýchané lokny či nespoutané kudrliny? Kulma na vlasy Moser Pro Curl Pro 2 4437-0050 během několika minut vlasy natočí a dodá jim perfektní tvar přesně podle vašich představ. Ať už vyrážíte do práce, na večírek, nebo třeba na ples, tato kulma se postará o dokonalý styling jako z rukou profesionála v pohodlí vaší koupelny. Vlastnosti: kónická kulma natáčí vlasy bez zatěžování a lámání Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

BaByliss MS750E, 1 ks, Kulmofény pro ženy, Chcete vytvořit z rovných vlasů romantické vlny, nadýchané lokny či nespoutané kudrliny? Kulma na vlasy BaByliss MS750E během několika minut vlasy natočí a dodá jim perfektní tvar přesně podle vašich představ. Ať už vyrážíte do práce, na večírek, nebo třeba na ples, tato kulma se postará o dokonalý styling jako z rukou profesionála v pohodlí vaší koupelny. Vlastnosti: šetrně natáčí vlasy a vytváří moderní účesy funkce automatického vypnutí po delší nečinnosti otočný kabel součástí jsou náhradní nástavce rychlé nahřátí možnost regulování teploty Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Hottools CurlBar Digital Salon, 1 ks, Kulmy na vlasy pro ženy, Chcete vytvořit z rovných vlasů romantické vlny, nadýchané lokny či nespoutané kudrliny? Kulma na vlasy Hottools CurlBar Digital Salon během několika minut vlasy natočí a dodá jim perfektní tvar přesně podle vašich představ. Ať už vyrážíte do práce, na večírek, nebo třeba na ples, tato kulma se postará o dokonalý styling jako z rukou profesionála v pohodlí vaší koupelny. Vlastnosti: funkce ionizace šetrně natáčí vlasy a vytváří moderní účesy natáčí vlasy bez zatěžování a lámání možnost regulování teploty rychlé nahřátí Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Mermade The Style Wand, 1 ks, Kulmy na vlasy pro ženy, Chcete vytvořit z rovných vlasů romantické vlny, nadýchané lokny či nespoutané kudrliny? Kulma na vlasy Mermade The Style Wand během několika minut vlasy natočí a dodá jim perfektní tvar přesně podle vašich představ. Ať už vyrážíte do práce, na večírek, nebo třeba na ples, tato kulma se postará o dokonalý styling jako z rukou profesionála v pohodlí vaší koupelny. Vlastnosti: funkce ionizace šetrně natáčí vlasy a vytváří moderní účesy možnost regulování teploty rychlé nahřátí ochrana vlasů před vysušením kónická kulma Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Kulma na vlasy Waver C260E vytváří skutečné vlny a během několika minut dodá vašim vlasům dokonalý tvar. Rovnoměrné rozložení tepla umožňuje rychlejší výsledný styling, který vydrží déle.