Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
ByRokko Shine Brown Tropical, 190 g, Přípravky před opalováním pro ženy, Chcete oslňovat krásně opálenou pletí? Péče, kterou pleti poskytnete před samotným opalováním, je krokem, který byste neměli vynechat. Přípravek ByRokko Shine Brown Tropical podpoří proces opalování, dodá pleti to, co potřebuje, a vám zajistí ještě krásnější výsledek. Vlastnosti: prohlubuje intenzitu opálení dodává sametovou hebkost snadno se roztírá a rychle vstřebává dodává pokožce potřebnou hydrataci urychluje přirozený proces opalování Jak používat: Naneste na pokožku a důkladně rozetřete.

ByRokko Shine Brown Tanning, 100 ml, Přípravky před opalováním pro ženy, Chcete oslňovat krásně opáleným tělem? Péče, kterou pokožce poskytnete před samotným opalováním, je krokem, který byste neměli vynechat. Přípravek ByRokko Shine Brown Tanning podpoří proces opalování, dodá pokožce to, co potřebuje, a vám zajistí ještě krásnější výsledek. Vlastnosti: prohlubuje intenzitu opálení dodává pokožce potřebnou hydrataci podporuje zdravé opálení urychluje přirozený proces opalování Jak používat: Naneste na pleť a důkladně rozetřete.

ByRokko Shine Brown Watermelon, 200 ml, Přípravky před opalováním pro ženy, Přípravek ByRokko Shine Brown poskytne pokožce namáhané sluncem potřebnou péči a zároveň prodlouží výdrž získaného opálení. Vlastnosti: přípravek je voděodolný prohlubuje intenzitu opálení podporuje zdravé opálení urychluje přirozený proces opalování Jak používat: Naneste na pleť a důkladně rozetřete.

Tannymaxx Tulumgold Ven A La Luz Natural Tanning Lotion Dark, 200 ml, Přípravky před opalováním pro ženy, Chcete oslňovat krásně opálenou pletí? Péče, kterou pleti poskytnete před samotným opalováním, je krokem, který byste neměli vynechat. Přípravek Tannymaxx Tulumgold Ven A La Luz Natural Tanning Lotion Dark podpoří proces opalování, dodá pleti to, co potřebuje, a vám zajistí ještě krásnější výsledek. Vlastnosti: prohlubuje intenzitu opálení navrací mladistvý vzhled snadno se roztírá a rychle vstřebává příjemně voní urychluje přirozený proces opalování připravuje pokožku na pobyt na slunci rozzáří pokožku a projasní ji Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste na pokožku a důkladně rozetřete. Vhodné pro použití po opalování na slunci i v soláriu.

ByRokko Shine Brown Watermelon, 104 ml, Pro prodloužení opálení pro ženy, Uchovejte si svůj suvenýr z letní dovolené v podobě krásně opáleného těla co nejdéle. Přípravek ByRokko Shine Brown Watermelon poskytne pokožce namáhané sluncem potřebnou péči a zároveň prodlouží výdrž získaného opálení. Vaše pokožka si tak zachová rovnoměrný bronzový odstín ještě dlouho po chvílích strávených na slunci. Vlastnosti: prodlužuje opálený vzhled prohlubuje intenzitu opálení snadno se roztírá a rychle vstřebává Jak používat: Aplikujte před každým opalováním venku nebo v soláriu.

ByRokko Shine Brown Tanning Oil, 145 ml, Přípravky před opalováním pro ženy, Uchovejte si svůj suvenýr z letní dovolené v podobě krásně opáleného těla co nejdéle. Přípravek ByRokko Shine Brown Tanning Oil poskytne pokožce namáhané sluncem potřebnou péči a zároveň prodlouží výdrž získaného opálení. Vaše pokožka si tak zachová rovnoměrný bronzový odstín ještě dlouho po chvílích strávených na slunci. Vlastnosti: prodlužuje opálený vzhled prohlubuje intenzitu opálení rozzáří pokožku a projasní ji dodává sametovou hebkost Jak používat: Aplikujte před každým opalováním venku nebo v soláriu.

Objevte novou masku po opalování Suncare Aftersun Mask. Tato SOS maska proti spáleninám od slunce okamžitě zklidňuje pokožku, zmírňuje začervenání a dopřává jí komfort. Použití: Aplikujte jako masku v silné vrstvě na spálené oblasti. Lehce vmasírujte a nechte vstřebat. Používejte 2-4x denně. Uchovejte v lednici pro maximální pocit svěžesti při aplikaci.

Líbí se vám vaše zlatavé opálení od značky Lancaster? Naše sérum po opalování Sérum Après-Soleil Golden Tan Maximizer prodlouží vaše opálení až o 1 měsíc a okamžitě zklidňuje pokožku po pobytu na slunci. Díky oleji buriti přírodního původu a komplexu aktivujícímu opálení Lancaster stimuluje přírodní tvorbu melaninu pro zlatavé, trvanlivé a jednotné opálení. Jeho účinná kombinace výtažku ze sóje přírodního původu a kyseliny hyaluronové pomáhá vaší pokožce bojovat proti poškození spojenému s foto-stárnutím (vrásky a pevnost). Její regenerační komplex okamžitě zklidňuje a redukuje riziko tvorby šupinek pro poddajnou a hydratovanou pokožku. Po pobytu na slunci jeho lehká a duhová textura vyplní vaši pokožku, obnoví její přirozenou zář a během okamžiku rozjasní její opálení. Obsahuje 94,7 % ingrediencí přírodního původu.

Venira Sun care Opalovací olej SPF 20, 100 ml, Přípravky před opalováním unisex, Chcete oslňovat krásně opálenou pletí? Péče, kterou pleti poskytnete před samotným opalováním, je krokem, který byste neměli vynechat. Přípravek Venira Sun care Opalovací olej SPF 20 podpoří proces opalování, dodá pleti to, co potřebuje, a vám zajistí ještě krásnější výsledek. Vlastnosti: vytváří bariéru, která chrání pleť před vnějšími vlivy připravuje pokožku na pobyt na slunci podporuje zdravé opálení lze použít na obličej i tělo hloubkově vyživuje pokožku navrací pokožce pružnost Složení: obsahuje minimálně 90-99 % složek přírodního původu veganský produkt dermatologicky testováno Jak používat: Naneste na čistou pokožku a jemně vmasírujte do úplného vstřebání. Opakujte podle potřeby, zejména po koupání, osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení.

Dermacol Sun Tan Booster, 200 ml, Ochrana proti slunečnímu záření pro ženy, Chcete v rekordním čase začít oslňovat své okolí krásně opáleným tělem? Péče, kterou pokožce poskytnete před samotným opalováním, je krokem, který byste neměli vynechat. Přípravek Dermacol Sun Tan Booster podpoří proces opalování a výrazně ho urychlí. Pokožce dodá to, co potřebuje, a vám zajistí ještě krásnější výsledek. Vlastnosti: prodlužuje opálený vzhled praktická a hygienická aplikace chrání kůži před UVA i UVB zářením přípravek je voděodolný zintenzivňuje a prodlužuje opálení podporuje přirozený proces opalování chrání pokožku před vysoušením Jak používat: Aplikujte na kůži bezprostředně před pobytem na slunci. Aplikujte ochranné prostředky v dostatečném množství a opakovaně. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření.