Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Collistar Special Perfect Tan Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt, 400 ml, Přípravky před opalováním pro ženy, Uchovejte si svůj suvenýr z letní dovolené v podobě krásně opáleného těla co nejdéle. Přípravek Collistar Special Perfect Tan Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt poskytne pokožce namáhané sluncem potřebnou péči a zároveň prodlouží výdrž získaného opálení. Vaše pokožka si tak zachová rovnoměrný bronzový odstín ještě dlouho po chvílích strávených na slunci. Vlastnosti: dodává pokožce potřebnou hydrataci prohlubuje intenzitu opálení dodává sametovou hebkost podporuje zdravé opálení Jak používat: Před použitím protřepejte.

Alphanova Sun Bio, 150 g, Sluneční kosmetika pro děti pro ženy, Chraňte svou kůži před předčasným stárnutím i jiným poškozením způsobeným slunečním zářením. Opalovací přípravek Alphanova Sun Bio vystaví účinný obranný štít paprskům UV záření a pomůže vám tak předcházet nejen spálení, ale i vzniku pigmentových skvrn, snížení kožní pružnosti, úbytku kolagenu a dalším projevům stárnutí kůže. V neposlední řadě pak významně sníží riziko vzniku rakoviny kůže. Vlastnosti: chrání kůži před UVA i UVB zářením lze použít na obličej i tělo má voděodolnou texturu po aplikaci nezanechává žádné bílé stopy produkt je šetrný k pokožce i životnímu prostředí Složení: veganský produkt produkt je hypoalergenní neobsahuje chemický UV filtr Jak používat: Před pobytem na slunci naneste v dostatečném množství na pokožku celého těla.

Bioderma Photoderm After Sun, 500 ml, Přípravky po opalování pro ženy, Aby pokožka vašeho těla netrpěla kvůli pobytu na slunci, je důležité o ni pečovat nejen před sluněním, ale i po něm. Přípravek po opalování Bioderma Photoderm After Sun se postará o celkové zklidnění a doplnění ztracené vlhkosti, pomůže pokožce regenerovat se a přispěje k redukci zarudnutí. Vlastnosti: má chladivý efekt hydratuje pokožku zklidňuje pokožku po opalování je šetrný k jemné dětské kůži Jak používat: Po opalování naneste potřebné množství na čistou pokožku. Jemně rozetřete a nechejte vstřebat.

Collistar Special Perfect Tan After Shower-Shampoo Moisturizing Restorative, 400 ml, Pro prodloužení opálení pro ženy, Uchovejte si svůj suvenýr z letní dovolené v podobě krásně opáleného těla co nejdéle. Přípravek Collistar Special Perfect Tan After Shower-Shampoo Moisturizing Restorative poskytne pokožce namáhané sluncem potřebnou péči a zároveň prodlouží výdrž získaného opálení. Vaše pokožka si tak zachová rovnoměrný bronzový odstín ještě dlouho po chvílích strávených na slunci. Vlastnosti: prodlužuje opálený vzhled dodává sametovou hebkost intenzivně regeneruje Jak používat: Po pobytu na slunci vmasírujte krouživými pohyby do čisté pokožky.

100% přírodní mrkvové máslo pro dlouhodobé opálení s vysokým obsahem mrkvového extraktu, beta karotenu a přírodních olejů, chrání pokožku a zabraňuje jejímu stárnutí. Dopřejte své pokožce zdravé, bronzové opálení bez parabenů, umělých barviv a konzervantů. Voděodolné, podporuje zlatavou barvu pokožky. Při nanesení na pokožku se máslo mění v olej a tím se velmi snadno roztírá.

Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky Thalgo se řadí pod opalování a byl vytvořen speciálně pro ženy. Toto balení obsahuje 150 ml vámi vybraného produktu. Péče o pleť je zase o krok jednodušší!

Uriage Bébé 1st Mineral Cream SPF 50+, 50 ml, Sluneční kosmetika pro děti pro děti, Dětská kůže je vůči slunečním paprskům mimořádně citlivá a proto je důležité poskytnout jí dostatečně účinnou a spolehlivou ochranu. Opalovací přípravek Uriage Bébé 1st Mineral Cream SPF 50+ se o to postará. Díky kombinaci účinných UV filtrů zabrání podráždění, spálení či jinému poškození způsobenému škodlivým slunečním zářením. Jeho složení vytvořené speciálně pro potřeby dětí zároveň zajistí tu nejjemnější péči, která bude vyhovovat i té necitlivější kůži. Vlastnosti: je šetrný k jemné dětské kůži chrání kůži před UVA i UVB zářením hydratuje dětskou pokožku pro použití na tělo i obličej produkt je nekomedogenní přípravek je voděodolný Složení: bez alkoholu bez parfemace Jak používat: Aplikaci opakujte zejména před a po koupání, po setření nebo osušení ručníkem.

Vichy Capital Soleil Gentle Milk, 300 ml, Sluneční kosmetika pro děti pro děti, Opalovací přípravek slouží jako dokonalá ochrana před slunečním zářením pro dětskou pokožku. Vlastnosti: poskytuje ochranu před UV zářením působí preventivně proti zarudnutí snižuje riziko vzniku slunečních alergií chrání před spálením kůže zabraňuje vysušování přípravek je voděodolný Složení: bez parfemace Jak používat: Aplikaci opakujte zejména před a po koupání, po setření nebo osušení ručníkem.

La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics, 200 ml, Sluneční kosmetika pro děti pro děti, Chraňte svou kůži před předčasným stárnutím i jiným poškozením způsobeným slunečním zářením. Opalovací přípravek La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics vystaví účinný obranný štít paprskům UV záření a pomůže vám tak předcházet nejen spálení, ale i vzniku pigmentových skvrn, snížení kožní pružnosti, úbytku kolagenu a dalším projevům stárnutí kůže. V neposlední řadě pak významně sníží riziko vzniku rakoviny kůže. Vlastnosti: chrání kůži před UVA i UVB zářením snižuje riziko vzniku slunečních alergií regeneruje a zklidňuje je šetrný k jemné dětské kůži vyživuje pokožku a pečuje o ni přípravek je voděodolný Složení: bez parfemace Jak používat: Aplikujte prostředek přibližně 20 minut před vystavením kůže slunci. K udržení ochrany aplikaci opakujte, zejména při pocení, po koupání nebo osušení ručníkem.

Hydratační gel určený pro podrážděnou a přesušenou pokožku po opalování na slunci.