Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Lancôme Hypnôse Drama Waterproof, 6 g, Řasenky pro ženy, Chcete zvýraznit své oči a dát tak vyniknout jejich přirozené kráse? Pomůže vám řasenka Lancôme Hypnôse Drama Waterproof. Všechny vaše řasy pokryje po celé jejich délce souvislou vrstvou intenzivní syté barvy, opticky je tak prodlouží a propůjčí jim i mimořádný objem. Během chvilky tak vaše řasy budou působit zahuštěným a celkově plnějším dojmem a váš pohled získá na hloubce i dramatičnosti. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí nerozmazává se neslepuje řasy Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

Lancôme Lash Idôle, 8 ml, Řasenky pro ženy, Chcete zvýraznit své oči a dát tak vyniknout jejich přirozené kráse? Pomůže vám řasenka Lancôme Lash Idôle . Všechny vaše řasy pokryje po celé jejich délce souvislou vrstvou intenzivní syté barvy, opticky je tak prodlouží a propůjčí jim i mimořádný objem. Během chvilky tak vaše řasy budou působit zahuštěným a celkově plnějším dojmem a váš pohled získá na hloubce i dramatičnosti. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí prodlouží délku řas neslepuje řasy má intenzivní barvu úžasně natočí řasy jednotlivě oddělí každou řasu rychle a snadno se aplikuje Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

Wibo Boom Boom, Řasenky pro ženy, Řasenka Wibo Boom Boom dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: rychle a snadno se aplikuje má efekt umělých řas zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě jednotlivě oddělí každou řasu Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

Bourjois Volume Glamour Coup De Foudre, 7 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy

Smoky Lash je řasenka, který dodá Vašim řasám délku, objem a natočení. Je ultra pigmentovaná, zintenzivní Vás pohled a zjemní Vaše řasy. Pro jaký typ líčení? Její inovativní receptura zvětšuje objem Vašich řas a umožňuje jejich optimální oddělení. Rovněž Vaše řasy natočí a zároveň nepoškodí. Jak používat? Nanášejte řasenku od kořínků až ke konečkům řas klikatým cik-cak pohybem, abyste je od sebe oddělila. Pro ještě větší objem nechte uschnout a postup zopakujte.

Farmasi Double Lash Extend, 12 ml, Řasenky pro ženy, Chcete zvýraznit své oči a dát tak vyniknout jejich přirozené kráse? Pomůže vám řasenka Farmasi Double Lash Extend. Všechny vaše řasy pokryje po celé jejich délce souvislou vrstvou intenzivní syté barvy, opticky je tak prodlouží a propůjčí jim i mimořádný objem. Během chvilky tak vaše řasy budou působit zahuštěným a celkově plnějším dojmem a váš pohled získá na hloubce i dramatičnosti. Vlastnosti: rychle a snadno se aplikuje zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě má intenzivní barvu prodlouží délku řas Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

Farmasi Zen, 8 ml, Řasenky pro ženy, Řasenka Farmasi Zen dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: má intenzivní barvu má dlouhotrvající efekt zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě prodlouží délku řas Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

Bell Hypoallergenic Vegan, 9 g, Řasenky pro ženy, Řasenka Bell Hypoallergenic dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: úžasně natočí řasy prodlouží délku řas zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě má dlouhotrvající efekt Složení: produkt je hypoalergenní veganský produkt Jak používat: Pomocí kartáčku naneste na řasy po celé jejich délce od kořínků ke konečkům.

IsaDora Lash Styler Volume Mascara, 10 ml, Řasenky pro ženy, Chcete zvýraznit své oči a dát tak vyniknout jejich přirozené kráse? Pomůže vám řasenka IsaDora Lash Styler Volume Mascara. Všechny vaše řasy pokryje po celé jejich délce souvislou vrstvou intenzivní syté barvy, opticky je tak prodlouží a propůjčí jim i mimořádný objem. Během chvilky tak vaše řasy budou působit zahuštěným a celkově plnějším dojmem a váš pohled získá na hloubce i dramatičnosti. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí prodlouží délku řas neslepuje řasy má intenzivní barvu zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě zvýrazní tvar očí rychle a snadno se aplikuje pečuje o řasy a zpevňuje je Složení: veganský produkt Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

IsaDora Lash Styler Curl Mascara, 10 ml, Řasenky pro ženy, Vlastnosti: nerozmazává se neslepuje řasy úžasně natočí řasy jednotlivě oddělí každou řasu zvýrazní tvar očí rychle a snadno se aplikuje Složení: veganský produkt Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.