Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Bourjois Volume Glamour, 7 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Řasenka Bourjois Volume Glamour dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí úžasně natočí řasy Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

theBalm Mad Lash, 8 ml, Řasenky pro ženy, Řasenka theBalm Mad Lash dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: prodlouží délku řas zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

Bourjois Volume Glamour, 7 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Řasenka Bourjois Volume Glamour dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí úžasně natočí řasy Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

Bourjois Volume Glamour, 7 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Řasenka Bourjois Volume Glamour dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: prodlouží délku řas zvýrazní tvar očí výrazně řasy zahustí Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

Rimmel Lash Accelerator Endless, 10 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy

Rimmel ScandalEyes WOW Wings, 12 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Řasenka Rimmel ScandalEyes WOW Wings dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí má intenzivní barvu úžasně natočí řasy Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

Bourjois Volume Glamour, 12 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Řasenka Bourjois Volume Glamour dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí má intenzivní barvu zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě zvýrazní tvar očí má dlouhotrvající efekt Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

Wibo Volume Drama Henna, Řasenky pro ženy, Řasenka Wibo Volume Drama Henna dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí má intenzivní barvu má dlouhotrvající efekt zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

theBalm theBalm Nuit®, 8 ml, Řasenky pro ženy, Řasenka theBalm theBalm Nuit® dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: prodlouží délku řas vyživuje a obnovuje řasy má intenzivní barvu Složení: veganský produkt Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

Paese Eyegasm, 8 ml, Řasenky pro ženy, Řasenka Paese Eyegasm dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí prodlouží délku řas jednotlivě oddělí každou řasu pečuje o řasy a zpevňuje je Složení: veganský produkt Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.