Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
GA-DE Longevity, 30 ml, Make-up pro ženy, Jak používat: Make-up naneste na všechny základní body obličeje, čelo, tváře a bradu.

Lorac PRO Soft Focus, 7,5 ml, Korektory pro ženy, Korektor Lorac PRO Soft Focus zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezchybný vzhled. Vlastnosti: redukuje nedokonalosti pleti dlouhotrvající efekt zabraňuje vysoušení pleti snadno se aplikuje Složení: veganský produkt bez parfemace Jak používat: Naneste korektor v tenké vrstvě přímo na postižené místo.

Nouba Turn Me Red, Oční stíny pro ženy, Tvářenka Nouba Turn Me Red dodá vaší pleti zdravý, svěží a přirozený vzhled. Vlastnosti: má příjemně jemnou, lehkou texturu dodá tvářím zdravou barvu produkt je voděodolný krémová textura matný efekt snadno se rozmazává

Nouba Staminal, Korektory pro ženy, Korektor Nouba Staminal zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezchybný vzhled. Vlastnosti: rozjasňuje pleť krémová textura sjednocuje odstín pleti dlouhotrvající efekt má lehkou texturu, která nezvýrazňuje vrásky Jak používat: Naneste korektor v tenké vrstvě přímo na postižené místo.

GA-DE On Point, 4,5 g, Korektory pro ženy, Korektor GA-DE On Point zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezchybný vzhled. Vlastnosti: krémová textura redukuje nedokonalosti pleti má lehkou texturu, která nezvýrazňuje vrásky snadno se aplikuje dlouhotrvající efekt Jak používat: Naneste korektor v tenké vrstvě přímo na postižené místo.

BioNike Color Lifting, 30 ml, Make-up pro ženy, Make-up BioNike Color Lifting sjednotí odstín vaší pleti a zakryje její drobné nedokonalosti. Vlastnosti: sjednocuje barevný tón pleti revitalizuje rozjasňuje pleť zanechává pleť pružnou a jemnou chrání před slunečním zářením vyhlazuje povrch pleti Jak používat: Jemnými tahy aplikujte make-up na obličej. Buď prsty, houbičkou nebo štětcem rovnoměrně a důkladně rozetřete.

BioNike Color Creamy Velvet, 3,5 ml, Rtěnky pro ženy, Rtěnka BioNike Color Creamy Velvet krásně zvýrazní vaše rty a perfektně podtrhne denní i večerní líčení. Vlastnosti: dlouhotrvající výdrž snadno se nanáší krémová textura saténový efekt vysoká pigmentace rty vypadají plně a zdravě Jak používat: Rtěnku naneste jemnými tahy na rty od středu ke koutkům.

BioNike Color Nutri Shine, 3 ml, Balzámy na rty pro ženy, Oblast rtů má svá specifika. Je například jedním z míst, kde se mají tendenci objevovat známky jak stárnutí, tak třeba i podráždění. Péče BioNike Color Nutri Shine je proto vyvinutá tak, aby pokryla specifické potřeby jemné pleti této oblasti. Poskytuje hydrataci, zabraňuje nežádoucímu vysušování a podporuje zdravý vzhled oblasti rtů. Zajišťuje tak, že váš úsměv bude ještě krásnější. Vlastnosti: rty vypadají plně a zdravě hydratuje a pečuje o rty snadno se nanáší dodává rtům jemný lesk vyhlazuje rty a linky kolem rtů zanechává rty vláčné a sametově jemné Složení: bez parfemace Jak používat: Rtěnku naneste jemnými tahy na rty od středu ke koutkům.

BioNike Color Soft Mat, 3,5 ml, Rtěnky pro ženy, Rtěnka BioNike Color Soft Mat krásně zvýrazní vaše rty a perfektně podtrhne denní i večerní líčení. Vlastnosti: dlouhotrvající výdrž snadno se nanáší matný efekt rty vypadají plně a zdravě vyhlazuje vrásky a nedokonalosti na rtech Jak používat: Rtěnku naneste jemnými tahy na rty od středu ke koutkům.

Ciaté London Glow-To, 5 g, Rozjasňovače pro ženy, Rozjasňovač Ciaté London Glow-To dodá vaší tváři zdravý vzhled plný vitality. Vlastnosti: dokonale rozjasňuje tvář dodává pleti svěžest zajišťuje pleti odpočatý a uvolněný vzhled podtrhne přirozený půvab tváře jemně zvýrazní vybrané partie obličeje Složení: veganský produkt Jak používat: Nanášejte na místa ve tváři, která chcete zdůraznit a projasnit.