Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
âme pure Brow Boost™, 3 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum âme pure Brow Boost™ podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. Zdůrazní váš pohled a podtrhnou krásu vašich očí. Vlastnosti: snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova zajišťuje větší hustotu Složení: veganský produkt Jak používat: Používejte dle přiloženého návodu.

Rimmel Wonder'Care, 11 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt Rimmel Wonder'Care zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: pečuje také o obočí posiluje a vyživuje řasy zajišťuje větší hustotu snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas. Zamezte přímému styku s očima. Na čisté a suché obočí naneste pomocí aplikátoru malé množství produktu. Používejte 1× denně, nejlépe před spaním.

Kleem Organics Eyelash Grow Serum, 10 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt Kleem Organics Eyelash Grow Serum zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: podporuje a urychluje růst řas zabraňuje vypadávání řas posiluje a vyživuje řasy zajišťuje větší hustotu pečuje také o obočí snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova Složení: přípravek je hypoalergenní Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas. Zamezte přímému styku s očima. Na čisté a suché obočí naneste pomocí aplikátoru malé množství produktu. Používejte každé ráno a večer.

Wibo Brow Nutrition, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt Wibo Brow zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: zabraňuje vypadávání řas posiluje a vyživuje řasy Jak používat: Na čisté a suché obočí naneste pomocí aplikátoru malé množství produktu. Používejte pravidelně.

Farmona Radical Lash Architect, 5 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum Farmona Radical Lash Architect podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. Zdůrazní váš pohled a podtrhnou krásu vašich očí. Vlastnosti: podporuje a urychluje růst řas posiluje a vyživuje řasy zajišťuje větší hustotu snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova oftalmologicky testováno Složení: veganský produkt Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas. Zamezte přímému styku s očima. Používejte 1× denně, nejlépe před spaním.

FOREO Iris™ Eyelash Serum, 4,3 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum FOREO Iris™ Eyelash Serum podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. Zdůrazní váš pohled a podtrhnou krásu vašich očí. Vlastnosti: podporuje a urychluje růst řas zabraňuje vypadávání řas zajišťuje větší hustotu pečuje také o obočí snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova zvýrazňuje barevný pigment Složení: veganský produkt Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas. Zamezte přímému styku s očima. Na čisté a suché obočí naneste pomocí aplikátoru malé množství produktu. Používejte 1× denně, nejlépe před spaním.

Lash Brow Eyebrow Stencil, 5 ks, Úprava obočí pro ženy, Produkt Lash Brow Eyebrow Stencil zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Jak používat: Používejte dle přiloženého návodu.

Bell Hypoallergenic, 8 g, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt Bell Hypoallergenic zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: oftalmologicky testováno podporuje a urychluje růst řas posiluje a vyživuje řasy zajišťuje větší hustotu hypoalergenní Složení: obsahuje minimálně 90-99 % složek přírodního původu veganský produkt Jak používat: Naneste na suché, čisté řasy před aplikací řasenky.

Sensai Lash Condicioner, 10 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum Sensai Lash Condicioner podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. Zdůrazní váš pohled a podtrhnou krásu vašich očí. Vlastnosti: podporuje a urychluje růst řas posiluje a vyživuje řasy zajišťuje větší hustotu Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas. Zamezte přímému styku s očima.

Exel Prometer Liposomas Spray, 15 ml, Řasenky a gely na obočí pro ženy, Oční sérum Exel Prometer intenzivně pečuje o pleť očního okolí a dodává jí mladistvý vzhled. Vlastnosti: podporuje a urychluje růst řas zabraňuje vypadávání řas posiluje a vyživuje řasy zajišťuje větší hustotu pečuje také o obočí snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova oftalmologicky testováno Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas. Zamezte přímému styku s očima. Nechte vstřebat. Můžete použít i na obočí.