Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Eveline Cosmetics SOS Lash Booster, 10 ml, Péče a úprava řas pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum Eveline Cosmetics SOS Lash Booster podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. Zdůrazní váš pohled a podtrhnou krásu vašich očí. Vlastnosti: zajišťuje větší hustotu posiluje a vyživuje řasy zabraňuje vypadávání řas podporuje a urychluje růst řas Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas. Zamezte přímému styku s očima. Přílišné množství séra může způsobit alergickou reakci a pálení či zarudnutí očí. V případě, že se produkt dostane do očí, okamžitě je vypláchněte vodou.

Shiseido Makeup Full Lash Serum, 6 ml, Péče a úprava řas pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum Shiseido Makeup Full Lash Serum podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. Zdůrazní váš pohled a podtrhnou krásu vašich očí. Vlastnosti: zajišťuje větší hustotu podporuje a urychluje růst řas pečuje také o obočí snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas. Zamezte přímému styku s očima.

RefectoCil Lash & Brow Booster, 6 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum RefectoCil Lash & Brow Booster podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. Zdůrazní váš pohled a podtrhnou krásu vašich očí. Vlastnosti: podporuje a urychluje růst řas snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova zajišťuje větší hustotu pečuje také o obočí Jak používat: Používejte dle přiloženého návodu.

BeautifulLASH Eyelash Formula, 3 ml, Péče a úprava řas pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum BeautifulLASH Eyelash Formula podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. Zdůrazní váš pohled a podtrhnou krásu vašich očí. Vlastnosti: posiluje a vyživuje řasy podporuje a urychluje růst řas zabraňuje vypadávání řas zajišťuje větší hustotu pečuje také o obočí Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas. Zamezte přímému styku s očima. Používejte 1× denně, nejlépe před spaním.

I Heart Revolution Tasty Coconut, 5,7 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum I Heart Revolution Tasty Coconut podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. Zdůrazní váš pohled a podtrhnou krásu vašich očí. Vlastnosti: snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova pečuje také o obočí zajišťuje větší hustotu Složení: veganský produkt Jak používat: Na čisté a suché obočí naneste pomocí aplikátoru malé množství produktu.

Kleem Organics Eyelash Grow Serum, 10 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt Kleem Organics Eyelash Grow Serum zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: podporuje a urychluje růst řas zabraňuje vypadávání řas posiluje a vyživuje řasy zajišťuje větší hustotu pečuje také o obočí snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova Složení: přípravek je hypoalergenní Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas. Zamezte přímému styku s očima. Na čisté a suché obočí naneste pomocí aplikátoru malé množství produktu. Používejte každé ráno a večer.

INIKA Organic Lash & Brow, 7 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt INIKA Organic Lash & Brow zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: podporuje a urychluje růst řas posiluje a vyživuje řasy pečuje také o obočí Složení: veganský produkt Jak používat: Používejte každé ráno a večer.

Wibo Lash Maker, 3 g, Péče o řasy a obočí pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum Wibo Lash Maker podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. Zdůrazní váš pohled a podtrhnou krásu vašich očí. Vlastnosti: podporuje a urychluje růst řas posiluje a vyživuje řasy Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas. Zamezte přímému styku s očima. Používejte pravidelně.

M2 Beauté Color & Care Eyebrow Enhancer, 6 ml, Řasenky a gely na obočí pro ženy, Vlastnosti: fixuje obočí v požadovaném tvaru zvýrazňuje chloupky obočí přirozeným odstínem podporuje růst chloupků pro hustější vzhled pečuje také o obočí

Nanobrow Brow Serum, 5 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt Nanobrow Brow Serum zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: zajišťuje větší hustotu pečuje také o obočí Jak používat: Na čisté a suché obočí naneste pomocí aplikátoru malé množství produktu. Nechte vstřebat.