Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
BEURER BS 59, 1 ks, Kosmetická zrcátka unisex, Praktické kosmetické zrcátko BEURER BS 59 vám pomůže zůstat krásná a upravená vždy a všude! Vlastnosti: pomáhá kontrolovat dokonalý vzhled vašeho líčení módní design praktický tvar Jak používat: Používejte kdykoliv podle potřeby pro úpravu vzhledu nebo kontrolu svého líčení.

Janeke Chromium Line Table Double Mirror, Kosmetická zrcátka pro ženy, Zakládáte si na dokonalém vzhledu, především pak pokud jde o make-up? Pak vám praktické kosmetické zrcátko Janeke Chromium Line Table Double Mirror určitě přijde vhod. Zajistí, že při líčení či dalších úpravách vzhledu perfektně uvidíte na všechny části svého obličeje, a pomůže vám tak dosáhnout precizního výsledku přesně podle vašich představ. Být krásná, upravená a dokonale připravená na jakoukoli příležitost nikdy nebylo snadnější. Vlastnosti: pomáhá kontrolovat dokonalý vzhled vašeho líčení módní design obsahuje 2 zrcátka – klasické a zvětšovací Jak používat: Používejte kdykoliv podle potřeby pro úpravu vzhledu nebo kontrolu svého líčení.

BaByliss 9437E, 1 ks, Kosmetická zrcátka pro ženy, Zakládáte si na dokonalém vzhledu, především pak pokud jde o make-up? Pak vám praktické kosmetické zrcátko BaByliss 9437E určitě přijde vhod. Zajistí, že při líčení či dalších úpravách vzhledu perfektně uvidíte na všechny části svého obličeje, a pomůže vám tak dosáhnout precizního výsledku přesně podle vašich představ. Být krásná, upravená a dokonale připravená na jakoukoli příležitost nikdy nebylo snadnější. Vlastnosti: pomáhá kontrolovat dokonalý vzhled vašeho líčení módní design obsahuje 2 zrcátka – klasické a zvětšovací Jak používat: Používejte kdykoliv podle potřeby pro úpravu vzhledu nebo kontrolu svého líčení.

Kosmetické výkyvné zrcadlo BS 49 nabízí kvalitní chromový povrch s perleťovou úpravou a LED osvětlení.

Kosmetické výkyvné zrcadlo BS 49 nabízí kvalitní chromový povrch s perleťovou úpravou a LED osvětlení.

Kosmetické výkyvné zrcadlo BS 49 nabízí kvalitní chromový povrch s perleťovou úpravou a LED osvětlení.

Kosmetické zrcátko z kolekce Revolution X Friends v designu ikonických fialových dveří je nezbytnost pro každého fanouška seriálu Přátelé. Má praktickou robustní rukojeť, která se příjemně drží v ruce, zatímco se budete soustředit na přesnou aplikaci make-upu.

Mühle Magnification Chrome Big, 1 ks, Barber holení pro muže, Klasické holení se těší stále větší oblibě. Produkt Mühle Shaving je nezbytným kouskem do vaší kosmetické výbavy. Vlastnosti: designové provedení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Beautifly Smart Moon With Bluetooth Speaker, 1 ks, Kosmetická zrcátka pro ženy, Zakládáte si na dokonalém vzhledu, především pak pokud jde o make-up? Pak vám praktické kosmetické zrcátko Beautifly Smart Moon With Bluetooth Speaker určitě přijde vhod. Zajistí, že při líčení či dalších úpravách vzhledu perfektně uvidíte na všechny části svého obličeje, a pomůže vám tak dosáhnout precizního výsledku přesně podle vašich představ. Být krásná, upravená a dokonale připravená na jakoukoli příležitost nikdy nebylo snadnější. Vlastnosti: pomáhá kontrolovat dokonalý vzhled vašeho líčení módní design praktický tvar obsahuje 2 zrcátka – klasické a zvětšovací kvalitní provedení Jak používat: Používejte kdykoliv podle potřeby pro úpravu vzhledu nebo kontrolu svého líčení.

Janeke Gold Line Golden Double Mirror, 1 ks, Kosmetická zrcátka pro ženy, Zakládáte si na dokonalém vzhledu, především pak pokud jde o make-up? Pak vám praktické kosmetické zrcátko Janeke Gold Line Golden Double Mirror určitě přijde vhod. Zajistí, že při líčení či dalších úpravách vzhledu perfektně uvidíte na všechny části svého obličeje, a pomůže vám tak dosáhnout precizního výsledku přesně podle vašich představ. Být krásná, upravená a dokonale připravená na jakoukoli příležitost nikdy nebylo snadnější. Vlastnosti: pomáhá kontrolovat dokonalý vzhled vašeho líčení módní design do kabelky i na cestování 3× zvětšuje Jak používat: Používejte dle přiloženého návodu.