Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
da Vinci Style, 1 ks, Štětce na tvář pro ženy, Štětec da Vinci Style zajistí perfektní nalíčení vaší tváře. Vlastnosti: pro aplikaci pudrových produktů má jemné štětiny speciální tvar pro snadnou aplikaci Složení: ze syntetických vláken Jak používat: Naberte na štětec malé množství líčidla a naneste na obličej dle potřeby.

Wet n Wild Brush, 1 ks, Štětce na tvář pro ženy, Štětec Wet n Wild Brush zajistí perfektní nalíčení vaší tváře. Vlastnosti: speciální tvar pro snadnou aplikaci skvěle padne do ruky precizní a snadná aplikace Jak používat: Naberte na štětec malé množství líčidla a naneste na obličej dle potřeby.

da Vinci Classic, 1 ks, Štětce a houbičky pro ženy, Štětec da Vinci Classic zajistí perfektní nalíčení vaší tváře. Vlastnosti: pro aplikaci krémových produktů pro aplikaci pudrových produktů speciální tvar pro snadnou aplikaci Složení: z přírodních vláken Jak používat: Pomocí štětce aplikujte na kontury obličeje. Postupujte jemnými tahy a dobře produkt rozetřete.

Carl & Son Makeup Powder Brush, 1 ks, Péče o pleť pro muže, Štětec Carl & Son Makeup Powder Brush zajistí perfektní nalíčení vaší tváře. Vlastnosti: pro aplikaci pudrových produktů skvěle padne do ruky Složení: ze syntetických vláken Jak používat: Pomocí štětce aplikujte na kontury obličeje. Postupujte jemnými tahy a dobře produkt rozetřete.

Nouba Powder & Cream 21, 1 ks, Štětce na tvář pro ženy, Štětec Nouba Powder & Cream zajistí perfektní nalíčení vaší tváře. Vlastnosti: pro aplikaci krémových produktů pro aplikaci pudrových produktů Složení: ze syntetických vláken Jak používat: Naberte na štětec malé množství líčidla a naneste na obličej dle potřeby.

Glycerin se používá pro své zvlhčující vlastnosti, které pomáhají zvýšit vlhkost v tomto vzorci s cílem hydratovat a vyživit stárnoucí pokožku.

BioNike Color Brush, 1 ks, Štětce na tvář pro ženy, Štětec BioNike Color Brush zajistí perfektní nalíčení vaší tváře. Vlastnosti: pro aplikaci pudrových produktů má jemné štětiny speciální tvar pro snadnou aplikaci skvěle padne do ruky Složení: ze syntetických vláken Jak používat: Pomocí štětce aplikujte na kontury obličeje. Postupujte jemnými tahy a dobře produkt rozetřete.

BioNike Color Brush, 1 ks, Štětce na tvář pro ženy, Štětec BioNike Color Brush zajistí perfektní nalíčení vaší tváře. Vlastnosti: pro aplikaci pudrových produktů má jemné štětiny speciální tvar pro snadnou aplikaci skvěle padne do ruky Složení: ze syntetických vláken Jak používat: Naberte na štětec malé množství líčidla a naneste na obličej dle potřeby.

Roller stimuluje průtok krve a zlepšuje vstřebávání séra a hydratačních masek. Tento jedinečný krystal, který je vyroben z pravého čirého křemene, je tradičně známý svou schopností léčit při uvolňování negativní energie.

Roller stimuluje průtok krve a zlepšuje vstřebávání séra a hydratačních masek. Tento jedinečný krystal, který je vyroben z pravého čirého křemene, je tradičně známý svou schopností léčit při uvolňování negativní energie.