Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Mini DIPBROW Gel je vysoce pigmentovaný gel na obočí s voděodolným, dlouhodržícím složením pro hustší a více definované obočí. Podobně jako DIPBROW® Pomade, avšak ve formě gelu, zhušťuje DIPBROW Gel obočí s dokonalým krytím a dodává mu bohatší odstín. Jeho jedinečné složení k obočí přilne a zahustí ho, dodá mu matný, rovnoměrný výsledný efekt.Objevte všechny mini produkty v sekci Beauty to Go. Ideální na cesty!

Objevte nový dlouhotrvající fixační gel Aqua Resist Brow Fixer od Make Up for Ever! Aqua Resist Brow Fixer je dlouhotrvající fixační gel na obočí s mikrokartáčem pro extrémní přesnost. Jeho lehká a vysoce pigmentovaná struktura sublimuje obočí tím, že poskytuje barvu a definici. Jeho 45 ° úhlový kartáč umožňuje snadné a přesné nanášení. Jeho vodotěsný vzorec zaručuje 24 hodinovou výdrž pro přirozený make-up. Výsledek? Disciplinované obočí po dobu 24 hodin. K dispozici ve 4 odstínech. *GOOD FOR VEGAN Produkty vhodné pro vegany, neobsahující žádné ingredience živočišného původu.

Tento lehký gel, který se nanáší štětcem, je ochrannou vrstvou pro vaše obočí. Zaoblený aplikátor na bázi měkkých štětin rovnoměrně rozděluje vzorec.Vlastnosti a výhody: - Kartáč se zaoblenými štětinami distribuuje dokonalé množství produktu. - Vzorec nabízí flexibilní držení.DOBRÉ PRO VEGAN *Výrobky bez přísad živočišného původu* Dobré pro vegany

Revoluční sérum na obočí se směsí vitamínů, antioxidantů a aminokyselin, které podporuje plnější a výraznější obočí za pouhých 6-8 týdnů, přičemž úplné zlepšení nastane za 4 měsíce. Ideální pro řídké, prořídlé nebo příliš vytrhané obočí. Dermatologicky testováno.Klíčové výhody:- Pomáhá podpořit vzhled přirozeně plnějšího a výraznějšího obočí- Upravuje chloupky obočí pro zdravější vzhled- Dermatologicky testováno- Bez parabenůVýsledky výzkumu:V 16týdenní spotřebitelské studii s použitím GrandeBROW:- 100 % respondentů potvrdilo plnější obočí- 94 % vidělo zdravěji vypadající obočí- 91 % potvrdilo hustější obočí*Na základě 16týdenní spotřebitelské studie s 30 účastníky. Výsledky se mohou lišit.

Seznamte se s POWmade Brow pomade, vysoce pigmentovanou pomádou na obočí, se kterou vytvoříte to nejpřirozenější obočí a stačí k tomu jen pár tahů! Díky krémové, snadno roztíratelné formuli je aplikace jednoduchá a jde to s ní jako po másle! Součástí produktu je i praktický „wiper“ – speciální okraj, který vždy zajistí správné množství produktu na štětci. Už žádné otírání o kapesníčky nebo ruku a tedy žádné plýtvání produktem! Užívejte si 36 hodinovou výdrž a nevysychající složení. POWmade Brow pomade je navíc voděodolný a otěruvzdorný. Vyberte si z 8 přirozených odstínů. Perfektní obočí a EXTRÉMNĚ výrazné řasy, to je to, oč tu běží!

Napodobte vzhled přirozeně svěžího obočí s Brow Wig, který tvaruje, zahušťuje a upravuje obočí díky našemu inovativnímu složení s vlasovými vlákny a gelem. Naše pokročilá jemná vlasová vlákna se zachytí na pokožce i na chloupcích a vyplní mezery, dodá hustotu a bujnost pomocí špičkové technologie v kombinaci s bohatými pigmenty, které dodají přirozeně vypadající barvu a úžasný objem řídkému, nejednotnému a nezkrotnému obočí.

Vytvořte plné, nadýchané #BOMBBROWS během několika sekund s tímto gelem na obočí od Huda Beauty Bombbrows Full ‘N Fluffy! Tento lehký produkt na obočí který je k dispozici v 8 univerzálních odstínech, okamžitě zkrotí, obarví a dodá tvým chloupkům objem pomocí mikrovláken! Nyní je TAK snadné vylepšit svůj přirozený tvar obočí & vytvořit různé vzhledy, ať už je máte rádi zpeřené, nebo přirozeně upravené! Zvýrazněte své obočí s jistotou, díky přesnému, super tenkému aplikátoru! Voděodolný gel na obočí vám poskytuje plnou kontrolu nad cílenými a vyplněnými oblastmi a navíc voděodolné, dlouhotrvající složení odolné proti rozmazání, potu a přenosu udrží chloupky na místě, aniž by byly tuhé nebo lámavé! Směs kokosového oleje, vitaminu E, ricinového oleje a cypřišového oleje zajistí, že vaše chloupky na obočí budou také super vyživené! Barvy obočí: Warm blond: Pro blond vlasy se zlatavým podtónem. Neutral blond: Pro blond vlasy se směsí studených a teplých tónů. Caramel blond: Pro zrzavé vlasy nebo tmavé blond vlasy s teplými podtóny. Light brown: Pro světle hnědé vlasy s teplými podtóny. Medium brown: Pro neutrální hnědé vlasy se směsí studených a teplých tónů. Rich brown: Pro tmavě hnědé vlasy s teplými podtóny. Black brown (odstín Huda): Pro černé vlasy s teplými podtóny. Soft black: Pro černé vlasy se studenými podtóny.

Získejte zpět kontrolu nad svým obočím! Vosk na obočí Fluff & Hold Laminating Brow Wax dodá obočí objem a texturu a poskytne vám naprostou kontrolu pro dokonale upravené obočí s tou správnou mírou fixace.

Budoucnost vašeho obočí začíná tahy Génia. Brow Genius® kombinuje šest omlazujících složek v promyšleném složení s mnoha výhodami, které působí okamžitě i dlouhodobě a vytváří vzhled vašich snů. Myslete na měkké, pružné, upravené a plné obočí, o kterém jste vždycky snili. Tento seznam účinných složek, od peptidů, panthenolu a korejského ženšenu až po biotin a ricinový olej, je navržen tak, aby vyživoval, udržoval a měnil obočí. Je prý dobře promyšlený. -Peptidové složení s výtažkem z červeného jetele pro plnější vzhled a zároveň ochranu obočí před lámáním. -Korejský červený ženšen pomáhá viditelně zahustit obočí. -Panthenol pomáhá změkčit, vyhladit a zkrotit suché nebo nepoddajné chloupky, takže obočí je ukázněnější a lépe se s ním pracuje. -Biotin pomáhá pokrýt vlasy pro viditelně plnější vzhled. -Kastrový olej pomáhá chránit, vyživovat a obnovovat obočí a zároveň vytváří zdravé prostředí na pokožce a kolem vlasových folikulů.

Fluff Up Brow Wax je bezbarvý, krémový a flexibilní vosk, který vykouzlí přirozeně vypadající rozčepýřené obočí. A jak vlastně funguje? Speciálně vyvinutý kartáček rovnoměrně rozprostře tenkou vrstvu lehoučkého vosku na celé obočí. Tento vosk je možné vrstvit i tvarovat a následně zasychá bezbarvý s přirozeným matným finišem. A nakonec máte nadýchané, zafixované obočí s texturou, které vám vydrží až 12 hodin*. Skvělé ingredience: - Arganový olej pečuje o chloupky obočí, které jsou poté jemné a vyživené - Jojobový olej vyživuje chloupky obočí - Bambucké máslo se stará o krémovou a pružnou texturu A proč jej milujeme my? - 12 hodinová výdrž - Voděodolný a potuvzdorný - Lehké složení umožňující úpravu chloupků i během dne -93% uvedlo, že má obočí jednoduše načechrané** -97% uvedlo, že má vybudovatelnou fixaci** -96% má obočí plnější** * instrumentální test na 30 účastnících **  sebehodnocení 115 účastníků po 1 týdnu Beauty tip: Pro plnější a preciznější vzhled použijte Precisely, My Brow Pencil a poté zafixujte obočí s Fluff Up Brow Wax!