Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pokročilý tester kabelů. Umožňuje testování kabelů různého druhu: RJ45, RJ11, MIDI, XLR, RCA Phono, BNC, DIN, TRS, TS, DMX a Banana. Výhodou je vysoká kompatibilita, možnost zkoušet až 8-kolíkové kabely a také snadné propojení mezi různými typy konektorů. Je možné ho rozdělit na dvě části - přijímač a vysílač, takže se s ním dají vyzkoušet i předinstalované nebo dlouhé kabely. Dobrou životnost a odolnost zajišťuje robustní konstrukce. Jasný LED indikátor umožňuje snadné zjištění, zda je kabel funkční nebo ne. Je vhodný pro přenos ale i do studia.
Země původu: Čína

Tester kabelů. Umožňuje testování kabelů různého druhu: Speaker Twist, XLR, Phono, BNC, DIN, TRS, TS, DMX a Banana. Umožňuje i testování kabelů s rozdílnými koncovkami na obou koncích. Jasný LED indikátor umožňuje snadné zjištění, zda je kabel funkční nebo ne. Je vhodný pro přenos ale i do studia.
Země původu: Čína

1 SPOT mA Meter je jednoduché zařízení na měření spotřeby energie vašich kytarových pedálů. Přístroj ukazuje, kolik proudu váš DC pedál skutečně potřebuje. Rozsah vstupního napětí je 9-24 V dc. Maximální zobrazený proud je 999 mA. Už nemusíte prohledávat web o svých pedálech, které nemusí být ani přesné. Stačí zapojit pedál do měřiče mA a sami uvidíte, kolik energie potřebuje. A jako bonus nabízí tester kabelů.
Adaptér součástí: Ne
Napájení: Adaptér
Země původu: Čína

Zařízení pro testování kabelů s možností uchycení do racku. Zařízení je vhodné pro testování 3-pinových a 5-pinových DMX kabelů a kabelů s koncovkami XLR. Stav je indikován dvěma řadami jasných LED diod. Možnost výběru plně automatického nebo manuálního výběru pinů. Součástí balení jsou i konzoly na uchycení do racku. Napájení pomocí dvou AA baterií. Rozměry: 240 x 48 x 53 mm, hmotnost 0,7 kg.
Země původu: Německo

Profesionální tester kabelů. Mikroprocesorem řízený tester nabízí 3 režimy: test kabelu, test instalovaného kabelu, test referenčním tónem. Umožňuje připojení konektorů: XLR, TRS (6,3 mm, 3,5 mm) TT, RCA a MIDI. Zařízení přináší jednoduchou obsluhu a intuitivní LED kontrolky. Kontroluje kontinuitu a přerušení kontaktů kabelů. Navíc testuje fantomové napájení a uzemnění. Referenční tón: 1 kHz nebo 440 Hz při +4 dBu,10 dBV,50 dBV. Součástí balení je spona na opasek. Zařízení je napájeno 2 x AA bateriemi (nejsou součástí balení). 
Země původu: Čína

Bílá gafa lepicí páska s vysokou přilnavostí. Snadno se odmotává a utrhne. Šířka: 50 mm. Délka: 50 m. Hmotnost: 0,564 kg.
Země původu: Velká Británie

Samolepicí páska se suchým zipem, určená na bezpečné uložení efektů do pedalboardu. Rozměry: 6000 mm x 50 mm. Barevné provedení: Black
Země původu: Čína

Profesionální tester kabelů. Tester je zasazen v pevném a odolném těle, které je připraveno na to nejhrubší zacházení. zařízení nabízí okamžitou možnost testování jakýchkoli audio kabelů a jejich funkčnosti. Tester se napájí pomocí 9V baterie a je vybaven 3,5 mm TRS konektory, MIDI konektory, TS a TRS knektormi, XLR, RCA a Speakon konektory a dvojicí konektorů pro testování kabelů bez konektorové koncovky. Zařízení je ideální pro všechny zvukaře a studiových techniků, který potřebují rychlé řešení při detekci kabelové vady. Barevné provedení: Black.
Země původu: Čína

Na pódiu nebo při natáčení videa/fotografování nastupuje páska jako plnohodnotný člen týmu, ale po koncertě má tendenci zanechávat za sebou nevzhledný lepkavý nepořádek. Tyto časy jsou pryč! Je zde Defender EXA-TAPE.Defender EXA-TAPE byl vyvinut výhradně s ohledem na jeviště, potřeby audio/video pracoviště a lze jej odlepit bez zanechání jakýchkoli stop.Jako vysoce kvalitní látková lepicí páska se EXA-TAPE používá v profesionálních aplikacích. Ručně trhatelnou pásku lze snadno a čistě odtrhnout bez visících nití. Tajemstvím úspěchu je tkanina z hedvábí. EXA-TAPE® je potažen speciálním lepidlem z přírodního kaučuku a přilne téměř na všechny povrchy. Odstranění beze zbytků je možné i přesto, že páska je velmi přilnavá.Neplatí to jen o schopnosti pásky přilnout k věcem a být čistě odstraněna, ale odráží to i přesvědčení a ambice vyrábět udržitelné produkty a obaly. Takto drží obaly pohromadě bez lepidla a jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu.
Délka (m): 50.0
Země původu: Čína
Šířka (mm): 50.0
Typ: Safety tape
Barva: Stříbrná
Barva podle výrobce: Silver

Černá gafa lepicí páska s vysokou přilnavostí. Snadno se odmotává a utrhne. Šířka: 50 mm. Délka: 50 m. Hmotnost: 0,527 kg.
Země původu: Velká Británie