Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
List ruční pily SANDFLEX® bimetal z HSS oceli 4601-12.24, 24 zubů na 1" Prakticky nezlomitelný a netříštivý bimetalový list s přesně broušeným ozubením pro řezání všech druhů kovu. Hřbet listu z pevné

Šroub M3 Povrch. úprava: Pozink Délka hlavy: 2.4mm Délka závitu: 6mm

Matice m3 pozinkovaná 1 CZK  -95% 
Matice M3 Povrch. úprava: Pozink Délka matice: 2.4mm

Brusné plátno, vlna je velmi elastický a poddajný materiál, který se používá k ručnímu broušení a leštění všech druhů povrchů dřeva, laků, plastů i kovů, kdy odstraní lepidla, barvy a různé nečistoty. Otevřená struktura brusné vlny zamezuje zanášení.Brusnou vlnu lze čistit vodou.Díky zesíleným vláknům je brusná houba pevná a trvanlivá.Ideální k použití při začištění bloků motoru, kdy brusná vlna odstraní všechny nečistoty, a zároveň nepoškodí blok motoru.Hrubost: 360Prodej po 1ks.

Měděná podložka pod výpustnou zátku olejové vany značky ElringVnitřní průměr: 14 mmVnější průměr: 20 mmTloušťka (síla): 1,5 mmTvar: ASplňuje normy DIN/ISO 7603Pro značky: Alfa Romeo, Audi, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Jeep, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Seat, Škoda, Suzuki, Volkswagen a další.

Vnitřní pojistné kroužky – segrovky do otvoru, rozměr 22x1,0 mm, balení 15 kusů – DresselhausNorma DIN 472.Rozměr je vždy uváděn jako průměr otvoru x tloušťka kroužku v milimetrech.Montáž pomocí speciálních kleští.Kvalitní produkt: vyrobeno z pružinové oceli.

Vnitřní pojistné kroužky – segrovky do otvoru, rozměr 30x1,2 mm, balení 15 kusů – DresselhausNorma DIN 472.Rozměr je vždy uváděn jako průměr otvoru x tloušťka kroužku v milimetrech.Montáž pomocí speciálních kleští.Kvalitní produkt: vyrobeno z pružinové oceli.

Kvalitní nestíněný kabel CAT5e s PVC pláštěm a třídou reakce na oheň Eca, 100m box.

Kvalitní nestíněný kabel CAT6 s PVC pláštěm a třídou reakce na oheň Eca, 100m box.

Řezací kotouč na řezání kovu a oceli 125 x 1 x 22,23 mm – GEKO G00027Brusivo pojené syntetickou pryskyřicí a vyztužené tkaninou ze skelných vláken. Extrémně odolná brusná zrna oxidu hlinitého jsou zodpovědná za vysoký řezný výkon v materiálu a poskytují prodlouženou životnost nástroje.Čepel je určena pro rychlé řezání prvků z konstrukční oceli, plechu, trubek a profilů. Technické parametry:- vnější průměr kotouče: 125 mm- průměr otvoru: 22,2 mm- tloušťka kotouče: 1 mm- přípustná lineární rychlost V: 80 m/s- maximální otáčky: 12200 ot. / min