Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Akumulátorová, tzv. AKU vytlačovací pistole na kartuše a sáčky s příslušenstvím Petec 81100Určeno pro kartuše objemu 290 ml či 310 ml a sáčky (tzv. „šišky“) objemu až 400 mlProfesionální a výkonná „vytlačovačka“ s bateriovým pohonem. Při práci je možno se soustředit pouze na samotný úkon a nikoliv na vytlačování. Ideální např. při lepení autoskel, nanášení těsnicích materiálů apod.Snadný pracovní postup: Do pistole se vloží kartuše nebo sáček. V případě použití kartuše je nutno odmontovat modrou vytlačovací hlavici. Následně se kolečkem nastaví rychlost vytlačování materiálu, který se potom jednoduše nanáší svisle vedenou pistolí.Technická data:Maximální tlak: 250 kgMaximální rychlost: 6,9 mm/sAkumulátor 7,4V DC Li-IonDoba nabíjení: cca 1 h (automatické odpojení)Hmotnost: 1,35 kgBalení obsahuje:1x vytlačovací pistole2x akumulátor1x nabíječka1x kovová vytlačovací hlavice na kartuše1x plastová vytlačovací hlavice na sáčkyDodáváno v plastovém kufříku pro snadné skladování a přenášení.

Lis vytlačovací na tmel,240mm profi NEO toolsVytlačovací pistole na tmely o délce 240mm. Vhodná pro kartuše s kapacitou cca 300 ml. Trojitá vodící tyč s masivním tlačným kruhem umožňuje mačkat i ty nejhustší látky. Vytlačovací kartušová pistole NEO TOOLS 61-004 splňuje očekávání odborníků. Rukojeť vyrobena z hliníkové slitiny, ocelová kostra kryjící tubu s lepidlemDélka pracovní části: 240 mm

Náhradní plastová špička pro vytlačovací pistole MAGG 080098Celková délka: 115 mmPrůměr límce: 55 mmVnitřní průměr výstupního otvoru na špici: cca 2 mm

Prespistole hliníková, délka 380 mm, objem 600 mlDélka 380 mm.Objem 600 ml.Hliníková.

Uzavřená vytlačovací pistole GEKO G00665Určená na kartuše objemu ca. 310 ml i pro sáčky objemu ca. 400 ml.Nástroj pro standardní kartuše a sáčky s lepidly, těsnicími přípravky apod.Vytlačovací mechanismus je vyroben z oceli, tělo a rukojeť je z hliníku.V balení i jedna špička (trubice) pro použití se sáčkem.

Náhradní regulovatelná tryska na kartuše 310 ml k lepidlu na skla Petec 83310 a k sadám pro lepení skel Petec 83333 a 83433.

Vytlačovací pistole na kartuše 310 ml, s háčkem a propichovací jehlou, mechanismus proti samovolnému vytlačování, regulovatelná – MAGG 080137Pokročilá varianta tzv. „vytlačovačky“ – možnost nastavení přesného dávkování tmelu, silikonu či lepidla (po kapkách – v menším množství), nebo vytlačení velkého množství materiálu. Přípravek má integrovaný odstřihávač špiček kartuší a nástavec na pročištění zaschlých špiček. Vše tedy zvládnete jedním nástrojem najednou. Výtlačný element je kovový a má kovové zakončení pro snadné nastavení do požadované polohy (např. v případě nasazení poloprázdné kartuše není tedy nutné zdlouhavě pumpovat spouští). Rukojeť má gumový potah s protiskluzovou úpravou. Technické parametry:- pro standardní kartuše o objemu 310 ml

Uzavřená vytlačovací pistole pro velké tuby 600 ml – GEKO G00668Nástroj pro standardní kartuše a sáčky s lepidly, těsnicími přípravky apod.Určená na kartuše či tuby o objemu 600 mlVytlačovací mechanismus je vyroben z oceli, tělo a rukojeť je z hliníku.V balení i jedna špička (trubice) pro použití se sáčkem.

Vytlačovací pistole pro zdvojené kartuše 50 ml, se směšovacím poměrem 1:1 – Petec 98502.Pistole určena pro správné promíchání obou komponentů lepidel, což je důležité pro optimální výsledek lepení.Určeno pro použití s dvousložkovými kartušemi a směšovacími trubičkami/nástavci.