Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pořiďte si vysoce kvalitní LED reflektor McLED Calipso se dvěma zásuvkami a přívodním kabelem o délce 3 metry se síťovou zástrčkou. Toto montážní svítidlo můžete připevnit i na stojan (ten je potřeba

Hravou dětskou svítilnu ve tvaru Medvídka Pú si vaše děti ihned oblíbí. Pomůže jim s orientací v domě za tmy, případně při nočních hrách. LED svítilna se nezahřívá, takže je pro vaše děti zcela bezpeč

Potěšte všechny dětské fanoušky Star Wars originální svítilnou s motivem moudrého mistra Yody. Kromě originálního vzhledu zajisté oceníte i příznivý tvar tohoto dětského svítidla, díky kterému dobře p

Je bezpečné a chladné na dotyk a jeho pestrobarevný design svým tvarem snadno a pohodlně padne do dětských rukou.

Roztomilá malá baterka z motivem oblíbené rybky Dory z pohádky produkce Disney Hledá se Dory, která svým tvarem skvěle padne do dětské ručičky. Integrovaný úsporný zdroj vydává příjemné teplé bílé svě

Je bezpečné a chladné na dotyk a svým tvarem snadno a pohodlně padne do dětských rukou.

Tento přenosný projektor s baterkou 2 v 1 Philips a Star Wars vás zavede do světakouzelných příběhů. Po otočení cívkou filmu se začne promítat jedna z 24 dobrodružnýchscén ze Star Wars a dobrodružství

Její plochý profil umožňuje pohodlné nošení kolem krku i ve spánkovém systému. Samotná svítilna lze také odepnout z čelenky a použít mnoha způsoby. Svítilna Multi Lite je dodávána s inovativní řadou různých držáků, které poskytují více využití než u kterékoli jiné svítilny.
Svítilna dokonce vyzařuje jemnou zář a v kombinaci se svítícími logy Nash na čelence Vám usnadní její hledání ve tmě a budete ji mít vždy po ruce.

Ochrana před vniknutím vody IPX 4.
2 x akumulátor s kapacitou 640mAh.
2 bílé nastavitelné LED světla.
1 nastavitelné červené LED světlo pro noční použití.
Micro USB nabíjení/dobíjení.
180stupňové vertikální nastavení polohy svítilny.
Doba svícení 2 - 11 hodin (podle nastavení)
Dodáváno s nabíjecím kabelem.

DODÁVÁNO S:
Flexi Bracket
Připevněte svítilnu do držáku Flexi Bracket a potom ji omotejte kolem přední části rámu vozíku, držáku člunu, bouřkové tyče nebo větví stromů.
360 Magnetic Bracket
Svítilna se upevní do otočného 360 stupňového držáku s magnetickým upevněním pro osvětlení i těch největších bivaků včetně Gazeba, a to v jakémkoli úhlu.
Multi Strap
30 cm dlouhý vysoce odolný upínací pásek na suchý zip s 360 stupňovým držákem, který je možno upevnit téměř na cokoliv, od stromů přes tyče až po ploty.
Bushwhacker Clip
Držák svítilny Multi Lite pro připevnění k přední části Vaší lopatky Bushwhacker Pro nebo Pro XL Spoon, což vám umožní osvětlit si cestu, aby jste perfektně umístili a položili Váš návazec po setmění.

Praktická ruční LED svítilna s klasickým i bočním svícením, nabíjení pomocí Micro USB kabelu, vysoký světelný výkon, 3 režimy svícení.. Svítilna Trixline TR 370 se zoomem je ruční nabíjecí LED svítilna, kterou oceníte v různých situacích na dobrodružných cestách, při kempování, ale i doma. Přední světlo je vybaveno výkonnou žárovkou typu XPE a vyznačuje se nejen vysokým světelným tokem 180lm, ale také nastavitelnou šířkou světelného kuželu. Hlavní reflektor s funkcí ZOOM je určen pro běžné osvětlení.

Tato baterka je vybavena také bočním světlem vytvořeným díky inovativní COB (chip on board) technologii, která spojuje jednotlivé LED čipy na malém prostoru. Tato technologie zaručuje ještě větší světelný výkon než klasické LED diody. Díky této funkci můžete osvětlit okolní prostor bez potřeby držet svítilnu v ruce. Na výběr máte 3 režimy svícení - 100% plný výkon, 50% střední intenzita a blikání, vhodné pro nejrůznější situace.

Svítilna je vyrobena z odolného materiálu, který chrání před nepříznivými povětrnostními vlivy. Nabíjení je snadné pomocí Micro USB kabelu. Během nabíjení svítilna signalizuje svůj stav červeným svícením, a jakmile je plně nabitá, rozsvítí se zeleně.Technický popis:


ruční LED svítilna s klasickým i bočním osvětlením
přední světlo s výkonnou žárovkou typu XPE
boční světlo s technologii COB
vysoký světelný výkon
nastavitelná šířka světelného kuželu
3 režimy svícení
nabíjení pomocí Micro USB kabelu (součástí balení)
lehký odolný materiál
zdroj světla: 10W LED T6
světelný tok: XPE 180 lm, COB 210lm
režimy svícení: 100%, 50%, blikání
baterie: 1x typ 18650/1200mAh (součástí balení)
doba svícení: cca 6 hod
rozměry: 35 x 130(142) mm
materiál: hliník
hmotnost: 127 g

Praktická příruční svítilna s možností nastavení šířky světelného kuželu, 3 režimy svícení, kvalitní vodotěsný materiál, nabíjení pomocí micro USB kabelu.. Svítilna Trixline TR 346 se zoomem vyniká svou vysokou svítivostí a výkonem, který vám umožní osvítit oblast až do vzdálenosti 250 metrů a přitom si můžete nastavit šířku světelného kuželu. Na výběr máte 3 režimy svícení - 100% plný výkon, 50% střední a blikání, vhodné pro nejrůznější situace.

Svítilna je vyrobena z kvalitního materiálu, který odolá různým povětrnostním vlivům a díky stupni krytí IP68 je vodotěsná. Můžete ji tak ponořit až do hloubky 2 metrů, což z ní činí spolehlivého společníka i za nepříznivých podmínek.

Výhodou je také praktické dobíjení pomocí Micro USB kabelu, kdy po nabití vydrží baterie až 6 hodin v provozu. Tato svítilna Trixline TR 346 se zoomem je zkrátka skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé a výkonné světlo pro různé aktivity.Technický popis:


lehká příruční svítilna se 3 režimy svícení
možnost nastavení šířky světelného kuželu
kvalitní vodotěsný materiál až do hloubky 2 metrů
ovládání tlačítkem
nabíjení pomocí Micro USB kabelu (součástí balení)
dosvit až 250 metrů
zdroj světla: 10W LED T6
světelný tok: 600 lm
režimy svícení: 100%, 50%, blikání
baterie: 1x typ 18650/2200mAh (součástí balení)
doba svícení: cca 8 hodin
krytí: IP68 (vodotěsné)
rozměry: Ø30 x d132(143) mm
materiál: hliník
hmotnost: 173 g