Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Obývák představuje hlavní společenskou místnost, ve které se odehrává nejeden rodinný příběh. Má to ale jeden háček. Aby se rodinný příběh mohl zrodit a vyvíjet, je třeba vytvořit příjemné prostředí a budete se v něm cítit dobře. Dokonale se o to postará správně vybrána obývací sestava. Hledáte nadčasovost, originalitu a kvalitu? Obýváková sestava PUSAN je vhodná právě pro vás.Nábytek je vyrobený z laminované dřevotřísky v barevném provedení apalačský dub. Materiál má tloušťku až 1,9 cm. Dvířka jsou vyrobena z MDF. Pro lepší manipulaci je systém obdařen šedými kovovými úchyty. Celkový vzhled obývacího systému dotvářejí dřevěné nožičky. Je vhodný na zařízení obývacích pokojů, jídelen a předsíní.Komponenty ze sektorového systému se objednávají jednotlivě, díky čemuž si můžete vytvořit sestavu podle vašich představ. Pořiďte si obývací systém PUSAN, který zpříjemní vaše domácí prostředí a pohladí vás na duši.
K vitríně C ze sektorového systému PUSAN nabízíme 4-bodové LED osvětlení s teplým bílým zabarvenímBarva: teplá bílá

Delikatesa do obýváku, to je obývákový sektor DELIS. V designu této sestavy se odráží nový, lepší směr, kterým se ubírá současný nábytkový průmysl. DELIS působí uhlazeně, ba až jednoduše na pohled, ale nedejte se zmást jeho nenáročným vzhledem. To, co vás přesvědčí pro koupi, je jeho kvalitní zpracování a detaily.Nábytek je vyroben z laminované DTD, kterou doplňují dvířka z MDF. Zmínili jsme detaily. Nemáme však na mysli pouze jedinečnou kresbu dřeva na použitém materiálu, ale i kovové úchytky, které přidávají na hodnotě nábytku. Odstín dub bolzano krásně ladí s černou, která je použita na úchytech a nosném podstavci. 
LED osvětlení DELIS je vhodné do vitrín DELIS C a DELIS K. LED osvětlení v bílém podbarvení navodí v místnosti tu pravou atmosféru.Barva:bíláHmotnost:0,5 kgDodáváno v demontu.

Přikrývka 'Supersoft' Vás bude zahřívat po celý rok! Potah v klasické bílé barvě je ze 100 % bavlny, zatímco výplň je provedena ze 100 % polyesteru. Mimoto je možno přikrývku prát v pračce na  60° C a sušit v bubnové sušičce. S touto přikrývkou od SLEEPTEX se budete cítit báječně! - 140X200 CM - 100% BA, VÝPLŇ 880G PES - ZA KS

Tento bambusový paraván bude nejen ústředním prvkem místnosti, ale má také praktickou funkci ochrany soukromí. Vnese do každé místnosti přírodní styl.Tento odolný paraván je ideální pro dekoraci vaší domácnosti nebo pro změnu nálady a atmosféry. Je také perfektní v ložnici, kde vytvoří samostatnou soukromou šatnu. Paraván je zcela neprůhledný a poskytuje úplné soukromí. Když ho nepoužíváte, můžete ho snadno srolovat pro snadnou přepravu a skladování. Tato bambusová zástěna je velmi flexibilní, takže ji můžete umístit do mnoha různých konfigurací, od velmi kompaktních až po poměrně rozsáhlé. Celková šířka se liší v závislosti na způsobu jeho umístění.Barva:přírodníbílátmavě hnědášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:bambus / rubová vrstva z netkané textilieRozměry:šířka: 250 cmvýška: 165 cmtloušťka: 3 mmšířka bambusových pásků: 17 cmHmotnost:6,4 kg

NOČNÍ STOLEK, barvy dubu, tmavě šedá, 45/50/40 cm - TYP: YSL-19L-004N, MDF - DEKO FOLIE, DUB MASIV, - 1 ZÁSUVKA, B/H/T: 45/50/40CM

Elegantní zahradní altán je vybaven stabilními střešními vzpěrami  a pevnými nohami. Práškové lakování kovové konstrukce nabízí ochranu proti korozi, abyste se mohli ze svého zahradního přístřešku těšit po dlouhou dobu.
Střešní krytina UV 50+ a boční panely jsou vyrobeny z polyesteru odolného proti roztržení. Střešní krytina má také z vnitřní strany vodoodpudivý PU zátěr. Pro připevnění stříšky se látka rychle a snadno připevní pomocí knoflíků, čímž se napne. Aby nedocházelo k tvorbě vodních kapes při dešti, jsou ve stříšce integrována kovová očka, která lze uzavřít dodanými plastovými zátkami.
Boční části lze otevírat nebo zavírat pomocí kruhových závěsů a střecha altánu zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu uvnitř.
Výhody produktu:- ochrana proti UV 50+- vodoodpudivá krytina- další PU nátěr na vnitřní straně střechy- boční panely z polyesteru odolného proti roztržení- uzavíratelná oka ve stříšce pro ochranu před vodními kapsami- střešní kryt pro ventilaci- boční díly s kruhovým zavěšením a popruhy pro upevnění- suchý zip pro uchycení látky na vnitřní hole- kovová konstrukce s práškovým nástřikem- odolný a stabilní
Barva: bordóMateriál: lakovaný kov / 100% polyesterRozměry: průměr: 350 cmvýška: 274 cmvýška po střechu: 182 cmHmotnost: 26 kg

Stylová pohovka PALLAS v chesterfiled stylu upoutá každou návštěvu na první pohled díky svému originálnímu a neokoukanému vzhledu. Pohovka je čalouněná sametovou nebo hladkou látkou ve čtyřech barevných variantách: světle šedá, šedo-béžová, hořčicová (samet) a šedá. Stojí na čtyřech dřevěných nohách v černé barvě. Sedačka je postavená na dřevěném rámu, který nabízí optimální stabilitu. Je celočalouněná, vhodná k umístění do prostoru. Celou sedačku zdobí dekorativní prošívání typické pro chesterfield styl. K pohovce PALLAS doporučujeme přikoupit další komponenty ze série PALLAS. Barva:světle šedá (hladká látka)šedá (samet) šedo-béžová (samet)hořčicová (samet) 
Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka / pružina / dřevoRozměry:šířka: 225 cmhloubka: 90 cmvýška: 79 cmšířka sedu: 140 cmhloubka sedu: 55 cmvýška sedu: 45 cmvýška opěradla: 40 cmvýška nožiček: 19 cmDodáváno v demontu.

Náš velký koberec TIRAS z konopí a vlny vám nabízí zdařilou kombinaci nadčasového elegantního designu a vysoce kvalitního materiálu. Povrch koberce byl navržen ve vzrušujícím aztéckém vzoru. 
Barva:šedá / béžová
Materiál:40 % vlna / konopí
Rozměry (ŠxD):160 x 230 cm
výška vlasu: 1 cm
Hmotnost:6 kg

SADA NOČNÍCH STOLKŮ, bílá, barvy dubu, ořechovec, 52/40/38 cm - TYP: K92.698, SET 2KS - BIELA/HICKORY-DUB-NB, - 2 ZÁSUVKOVÁ

REGÁL ATALANTA
Regál ATALANTA je součástí série nábytku, která kladne důraz na moderní design a multifunkčnost. S jeho minimalistickým vzhledem a praktickými úložnými řešeními se stane nejen elegantním doplňkem vašeho interiéru, ale poskytne vám také dostatek prostoru pro uspořádání knih, dekorací či jiných předmětů denní potřeby. Jeho jednoduché linie a kvalitní materiály zajišťují, že regál bude sloužit svému účelu a zůstane atraktivní po dlouhá léta.

DESIGN
Asymetrické uspořádání polic je nejenom vizuálně přitažlivé, ale poskytuje nespočet možností, jak kreativně prezentovat vše od vašich oblíbených knih až po umělecká díla. Ať už hledáte ideální místo pro vaše cennosti, nebo prostě potřebujete efektivní úložný prostor, knihovna je tou nejlepší volbou pro každého, kdo ocení spojení funkčnosti a estetiky.

MRAMOROVÝ VZHLED
Díky elegantnímu mramorovému vzoru získává knihovna jedinečný luxusní vzhled, který dodává prostoru sofistikovaný šarm. Tento designový prvek přináší do vašeho interiéru dotek elegance a exkluzivity, který je zároveň moderní a stylový. Mramorový efekt na povrchu regálu zvýrazňuje jeho estetickou hodnotu a dává mu výrazný charakter, který okouzlí každého návštěvníka vašeho domova.

MATERIÁL
Použití vysoce kvalitního dřeva a robustního kovového rámu zajišťuje, že váš regál bude sloužit po mnoho let. Nenechte si ujít příležitost oživit váš domov knihovnou, která přináší dokonalou rovnováhu mezi stylem a funkčností. Udělejte si radost nákupem, který promění váš interiér a zároveň nabídne praktické řešení pro vaše každodenní potřeby.

TECHNICKÉ PARAMETRY
Barva:černá / mramorMateriál:kov / dřevoRozměry:šířka: 77 cmhloubka: 35 cmvýška: 185 cm
výška nohou: 6 cm
Nosnost na polici:10 kg

MONTÁŽ
Aby byla montáž co nejjednodušší, je každý výrobek dodáván s návodem.