Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Jemná mořská sůl bohatá na minerály a bez obsahu přidaných látek.

Himálajská sůl diamantová mletá je vytěžena z jednoho z nejstarších přírodních zdrojů na zemi z jihozápadních fosilii Himalájí. Tato sůl je 250 milionů let stará a je jedinečně čistá . Je ručně těžena, omývána a usušena na slunci. Na stolní sůl se používá jen ta nejlepší kvalita, jen cca 10% vytěžené soli. Tato sůl je pravidelně podrobována analýzám nezávislých biochemických a biofyzikálních ústavů v Německu. Neobsahuje žádné umělé nebo chemické příměsi. Vhodná pro veškeré použití v kuchyni.

Himalájská sůl černá je speciální druh vulkanické nerafinované soli s velmi specifickou a výrazně siřičitou vůní , která připomíná vejce.

Himalájská sůl pomáhá dodat tělu vodu a důležité, čisté, minerály , vytváří zásadité prostředí v těle, podporuje metabolické procesy, obsahuje železo, které je důležité pro krvetvorbu , udržuje stálý poměr všech prvků v lidském těle a představuje vyvážený poměr sodíku a draslíku: správná funkce nervové soustavy (přenos nervových vzruchů).

Himálajská hrubá růžová sůl se objevuje nejen v růžové, ale i v načervenalé, bílé a transparentní variantě, což je dáno tím, že je 250 milionů let stará a obsahuje 88 látek (84 minerálů) v různém poměru. Těžba probíhá především v Pákistánu a pro konzumaci se vybírá pouze cca 10 % nejkvalitnější soli. Všechny látky jsou v soli obsaženy v tak malých částečkách, že je lidské tělo mimořádně dobře absorbuje při konzumací i během koupele. Jedlá sůl, NaCl 98 %.

Růžová Himalájská sůl je jedinečná svým vyváženým obsahem přírodních minerálních látek. Sůl pochází z dokonale čistého prostředí a je vhodná pro veškeré využití v kuchyni i pro péči o tělo . Obsahuje cenné látky, včetně hořčíku, vápníku, draslíku a železa, má blahodárný vliv na organismus. Růžová sůl má jemnou chuť a je snadno stravitelná, proto je stále oblíbenější!