Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Ostré curry je vhodné pro fanoušky chilli. Výborně se hodí k rýžovým pokrmům a pokrmům připravovaným na pánvi a ke kuřeti a zelenině.Složení: kurkuma bio, koriandr bio, římský kmín bio, hořčice žlutá bio, paprika ostrá bio mletá, pískavice řecké seno bio, bazalka bio, fenykl bio, zázvor bio, zázvor bio, dobromysl bio, rozmarýn bio, tymián bio, česnek bio, šalvěj bio.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

V kuchyni se použití chilli meze nekladou. Kdo má rád ostré, dá jej do těstovinových omáček a curry nebo připraví marinádu. Ale také dezerty mohou snést trošku ohně, obzvláště doporučujeme čokoládovou chilli-omáčku, která se výborně hodí jak ke sladkému (zmrzlina), tak i k pikantnímu (kuře). Míra ostrosti je na každém balení vyznačena pomocí stupnice 0-10. Toto chilli nese stupeň ostrosti číslo 6.Složení: chilli extra ostré bio mletéSkladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Opravdoví mistři v grilování sáhnou po této vybrané směsi, díky které získá maso láka­vou, mírně ostrou chuť. Směs koření vetřete do masa, nechte cca 2 hodiny odležet a pak grilujte. Můžete si také vytvořit lahodnou marinádu s medem a sójovou omáčkou. Maso pak bude krásně měkké.Složení: česnek, paprika ostrá, paprika sladká, saturejka, rozmarýn, římský kmín, jalovac, galgán, nové koření, muškátový oříšek..Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Špetka jemné směsi s kopřivovými semínky, psylliem a rajčaty dovede každý kousek zeleniny k dokonalosti. Skvěle vyladí i hummus a každý pokrm veganské kuchyně. Pro dokonalou chuť jednoduše posypte jídlo kořením až těsně před podáváním.Složení: semínka kopřivy 26%, psyllium semínka 21%, pastiňák, kousky rajčat 20%, měsíček květ, kmín černý.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu. Skladování: Skaldujte v suchu a chladu.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1302kJ/313 kcal, Tuky 8,6g z toho nasycené mastné kyseliny 0,9g, Sacharidy 26g z toho cukry 12g, Bílkoviny 16g, Sůl 0,7g.Dodavatel: Sonnentor s.r.o.

Vychutnejte si intenzivní chuť směsi koření s houbami, která dodá srnčímu, jelenímu, zaječímu, bažantímu nebo kančímu masu lehce trpkou chuť, kterou milovníci divokých zvěřinových hodů vyhledávají. Doporučujeme rozmělnit v hmoždíři a maso do něj naložit. Hodí se také do zvěřinových omáček. V tomto případě přidejte koření na začátku vaření.Složení: hříbky, rozmarýn, tymián, jalovec, pepř černý, hořčice žlutá, nové koření, hřebíček.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Hledáte něco pikantního na zub? Smíchejte 1–2 lžičky koření se 125 g tvarohu nebo čerstvého sýru a vychutnávejte si parádní pomazánku na kousku čerstvého pečiva.Složení: sladká paprika, galgán, česnek, petřel, mateřídouška, saturejka, kmín, ostrá paprika, chilli, libeček, rozmarýn, skořice.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Koření je základ. To platí nejen při sušení masa. Speciální varianta koření pro výrobu sušeného masa.Složení: sůl max.30%, pepř, koriandr, česnek.Návod na přípravu: Na 1 kilo masa použijte 20-25 gramů. Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obale.Skladování: skladujte v suchu.Dodavatel: MASO HERE s.r.o.

Tato jemná, pestrá bylinná směs je doplněná přírodní mořskou solí. 12-ti bylinná sůl je mnohostranně využitelná – můžete jí ochutit polévky, saláty, omáčky, pečeně a mnoho dalšíhoSložení: mořská sůl 75%, estragon, libeček, rozmarýn, tymián, anýz, bazalka, dobromysl, fenykl, kopr, majoránka, meduňka, kmín, medvědí česnek.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Kopr je mnohem víc než jen „nať do okurků“. Okurky s koprem a jogurtem jsou sice báječným letním osvěžením, přesto je škoda nepoznat další možnosti, které nám toto aromatické koření nabízí. Kopr voní po citronu a výborně se hodí ke kořenové zelenině, fazolím, bramborám a červené řepě.Složení: kopr.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Také máte rádi pořádně ostré dárky? Máme pro vás jeden luxusní  - sadu 9 tekutých chilli mashů v dárkové krabičce. Ochutnávková sada mashů je ideální dárek pro milovníka chilli papriček.  Sada obsahuje 9 druhů chilli mashů od mírného Aji Amarillo, přes exotický Scotch Bonnet až po nejpálivější na světě Carolinu Reaper.
Tento dárek zaručeně vykouzlí slzy v očích.