Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Špetka jemné směsi s kopřivovými semínky, psylliem a rajčaty dovede každý kousek zeleniny k dokonalosti. Skvěle vyladí i hummus a každý pokrm veganské kuchyně. Pro dokonalou chuť jednoduše posypte jídlo kořením až těsně před podáváním.Složení: semínka kopřivy 26%, psyllium semínka 21%, pastiňák, kousky rajčat 20%, měsíček květ, kmín černý.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu. Skladování: Skaldujte v suchu a chladu.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1302kJ/313 kcal, Tuky 8,6g z toho nasycené mastné kyseliny 0,9g, Sacharidy 26g z toho cukry 12g, Bílkoviny 16g, Sůl 0,7g.Dodavatel: Sonnentor s.r.o.

Tato jemná aromatická kořeněná směs s petrželí, tymiánem a žlutou hořčicí, hodící se výborně na všechny druhy rybích pokrmů a rybích polévek. Doporučujeme přidávat až ke konci vaření, aby se nevytratilo půvabné aroma.Složení: petržel bio, tymián bio, bazalka bio, hořčice žlutá bio, libeček bio, citronová tráva bio, chrpa květ bio.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Kořenící přípravěk bez přídavku kuchyňské soli. Tato kořeněná zeleninová směs zvýrazní charakter každého pokrmu. Přidejte ke konci vaření. Lahodná zeleninová chuť této směsi dává pokrmům kořeněnou chuť. Hodí se k přípravě klasické kuchyně jako jsou omáčky, saláty, dušené pokrmy. Přidejte ke konci vaření.Složení: petržel bio, mrkev kousky bio 13.9%, pastinák bio, dýně bio, rajčata kousky bio 9.3%, cibule bio 8.9%, paprika sladká bio mletá, červená řepa kousky bio, kurkuma bio, libeček bio, česnek medvědí bio, česnek bio.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Způsobů přípravy brambor je opravdu mnoho. O změnu a šmrnc se postará „Selské koření na brambory“ s petrželí, saturejkou, rozmarýnem, galgánem, cibulí a špetkou papriky. Okvětní lístky měsíčku i chrpy ozdobí zlatavé hlízy či bramborové těsto a stanou se opravdovou pastvou pro oči.Složení: petržel bio, rozmarýn bio, česnek bio, saturejka bio, cibule bio, mořská sůl 8%, chrpa květ bio, dobromysl bio, měsíček květ bio, paprika sladká bio mletá, galgán bio, černý pepř bio.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Majoránka a její jemné aroma se výborně hodí k vydatným zimním pokrmům, jako je bramborová polévka nebo zvěřina, ve kterých obzvláště harmonizuje s bobkovým listem a jalovcem. Majoránka chutná skvěle ke kapustovým pokrmům nebo luštěninám. Její lehce nasládlé aroma se kromě toho velmi dobře uvolní v salátech a na čerstvém sýru. Majoránku přidejte až ke konci vaření, aby se nevytratilo jemné aroma. Neměla by chybět v žádné domácnosti.Složení:majoránka bioSkladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Pro všechny, kteří mají rádi ostré, je tato směs to pravé. Přidejte ke konci vaření. Směs rajčat, cibule, pastináku a dýně, doplněná mletou paprikou, chilli, tymiánem, česnekem a pepřem okouzlí každého milovníka pikantních chutí. Přidejte ke konci vaření.Složení: rajčata kousky bio, paprika sladká bio mletá, bazalka bio 9%, cibule bio, dobromysl bio, pastinák bio 7.5%, červená řepa kousky bio, tymián bio, chili mleté bio 6.5%, česnek bio, dýně bio, rozmarýn bio, pepř černý bio.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Skořice je něco pro mlsouny. Klasika do svařeného vína a punče. Skořice zjemní keksy, kořeněné koláče a vánočky a ještě znásobí příjemnou předvánoční atmosféru. V orientální, africké a indické kuchyni se skořicí koření maso a ryby. Skořicí můžete dochutit také domácí likéry a je krásná také jako dekorace
.
Složení: skořice Cejlon celá bioSkladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Ten, kdo touží po něčem neobvyklém a chce svému chlebu propůjčit osobitý ráz, může jej navíc zjemnit jiným kořením, jako je anýz, kardamon, mák nebo černý kmín. Chlebové koření je určeno pro všechny druhy chleba. Koření se zapracuje do těsta (5 g na 1 kg mouky). Tak tradiční a nezaměnitelné.Složení: kmín bio, fenykl bio, koriandr bioSkladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Pepř je „více než jenom kýchací prášek". Sušená neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní ostrou pronikavou chuť. Ovoce se sklízí těsně před jeho úplným dozráním a poté se suší. Černý pepř je mnohostranně využitelný a používá se celý, drcený nebo čerstvě mletý. Zjemňuje a zostřuje jak pikantní, tak sladké pokrmy: saláty, dresingy, čerstvé těstoviny, maso, ryby i perník.Složení: pepř černý bio. Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Česnek, dobromysl, bazalka a rozmarýn probouzejí vzpomínky na letní dovolenou v jižních zemích zalitých sluncem. Tato směs květů a koření je pikantně aromatická a zavede nás na pobřeží Gardasee, do vinic v Toskánsku nebo na pláže Jadranu. Její chuť ladí snad ke všem pokrmům: do zeleninových salátů, těstovin, dochucení rýže, do polévek a výborně dochutí pomazánky.Složení: mořská sůl, česnek, bazalka, dobromysl, česnek medvědí, květ mecíčku lékařského, rozmarým, tymián, okvětí růže, květ chrpy.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.