Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
V tomto sirupu krásné rubínové barvy se potkávají vůně lesa v zastoupení temné chuti ostružin a něžným dotykem borůvek. Sirup z lesního ovoce můžeme používat tradičně ke slazení nápojů, na palačinky, zmrzliny, dezerty aj.
Ručně a šetrně vyráběný sirup lesní ovoce v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.Složení: řepný cukr max. 65% , voda, borůvky min. 6 %, ostružiny min. 6% (k výrobě tohoto balení bylo použito cca 94g), kyselina: kyselina citronová. Doporučené ředění 1:10. Usazenina či zákal nejsou na závadu. Před upotřebením promíchejte!Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Lahodný koktejl bez alkoholu? K tomu nepotřebujete ani džin(a) v láhvi! Hravě jej totiž vykouzlíte s tímto jalovcovým sirupem. Zalijte sodovkou, zjemněte plátky okurky a špetkou mletého barevného pepře. Čin čin, na zdraví!Složení: jablečný koncentrát bio 70 %, extrakt z plodů jalovce bio 30 %Návod na přípravu: doporučené ředění v poměru 1 : 12. Před použitím protřepejte. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2-3 týdnů. Bez přidaného cukru, barviv, aromat a chemické konzervace. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování:Skladovat v suchu a chladu.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1167kJ/275 kcal, Tuky 0,5g z toho nasycené mastné kyseliny 0,10g, Sacharidy 68g z toho cukry 63g, Bílkoviny 0,5g, Sůl 0,01Dodavatel: Sonnentor s.r.o.

Nápojový koncentrát ze 100% přírodních surovin, určený pro přípravu teplých a studených nápojů. Višeň je nepochybně jeden ze symbolů léta. Pro všechny je snadná představa plných polic prohýbajících se pod řadami napěchovaných zavařených sklenic od našich babiček a Vy si tuto představu můžete vychutnat díky naší divoké VIŠNI jako nápoj.Složení: Jablečná šťáva, 31 % třtinový cukr, 15 % višňová šťáva, citronová šťáva, badyán, hřebíček, muškátový oříšek. Před použitím protřepejte, sediment není na závadu. DOPORUČENÉ ŘEDĚNÍ: 1:10. Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v temnu při teplotě do 20 C°, po otevření udržujte v chladu, spotřebujte do 21 dnů. Sediment není na závadu, před použitím protřepat.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 779 kJ/186 kcal, Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 45g z toho cukry 45g, Bílkoviny

Nápojový koncentrát ze 100% přírodních surovin, určený pro přípravu teplých a studených nápojů. Šípek je užitečný pro ženský reprodukční systém, podporuje menstruační cyklus, napomáhá úlevě od křečí. Čistí a podporuje krevní oběh, posiluje systém oběhový, trávicí a dýchací. Napomáhá funkci brzlíku, který ideálně pomáhá imunitnímu systému. Po rakytníku má nejvíce vitamínu C. Podporuje vitamín B1 (na soustředění), železo (pro krvetvorbu) a vápník (pro zuby a kosti). Díky těmto vitamínům přírodně působí proti paradentóze a onemocnění dásní.Sirup ze šípků se doporučuje při avitaminóze, při průjmech, ledvinových chorobách, nemocech ledvin, močového měchýře a žlučníku, při zánětu dutiny ústní a zánětech v krku. Jako teplý nápoj je výborný při nachlazení, teplotách a únavě.Složení: 58 % šípkový výluh (pitná voda, 12 % šípek), 32 % třtinový cukr, citronová šťáva. Před použitím protřepejte, sediment není na závadu. DOPORUČENÉ ŘEDĚNÍ: 1:10.Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v temnu při teplotě do 20 C°, po otevření udržujte v chladu, spotřebujte do 21 dnů. Sediment není na závadu, před použitím protřepat.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 544 kJ/129 kcal, Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 34g z toho cukry 34g, Bílkoviny

Tento krásně rudě zbarvený sirup nám svou vůní a chutí vždy pozvedne náladu. Jahodový sirup používáme ke slazení nápojů, jako "omáčku" na zmrzlinu a jiné dezerty aj.
Ručně a šetrně vyráběný jahodovový sirup v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.Složení: řepný cukr max. 60% , voda, jahody min. 12%, kyselina: kyselina citronová. Doporučené ředění 1:10. Usazenina či zákal nejsou na závadu. Před upotřebením promíchejte!Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1055 kJ/252 kcal, Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 61g z toho cukry 61g, Bílkoviny 0g, Sůl 0g.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Osvěžující a voňavý sirup s výraznou chutí černého rybízu. Sirup z černého rybízu můžeme používat tradičně k slazení nápojů , na palačinky, zmrzliny a dezerty.
Ručně a šetrně vyráběný černorybízový sirup v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.Složení: řepný cukr max. 60% , voda, černý rybíz min. 15%, kyselina: kyselina citronová. Doporučené ředění 1:10. Usazenina či zákal nejsou na závadu. Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Šípkový sirup s rumem má nádhernou temně oranžovou barvu, která se pojí s jemnými tóny šípku a je završena lehounkým nádechem rumovým aroma.
Ručně a šetrně vyráběný sirup ze šípků v Čechách, je bez chemických konzervantů aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO, sirup obsahuje cca 3,8 % alkoholu.Složení: řepný cukr max. 65% , voda, šípek odšťavněný min. 4%, rum min. 3,8%, kyselina: kyselina citronová. Doporučené ředění 1:15. Usazenina či zákal nejsou na závadu.Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Jemné aroma citrusů a lehká svěží chuť léta, krásné zlatavé barvy se skrývá v láhvi meduňkového sirupu. Škoda, že není úplně podchycena čerstvá vůně meduňky. Miluji tu vůni a po každé když jdu na zahradu tak si ji "musím" užít. A o tento prožitek se s Vámi chci podělit, prostřednictvím našeho meduňkového sirupu. At´ blahodárně působí na vaši duši. Přeji vám, procítit tu energii a vůni vždy, když si půjdete přisladit čaj nebo "drink". Jemný nádech citrusů pěkně pasuje na různé dezerty, kaše, apod.Míchané nápoje raději slaďte sirupem místo cukru, který se špatně rozpouští a nápoje kalí. Nápoje jsou pak jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.Ručně a šetrně vyráběný sirup z listů meduňky v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO, sirup neobsahuje alkohol.Složení: řepný cukr max. 65%, voda a výluh z meduňky min 35%, kyselina: kyselina citronová. Doporučené ředění 1:15. Usazenina či zákal nejsou na závadu. Před upotřebením promíchejte!Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1027 kJ/245 kcal, Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 60g z toho cukry 60g, Bílkoviny 0g, Sůl 0g.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Nápojový koncentrát ze 100% přírodních surovin, určený pro přípravu teplých a studených nápojů. Pomáhá mírnit potíže při chřipce a rýmě, usnadňuje trávení a pomáhá při žaludečních nevolnostech, je antibakteriální a protizánětlivý.Složení: 60 % zázvorový výluh (pitná voda, 9 % zázvor, směs bylinek 0,2 % (kardamom, muškátový oříšek, hřebíček)), třtinový cukr 33 %, citronová šťáva. Před použitím protřepejte, sediment není na závadu. DOPORUČENÉ ŘEDĚNÍ: 1:10.Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v temnu při teplotě do 20 C°, po otevření udržujte v chladu, spotřebujte do 21 dnů. Sediment není na závadu, před použitím protřepat.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 560 kJ/134 kcal, Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 33g z toho cukry 33g, Bílkoviny

Nádherná sladko-kyselá, plná a svěží brusinková chuť s jablečným koncentrátem. Sirup zalijte studenou vodou v daném poměru a už jen vychutnávejte. Osladit a ochutit jím můžete také čaj, mléčnou rýži, ovocný salát či jogurt.Složení: jablečný koncentrát bio 70%, brusinková šťáva bio 30%. Bez přidaného cukru, barviv, aromat a chemické konzervace. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.Návod na přípravu: Pasterizováno, doporučené ředění v poměru 1:7. Před použitím protřepejte.Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Po otevření uchovávejte v chladničce a brzy spotřebujte. Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1049 kJ/257 kcal, Tuky 0,6g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g, Sacharidy 57g z toho cukry 51g, Bílkoviny 1g, Sůl 0,04g.Dodavatel: Sonnentor s.r.o.