Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pampeliškový sirup se vyrábí z plně rozvitých čerstvých květů smetanky lékařské, které jsou ručně sbírány za slunných jarních dní. Chuťově je sirup velmi podobný včelímu medu. Dají se z něj dělat osvěžující nápoje, salátové dresinky, babičky nedaly dopustit na jeho účinky proti kašli a při nachlazení. Složení: přírodní výluh z květů smetanky lékařské, cukr, voda, citronová šťáva.Datum spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Pasterováno. Skladujte v temnu při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C, spotřebujte do 2 týdnů.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1009 kJ/237 kcal, Tuky 0,5g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g, Sacharidy 59g z toho cukry 59g, Bílkoviny 0,5g, Sůl 0,01g.Dodavatel: Designfoods

Vynikající hustý sirup vyrobený z čerstvě vylisované šťávy z kořene zázvoru v BIO kvalitě. Díky svému složení a šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové. Je skvělý pro přípravu osvěžujících domácích limonád. Zalijete-li jej horkou vodou a ozdobíte plátkem pomeranče a kouskem skořice, získáte chutný horký nápoj.Složení: český cukr, čerstvá zázvorová šťáva z BIO ekologického zemědělství (Zingiber officinale L., 10%), zázvorový extrakt, vitamín C (20 mg v 100 ml sirupu je 25% doporučené denní dávky), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, přírodní aroma. Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky sedimentují, případný zákal není na závadu a podtrhuje přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1496 kJ/352 kcal, Tuky

Vynikající hustý sirup vyrobený z grapefruitové šťávy a grapefruitové dužniny. Obsahuje vysoký podíl ovocné složky, 100ml sirupu vyrobeno ze 104ml grepové šťávy a dužniny. Je skvělý pro přípravu osvěžujících domácích limonád. Zalitý horkou vodu, s kardamonem a ozdobený plátkem citrónu lze vychutnat jako horký nápoj. S kvalitním ginem, ledovou tříští a sodou z něj připravíte lahodný grepový cocktail.Složení: český cukr, grapefruitová šťáva (99%) z koncentrátu, grapefruitová dužnina (5% hm.), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, aroma. Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky sedimentují, případný zákal není na závadu a podtrhuje přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1377 kJ/324 kcal, Tuky

Jitrocelový sirup v sobě skrývá tajemství svých účinků a svou antracitovou barvou se liší od většiny bylinkový sirupů.
Ručně a šetrně vyráběný sirup z listů jitrocele v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO, sirup neobsahuje alkohol.Složení: řepný cukr max. 65%, voda a výluh z jitrocele min 35%, kyselina: kyselina citronová. Doporučené ředění 1:10. Usazenina či zákal nejsou na závadu. Před upotřebením promíchejte! Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1027 kJ/245 kcal, Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 60g z toho cukry 60g, Bílkoviny 0g, Sůl 0g.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Citrónový sirup je vyroben z bio citrónů, které nejsou chemicky ošetřované. Citrónovou chuť a vůně je nezaměnitelná a neumíme si představit práci v kuchyni při vaření, úklidu bez vůně a účinku citrónu. Přesto nám tento sirup "dal nejvíce zabrat." Při výrobě vychytat tu "správnou" konzistenci, které jsme chtěli docílit. Už ji máme a vy si můžete citrónový sirup užít jak v teplé kuchyni (pečení, sladké a slané dobroty) nebo studené (do různých dresinků a salátů.) Co člověk jiná chuť, tak je to na vás. Samozřejmě sirup uplatníme do různých nápojů jak teplých, studených, alko, nealko.Složení: řepný cukr max. 65%, voda, bio citrony odšťavněné min. 12%, kyselina: kyselina citronová. Doporučené ředění 1:10. Usazenina či zákal nejsou na závadu. Před upotřebením promíchejte!Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1071 kJ/256 kcal, Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 61g z toho cukry 60g, Bílkoviny 0,25g, Sůl 0,26g.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Bezinkový sirup má temně bordó barvu. Chuť bezinkového sirupu je specifická. Tajemně hluboká s jemným tónem kyselinky a lehkým nádechem kávy. Sirup je skvělým společníkem při dochucení různých dezertů, krému, kaší. Pro svou neotřelou chuť a nádhernou barvu. Chutná v nápojích jak teplých, studených. Tvořte, vymýšlejte!Míchané nápoje raději slaďte sirupem místo cukru, který se špatně rozpouští a nápoje kalí. Nápoje jsou pak jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.Ručně a šetrně vyráběný sirup z plodů černého bezu v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO, sirup neobsahuje alkohol.Složení: řepný cukr max. 61%, voda, černý bez plody min. 14%, rozpustná káva max. 0,1% (obsah kofeinu méně než 0,0001%), kyselina: kyselina citronová. Doporučené ředění 1:10. Usazenina či zákal nejsou na závadu. Před upotřebením promíchejte!Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1071 kJ/256 kcal, Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 61g z toho cukry 60g, Bílkoviny 0,25g, Sůl 0,26g.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Sladká malinová chuť proměňuje tento sirup v opravdový požitek. S tímto sirupem z jablečné a malinové šťávy připravíte osvěžující nápoj pro děti a okouzlíte s ním každou návštěvu. Sirup zalijte studenou vodou v daném poměru a už jen vychutnávejte. Osladit a ochutit jím můžete také čaj, mléčnou rýži, ovocný salát či jogurt.Složení: jablečný koncentrát bio 70%, malinová šťáva bio 30%. Bez přidaného cukru, barviv, aromat a chemické konzervace. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.Návod na přípravu: Pasterizováno, doporučené ředění v poměru 1:9. Před použitím protřepejte. Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Po otevření uchovávejte v chladničce a brzy spotřebujte.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1070 kJ/250 kcal, Tuky 0,5g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g, Sacharidy 56g z toho cukry 54g, Bílkoviny 1,1g, Sůl 0,04g.Dodavatel: Sonnentor s.r.o.

Sirup z lipového květu, můžeme používat tradičně ke slazení nápojů smíchanými s vodou (studené) nebo použít jako zajímavé sladidlo do čaje. Dále sirup můžeme použít na palačinky lívance koblihy, zmrzliny, dezerty. Sirup je výborný pro přípravu míchaných nealkoholických i alkoholických nápojů a koktejlů.Složení: extrakt z lipového květu a pitná voda min. 35%, cukr max. 65%, kyselina: kyselina citronová. Doporučené ředění 1:10. Usazenina či zákal nejsou na závadu. Před upotřebením promíchejte!Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1020 kJ/243 kcal, Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 60g z toho cukry 60g, Vláknina 0g, Bílkoviny 0g, Sůl 0g.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

100% šťáva z aronie posiluje vaši imunitu, obsahuje vysoký obsah vit.C a má antibakteriální účinky.Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Kleopatřino tajemství krásy bude slušet i vašemu „lattéčku“. Zalijte sirup horkým nebo studeným mlékem, případně jeho rostlinnou alternativou, a nechte se přenést do říše pohádek. Zvláště v zimě vám bude příjemným společníkem. Hodí se skvěle také k čokoládovým dezertům. Složení: třtinový cukr bio 75 %, extrakt z: černého čaje bio, zázvoru bio, skořice Cassia bio, hřebíčku bio, rooibosu bio, fenyklu bio, kardamomu bio, kakaových slupek bio, badyánu bio, měsíčku bio.Návod na přípravu: doporučené ředění s mlékem v poměru 1 : 12. Před použitím protřepejte. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2-3 týdnů. Bez barviv, aromat a chemické konzervace. Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování:Skladovat v suchu a chladu.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1041kJ/245 kcal, Tuky 0,5g z toho nasycené mastné kyseliny 0,10g, Sacharidy 61g z toho cukry 59g, Bílkoviny 0,5g, Sůl 0,11g.Dodavatel: Sonnentor s.r.o.