Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
V tomto sirupu krásné rubínové barvy se potkávají vůně lesa v zastoupení temné chuti ostružin a něžným dotykem borůvek. Sirup z lesního ovoce můžeme používat tradičně ke slazení nápojů, na palačinky, zmrzliny, dezerty aj.
Ručně a šetrně vyráběný sirup lesní ovoce v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.Složení: řepný cukr max. 65% , voda, borůvky min. 6 %, ostružiny min. 6% (k výrobě tohoto balení bylo použito cca 94g), kyselina: kyselina citronová. Doporučené ředění 1:10. Usazenina či zákal nejsou na závadu. Před upotřebením promíchejte!Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Tento krásně rudě zbarvený sirup nám svou vůní a chutí vždy pozvedne náladu. Jahodový sirup používáme ke slazení nápojů, jako "omáčku" na zmrzlinu a jiné dezerty aj.
Ručně a šetrně vyráběný jahodovový sirup v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.Složení: řepný cukr max. 60% , voda, jahody min. 12%, kyselina: kyselina citronová. Doporučené ředění 1:10. Usazenina či zákal nejsou na závadu. Před upotřebením promíchejte!Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1055 kJ/252 kcal, Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 61g z toho cukry 61g, Bílkoviny 0g, Sůl 0g.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Libečkové pesto v kombinaci se sušenými rajčaty San Marzano je vhodné ke grilovanému masu, topince nebo jen tak na čerstvý chléb aj.Ručně a šetrně vyráběné libečkové pesto je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, GMO a laktózy.Složení: slunečnicový olej, olivový olej, sušená rajčata San Marzano min. 20%, čerstvý libeček min. 10%, česnek a mořská sůl.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence. Může obsahovat zbytky skořápek!Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Kečup jako takový je původem z Číny. K nám do Evropy ho přivezli kupci v 18. století, kteří se vraceli z Orientu z obchodních cest. Od té doby kečup  obsadil přední příčky v popularitě tekutých koření v celém světě.  Tento nádherně sytý a kořeněný  rajčatový kečup se stane hvězdou vašeho stolu. Rajčatový kečup můžeme použít k dochucení polévek, ragú, omáček, těstovin. Nebo jen tak zamlsat k sýru, grilovanému, dušenému, pečenému masíčku, zelenině, tofu, klobáskám do svačinky promáznout křupavou houstičku atd. KEČUP NENÍ ZAHUŠŤOVANÝ ŠKROBY A JINÝMI ZAHUŠŤOVADLY, JE PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÝ!
Ručně a šetrně vyráběný kečup v Čechách,je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.Složení: drcená rajčata min. 60,5%, třtinový cukr max. 17%, vinný ocet červený, cibule bílá, citronová 100% šťáva, sušená rajčata min. 2,5%, zázvor, mořská sůl, směs koření (hořčice bílá a hořčice černá), chilli.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Pomerančový sirup Kitl je vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů. Na výrobu 100 ml sirupu bylo použito 108 ml ovocné šťávy a dužniny.Složení: cukr, pomerančový koncentrát (Citrus x sinensis, 14 %), pomerančová dužnina (Citrus x sinensis, 6 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, vitamín C, konzervant: sorban draselný, přírodní pomerančové aroma. Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky sedimentují, případný zákal není na závadu a podtrhuje přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1394 kJ/328 kcal, Tuky

Citrónový sirup Kitl je vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů.Složení: cukr, citrónový koncentrát (Citrus x limon, 15 %), citrónová dužnina (Citrus x limon, 6 %), regulátor kyselosti: kys. citrónová, konzervant: sorban draselný, vitamín C, přírodní aroma. Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky sedimentují, případný zákal není na závadu a podtrhuje přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1292 kJ/304 kcal, Tuky

Pampeliškový sirup se vyrábí z plně rozvitých čerstvých květů smetanky lékařské, které jsou ručně sbírány za slunných jarních dní. Chuťově je sirup velmi podobný včelímu medu. Dají se z něj dělat osvěžující nápoje, salátové dresinky, babičky nedaly dopustit na jeho účinky proti kašli a při nachlazení. Složení: přírodní výluh z květů smetanky lékařské, cukr, voda, citronová šťáva.Datum spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Pasterováno. Skladujte v temnu při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C, spotřebujte do 2 týdnů.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1009 kJ/237 kcal, Tuky 0,5g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g, Sacharidy 59g z toho cukry 59g, Bílkoviny 0,5g, Sůl 0,01g.Dodavatel: Designfoods

Jitrocelový sirup v sobě skrývá tajemství svých účinků a svou antracitovou barvou se liší od většiny bylinkový sirupů.
Ručně a šetrně vyráběný sirup z listů jitrocele v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO, sirup neobsahuje alkohol.Složení: řepný cukr max. 65%, voda a výluh z jitrocele min 35%, kyselina: kyselina citronová. Doporučené ředění 1:10. Usazenina či zákal nejsou na závadu. Před upotřebením promíchejte! Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1027 kJ/245 kcal, Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 60g z toho cukry 60g, Bílkoviny 0g, Sůl 0g.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Pistáciové pesto je pro milovníky pistáciových oříšku s příchutí slaně – pikantní. Pistáciové pesto můžeme použít pro rychlé „vaření těstovin“. Smícháme s čerstvě uvařenou pastou a podáváme. Je pikantnější a výraznější chuti tak už nemusíme nic jiného přidávat. Dále nalezne uplatnění v kombinaci s noky, grilovanou zeleninou nebo přimícháme do kuskusu, rizota. Složení: pistácie min 43%, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, umeocet, citronová 100% šťáva, chilli bhut jolokia cca 0,3%.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 8 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Mandlové pesto, jak už název napovídá, je ze spousty mandlí. Mandlové pesto je jemné chuti, dalo by se říci dámské. Jak ochutná, milovník mandlí ocitne se v mandlovém ráji. Mandlové pesto je výborné k těstovinám, nokům, rýži, grilované zelenině, případně do salátu. Své uplatnění najde při přípravě ryby, krůtích plátků kdy při zapečení vytvoří křupavou krustičku.Ručně a šetrně vyráběné mandlové pesto, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO a laktózy.Umeocet je vyráběn ze švestek umeboshi. Je to zcela přírodní produkt, který neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva.Složení: extra panenský olivový olej, (mandle min.30 %) , slunečnicový olej, bazalka min 12%, umeocet, citronová 100% šťáva.Skladování: skladujte mimo přímé slunce, po otevření v chladničce a spotřebujte do 14 dní.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.