Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pesto ze sušených rajčat San Marzano je variace na tradiční bazalkové téma. Skvělé propojení slano - sladké chuti je absolutně báječné a delikátní. Ideální je na topinky, jednohubky, bruschetty nebo k naplnění toustů. V teplé kuchyni může být použito do zeleninových polévek, těstovin, rýže, ale též při nakládání masa na grilování.Ručně a šetrně vyráběné pesto ze sušených rajčat v Čechách, rajčata nejsou sířená, jsou bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO.Složení: sušená solená rajčata San Marzano min. 30%, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, bazalka min. 13%, vlašské ořechy min.5%, mořská sůl max. 3,5%.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku. Výrobek je šetrně pasterován. Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Kečup jako takový je původem z Číny. K nám do Evropy ho přivezli kupci v 18. století, kteří se vraceli z Orientu z obchodních cest. Od té doby kečup  obsadil přední příčky v popularitě tekutých koření v celém světě.  Tento nádherně sytý a kořeněný  rajčatový kečup se stane hvězdou vašeho stolu. Rajčatový kečup můžeme použít k dochucení polévek, ragú, omáček, těstovin. Nebo jen tak zamlsat k sýru, grilovanému, dušenému, pečenému masíčku, zelenině, tofu, klobáskám do svačinky promáznout křupavou houstičku atd. KEČUP NENÍ ZAHUŠŤOVANÝ ŠKROBY A JINÝMI ZAHUŠŤOVADLY, JE PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÝ!
Ručně a šetrně vyráběný kečup v Čechách,je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.Složení: drcená rajčata min. 60,5%, sušené rozinky (nesířené) max. 17%, vinný ocet červený, cibule bílá, citronová 100% šťáva, sušená rajčata min. 2,5%, zázvor, mořská sůl, směs koření (hořčice bílá a hořčice černá).Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Libečkové pesto v kombinaci se sušenými rajčaty San Marzano je vhodné ke grilovanému masu, topince nebo jen tak na čerstvý chléb aj.Ručně a šetrně vyráběné libečkové pesto je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, GMO a laktózy.Složení: slunečnicový olej, olivový olej, sušená rajčata San Marzano min. 20%, čerstvý libeček min. 10%, česnek a mořská sůl.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence. Může obsahovat zbytky skořápek!Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Kečup jako takový je původem z Číny. K nám do Evropy ho přivezli kupci v 18. století, kteří se vraceli z Orientu z obchodních cest. Od té doby kečup  obsadil přední příčky v popularitě tekutých koření v celém světě.  Tento nádherně sytý a kořeněný  rajčatový kečup se stane hvězdou vašeho stolu. Rajčatový kečup můžeme použít k dochucení polévek, ragú, omáček, těstovin. Nebo jen tak zamlsat k sýru, grilovanému, dušenému, pečenému masíčku, zelenině, tofu, klobáskám do svačinky promáznout křupavou houstičku atd. KEČUP NENÍ ZAHUŠŤOVANÝ ŠKROBY A JINÝMI ZAHUŠŤOVADLY, JE PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÝ!
Ručně a šetrně vyráběný kečup v Čechách,je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.Složení: drcená rajčata min. 60,5%, třtinový cukr max. 17%, vinný ocet červený, cibule bílá, citronová 100% šťáva, sušená rajčata min. 2,5%, zázvor, mořská sůl, směs koření (hořčice bílá a hořčice černá), chilli.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Typickou štiplavou hořkost, která je velmi intenzivní u čerstvě utržené rukoly se v pestu rozplyne do jemného nádechu a v kombinaci s pistáciemi a slunečnicovým semínkem je pesto krásně křupavé např. v těstovinách a pro toho kdo miluje tu štiplavou chuť, doporučuji posypat ještě čerstvě natrhanými lístky.Ručně a šetrně vyráběné rukolové pesto v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO a laktózy. Umeocet je vyráběn ze švestek umeboshi. Je to zcela přírodní produkt, který neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva.Složení: rukola min. 26%, extra panenský olivový olej, slunečnicové semeno min. 18%, slunečnicový olej, pistácie min. 13%, umeocet, citronová 100% šťáva.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Pesto z dýňových semínek má velmi intenzivní chuť a vůni po pražených semínkách. Pro svou výraznou chuť se pesto z dýňových semínek hodí do polévek, pomazánek, různých rýžových pokrmů typu rizoto. Dále i při grilování ryb např. pstruha nebo různých mas, na přírodní řízky a podobně. Pro vegetariány orestovat s tofu, temphem, kuskusem, pohankou apod. Každý podle své fantazie jak masožrouti, vegetariány, vegani.Složení: dýňové semínko min. 31%, slunečnicový olej, extra panenský olivový olej, dýňový extra panenský nefiltrovaný olej min. 6%, umeocet, citronová 100% šťáva, lněné semínko, oregano, meduňka (byliny v různém poměru).Skladování: skladujte mimo přímé slunce, po otevření v chladničce a spotřebujte do 14 dní.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Mandlové pesto, jak už název napovídá, je ze spousty mandlí. Mandlové pesto je jemné chuti, dalo by se říci dámské. Jak ochutná, milovník mandlí ocitne se v mandlovém ráji. Mandlové pesto je výborné k těstovinám, nokům, rýži, grilované zelenině, případně do salátu. Své uplatnění najde při přípravě ryby, krůtích plátků kdy při zapečení vytvoří křupavou krustičku.Ručně a šetrně vyráběné mandlové pesto, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO a laktózy.Umeocet je vyráběn ze švestek umeboshi. Je to zcela přírodní produkt, který neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva.Složení: extra panenský olivový olej, (mandle min.30 %) , slunečnicový olej, bazalka min 12%, umeocet, citronová 100% šťáva.Skladování: skladujte mimo přímé slunce, po otevření v chladničce a spotřebujte do 14 dní.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Sušená rajčata jsou ideální pro milovníky intenzivní chuti rajčat. Lahodná rajčata jsou naložena v kvalitním slunečnicovém oleji, díky němuž nedojde k ovlivnění chuti od oleje. Vhodné k použití pro studenou i teplou kuchyni.
Ručně vyrobeno v Čechách sušeno do 42°C, nesoleno, nesířené, bez použití chemických konzervantů, aromat, lepku, ořechů, laktózy a GMO.
Složení: slunečnicový olej min. 95g, sušená rajčata min. 60g (k výrobě tohoto množství bylo použito 300g rajčat), směs koření.Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C mimo přímé slunce, po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Nakládané feferonky ve sladkokyselém nálevu.Složení: feferonky, voda, ocet, cukr, hořčičné semínko, sůl, výtažek koření.Doba spotřeby: Datum uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v temnu, chladu a suchu. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 7 dní.Dodavatel: Boudová Zuzana - Marmelády Znojmo

Míchaný zelný salát ve slakokyselém nálevu.Složení: zelí, paprika, okurka, voda, ocet, cukr, sůl, kyselina citronová.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Skladování: skladujte v temnu a chladu. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 7 dní.Dodavatel: Boudová Zuzana - Marmelády Znojmo