Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Česnekovo petrželové pesto je rozhodně pro milovníky česneku. Chuť plocholisté petržele s česnekem je výborná v kombinaci s masem, především při grilování. Jen tak potřít nebo na topinku, bagetku, čerstvý chléb jako pomazánku. Při vaření jako základ nebo náplň do masové rolády (kuřecí, vepřové, krůtí) slané koláče, palačinky, těstoviny, brambory, grilovaná zelenina, luštěniny zkrátka fantazii se meze nekladou. Složení: hladkolistá patržel, česnek, slunečnicová semínka, slunečnicový olej, olivový olej, 100% citronová šťáva, umeocet.Skladování: skladujte mimo přímé slunce, po otevření v chladničce a spotřebujte do 14 dní.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Sladká sušená cherry rajčátka v našem extra panenském olivovém oleji Picual. Rajčátka jsou velmi sladká a kombinace s extra panenským olivovým olejem Picual je jedinečná. Rajčátka jsou sušena na slunci!Složení: Sušená cherry rajčata, extra panenský olivový olej Picual.Skladování: skladujte na suchém a chladném místě a chraňte před přímým slunečním světlem. Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Hmotnost: hmotnost obalu 190g, hmotnost pevné složky 120g.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1960 kJ/474 kcal, Tuky 44,65g z toho nasycené mastné kyseliny měně než 0,24g, Sacharidy 15,1g z toho cukry 11,19g, Vláknina 5,74g, Bílkoviny 3,06g, Sůl 2,6g.Dodavatel: Barcelo Manufacture

Libečkové pesto v kombinaci se sušenými rajčaty San Marzano je vhodné ke grilovanému masu, topince nebo jen tak na čerstvý chléb aj.Ručně a šetrně vyráběné libečkové pesto je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, GMO a laktózy.Složení: slunečnicový olej, olivový olej, sušená rajčata San Marzano min. 20%, čerstvý libeček min. 10%, česnek a mořská sůl.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence. Může obsahovat zbytky skořápek!Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Typickou štiplavou hořkost, která je velmi intenzivní u čerstvě utržené rukoly se v pestu rozplyne do jemného nádechu a v kombinaci s pistáciemi a slunečnicovým semínkem je pesto krásně křupavé např. v těstovinách a pro toho kdo miluje tu štiplavou chuť, doporučuji posypat ještě čerstvě natrhanými lístky.Ručně a šetrně vyráběné rukolové pesto v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO a laktózy. Umeocet je vyráběn ze švestek umeboshi. Je to zcela přírodní produkt, který neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva.Složení: rukola min. 26%, extra panenský olivový olej, slunečnicové semeno min. 18%, slunečnicový olej, pistácie min. 13%, umeocet, citronová 100% šťáva.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Sušená rajčata jsou ideální pro milovníky intenzivní chuti rajčat. Lahodná rajčata jsou naložena v kvalitním slunečnicovém oleji, díky němuž nedojde k ovlivnění chuti od oleje. Vhodné k použití pro studenou i teplou kuchyni.
Ručně vyrobeno v Čechách sušeno do 42°C, nesoleno, nesířené, bez použití chemických konzervantů, aromat, lepku, ořechů, laktózy a GMO.
Složení: slunečnicový olej min. 95g, sušená rajčata min. 60g (k výrobě tohoto množství bylo použito 300g rajčat), směs koření.Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C mimo přímé slunce, po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Kurkumová pasta je vyrobena z čerstvého kořene, proto si uchovává svou nádhernou žlutou barvu, i vynikající plnou chuť. Využití je rovněž pestré od čerstvého pečiva po přísadu do řady jídel teplé i studené kuchyně.Složení: čerstvá kurkuma min. 52%, olivový olej, umeocet, černý pepř.Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence. Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Lahodné chřestové špičky.Složení: chřest, voda, sůl, cukr, ocet, hořčičné semínko.Skladování: skladujte v temnu a chladu. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 7 dní.Dodavatel: Boudová Zuzana - Marmelády Znojmo

Pesto z medvědího česneku, jak už je uvedeno v názvu, obsahuje úžasnou bylinku medvědí česnek. Tato jarní bylina voní jemně po česneku a přímo vybízí si na ní pochutnat. Pesto z medvědího česneku můžeme použít klasicky do těstovin, nicméně najde uplatnění třeba do polévek, salátů, nádivek nebo k potření rozpečeného pečiva nebo třeba k sýru či klobásce…Ručně a šetrně vyráběné pesto z medvědího česneku je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO. Umeocet je vyráběn ze švestek umeboshi. Je to zcela přírodní produkt, který neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva.Složení: extra panenský olivový olej, medvědí česnek min 22%, slunečnicový olej, madle min.8% slunečnicové semeno min. 8%, umeocet, citronová 100% šťáva.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku. Výrobek je šetrně pasterován. Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Pesto ze sušených rajčat San Marzano je variace na tradiční bazalkové téma. Skvělé propojení slano - sladké chuti je absolutně báječné a delikátní. Ideální je na topinky, jednohubky, bruschetty nebo k naplnění toustů. V teplé kuchyni může být použito do zeleninových polévek, těstovin, rýže, ale též při nakládání masa na grilování.Ručně a šetrně vyráběné pesto ze sušených rajčat v Čechách, rajčata nejsou sířená, jsou bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO.Složení: sušená solená rajčata San Marzano min. 30%, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, bazalka min. 13%, vlašské ořechy min.5%, mořská sůl max. 3,5%.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku. Výrobek je šetrně pasterován. Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.

Kečup jako takový je původem z Číny. K nám do Evropy ho přivezli kupci v 18. století, kteří se vraceli z Orientu z obchodních cest. Od té doby kečup  obsadil přední příčky v popularitě tekutých koření v celém světě.  Tento nádherně sytý a kořeněný  rajčatový kečup se stane hvězdou vašeho stolu. Rajčatový kečup můžeme použít k dochucení polévek, ragú, omáček, těstovin. Nebo jen tak zamlsat k sýru, grilovanému, dušenému, pečenému masíčku, zelenině, tofu, klobáskám do svačinky promáznout křupavou houstičku atd. KEČUP NENÍ ZAHUŠŤOVANÝ ŠKROBY A JINÝMI ZAHUŠŤOVADLY, JE PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÝ!
Ručně a šetrně vyráběný kečup v Čechách,je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.Složení: drcená rajčata min. 60,5%, třtinový cukr max. 17%, vinný ocet červený, cibule bílá, citronová 100% šťáva, sušená rajčata min. 2,5%, zázvor, mořská sůl, směs koření (hořčice bílá a hořčice černá), chilli.Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.Doba spotřeby: datum spotřeby uvedeno na obalu.Dodavatel: Hradecké delikatesy s.r.o.