Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pevné a odolné pouzdro pro pohodlné přenášení dvojice reproduktorových stojanů. Pouzdro je vyrobeno z velmi pevného nylonu 600D, který je nepromokavý a jednoduše čistitelný. Pouzdro navíc chrání stojany před nepříznivým vlivům počasí a mechanickým poškozením nebo poškrábáním při jejich transportu. Vnitřek pouzdra je oddělené pro samostatné ukládání 2 stojanů. Pouzdro tak chrání stojany před poškrábáním i zevnitř. Polstrování má tloušťku 15 mm. Samozřejmostí jsou kvalitní zipy. Rozměry: 1070 x 190 x 290 mm. Hmotnost: 1 kg. Barevné provedení: Black.
Hmotnost (g): 513.0
Výška (cm): 19.0
Rukojeť: Ano
Tloušťka polstrování: 15 mm
Materiál: 600D Nylon
Země původu: Německo
Šířka (cm): 107.0
Hloubka (cm): 29.0
Barva: Černá
Zip: Ano

Ochranná, lehká přenosná taška na reproduktory, mikrofony, stojany na osvětlení a dalšíprostorný interiér50 "interiér dostatečně velký na to, aby se do něj vešly 2 stojany pro reproduktory nebo 6 stojanů pro mikrofonHeavy-Duty zipy zajišťují úložný prostorRobustní nylon vytváří exteriér odolný vůči vodě a roztrženíVyztužené polstrované rukojeti
Rukojeť: Ano
Zip: Ano
Zámek: Ne
Typ: Taška
Hmotnost (g): 680.0
Počet koleček: Ne
Délka interiéru (mm): 1270.0
Vnitřní šířka (mm): 254.0
Šířka (cm): 27.94
Vnitřní výška (mm): 127.0
Barva: Černá
Tloušťka polstrování: 10 mm
Materiál: Nylon
Výška (cm): 15.24
Hloubka (cm): 129.54
Země původu: Čína

Bag-90D značky Ultimate Support je perfektním doplňkem k vašemu koncertnímu zařízení! Každý Bag-90 pojme dva stojany na reproduktory běžné velikosti, včetně TS-100B, TS-90B, TS-80B/TS-80S a TS-70B. Je to odolná taška se spolehlivým zipem. Taška Ultimate Support Bag-90D má také dvě pevné, odolné rukojeti, které se spojují suchým zipem, aby vám poskytly větší pevnost a pohodlí při nošení.
Tloušťka polstrování: Ne
Země původu: Čína
Rukojeť: Ano
Šířka (cm): 36.8
Hloubka (cm): 125.7
Barva: Černá
Typ: Taška
Zip: Ano
Kompatibilní s: Stojan

Pevné a odolné pouzdro pro pohodlné přenášení dvojice dlouhých reproduktorových stojanů. Pouzdro je vyrobeno z velmi pevného nylonu 600D, který je nepromokavý a jednoduše čistitelný. Pouzdro navíc chrání stojany před nepříznivým vlivům počasí a mechanickým poškozením nebo poškrábáním při jejich transportu. Vnitřek pouzdra je oddělené pro samostatné ukládání 2 stojanů. Pouzdro tak chrání stojany před poškrábáním i zevnitř. Polstrování má tloušťku 15 mm. Samozřejmostí jsou kvalitní zipy. Rozměry: 1200 x 190 x 290 mm. Hmotnost: 1 kg. Barevné provedení: Black.
Země původu: Německo

Pevný obal na dva velké XL stojany na reproduktory (21472). Samostatné vnitřní kapsy chrání jednotlivé stojany před poškozením. Použitá nylonová tkanina je odolná vůči roztržení a odpuzuje vodu. Robustní taška má polstrovanou rukojeť a zpevněné boční stěny.
Zámek: Ne
Kompatibilní s: Stojan
Zip: Ano
Tloušťka polstrování: Ne
Rukojeť: Ano
Materiál: Nylon
Hmotnost (g): 889.0
Země původu: Čína
Typ: Taška
Barva: Černá
Šířka (cm): 135.0

Pouzdro na 2 stojany ze série König & Meyer 213, 214/6, atd. Vyrobeno z černého nepromokavého nylonu s uzavíráním na zip. Má pevné rukojeti. Obsahuje dvě vnitřní přihrádky s uzavíráním na zip. Na pouzdru je potisk loga König & Meyer. Rozměr: 1,200 x 250 x 250 mm. Hmotnost: 1,32 kg. Barevné provedení: Černé.
Země původu: Německo
Typ: Taška

Kvalitní nylonová taška pro snadné a pohodlné přenášení různých klávesových židlí. Taška je vyrobena z nepromokavého nylonu a chrání židli před nepříznivým vlivům počasí, prachem, znečištěním a poškrábáním během přenosu. Rozměry tašky jsou 790 x 340 x 130 mm. Taška je vybavena pevnou nylonovou rukojetí a ramenním pásem s nastavitelnou délkou. Hmotnost: 0.96 kg. Barevné provedení: Black / Green.
Země původu: Německo

Přepravní taška pro 1 až 2 reproduktorové stojany. Vyrobena je z pevného materiálu RokTex s vysokou odolností vůči vodě. Taška je vybavena pevným 10 mm nylonovým zipem, dvojitou polstrovanou rukojetí, průhlednou složkou na jmenovku, nožkami ve spodní části a potiskem s logem RockBag. Barva: Black
Země původu: Čína

Taška na stojan na reproduktory, rukojeti Delux Line se suchým zipem, pevný, vodě odolný povrchový materiál RokTex®, ideální na 1 až 2 stojany na reproduktory, 10 mm / 0,39 "široký zip s nylonovým řemínkem s potiskem loga RockBag®, čalouněná dvojitá rukojeť, průhledná kapsa na info kartu, pyramidové nožičky, potištěné logo RockBag®.
Materiál: RokTex
Zip: Ano
Tloušťka polstrování: Ne
Země původu: Čína
Šířka (cm): 25.0
Výška (cm): 180.0
Hloubka (cm): 16.0
Barva: Černá

Gravity BG SS 2 XLB je odolný obal na přepravu dvou reproduktorových stojanů. Je vyroben z pevného Nylonu 600D, který je voděodolný a snadno se čistí. Díky polstrované přepážce a 10mm výplni zůstávají stojany oddělené a chráněné před poškrábáním. Dno a všechna ostatní namáhaná místa jsou zesílená pro zvýšenou odolnost. Dva popruhy s pohodlnou obepínající rukojetí a robustní jednoduchý zip na uzavírání víka zajišťují pohodlnou manipulaci
Materiál: 600D Nylon
Typ: Taška
Hmotnost (g): 1823.0
Tloušťka polstrování: 10 mm
Rukojeť: Ano
Barva: Černá
Výška (cm): 18.0
Šířka (cm): 145.0
Zip: Ano
Kompatibilní s: Light Tripod Stand
Hloubka (cm): 28.0
Země původu: Čína