Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Intenzita zvuku: 93 dB Impedance: 8 Ohm Výkon: 0.3 W Rozměry: 40 x 10.6mm

Tyto náušníky jsou vyrobeny z ovčí kůže na vnější straně, která zvyšuje izolaci a velurová vnitřní strana poskytuje jemný, sametový dotek a pohodlí. Tato kombinace poskytuje najneutrálnejší zvuk.
Barva podle výrobce: Black;Černá
Země původu: Čína
Kompatibilní s: Clear; Utopia; Elear; Stellia
Kompatibilita: Focal
Počet v balení (ks): 2
Barva: Černá
Balení obsahuje: Ear Pad
Typ: Náhradní náušníky
Materiál: Velour/Sheepskin Hybrid

Shock-mount pro studiové mikrofony. Tlumí hluk, otřesy a vibrace. Šroubovací závitový uzávěr umožňuje rychlé a snadné nastavení. Kompatibilní se závity 3/8" a 5/8". Vhodné pro LCT440PURE, LCT441FLEX, LCT240PRO.
Barva podle výrobce: Černá;Black
Použití: Studio;Nahrávání
Země původu: Čína
Kompatibilní s: Mikrofon
Barva: Černá
Počet v balení (ks): 1

Reproduktorový kabel Monster Performer 600 je inteligentní volbou pro připojení zesilovačů k reproduktorovým skříním. Plášť Duraflex chrání při zachování flexibility, zatímco 95% měděný opletený štít dělá úžasnou práci při potlačování šumu a rušení. Chcete-li transparentně znějící kabely, které vám vydrží roky, vyberte si reproduktorový kabel Monster Performer 600 Speaker Cable. Dlouhodobá spolehlivost díky custom konektorům Monster.
Délka: 0,9 m
Konektor typu B: Jack MONO 6,3 mm Male
Konektor typu A: Jack MONO 6,3 mm Male
Barva: Černá
~ Délka: 0,9 m
Zalomení konektoru: Rovný - Rovný

Odpružený držák určený pro studiové mikrofony. Dokáže skvěle tlumit hluk, nárazy nebo vibrace přenášející se přes mikrofonní stojany a držáky. Je vybaven rychloupínací šroubem, díky čemuž umožňuje jednoduché a rychlé nastavení přesně podle potřeb. Je kompatibilní s 3/8" a 5/8" závitem. Vhodný pro LCT 540 a LCT 640.
Země původu: Čína
Barva: Černá
Použití: Nahrávání

Mikrofónový kabel. Vyvážený stíněný mikrofonní kabel řady Alpha vyrobený se dvěma XLR konektory Neutrik. Samec a samice. Díky své úžasné kvalitě zvuku se série Alpha od Bespeco doporučuje v jakékoli situaci vyžadující maximální věrnost přenosu signálu, a to jak ve frekvenčním rozsahu, tak v amplitudě signálu.XLR samec – XLR samicePozlacené konektoryPoužitý kabel: B/CVP400SBKVodič: 2 x 0,50 mm2 (26 x 0,150 mm)Stínění: Pletená pocínovaná měď >= 92 %Vnější průměr: 7 mmPoužité konektory: NC3MXXB – NC3FXXB
Barva: Černá
Země původu: Itálie
Konektor typu B: XLR Male
Konektor typu A: XLR Female
Průměr (mm): 7.0
Délka: 15 m
~ Délka: 15 m
Zalomení konektoru: Rovný - Rovný

Náhradní kožené náušníky pro sluchátka HiFiMan Arya. Společnost Dekoni měla příležitost spolupracovat se společností Hifiman, aby přinesla sérii náušníků Elite pro jedny z nejpřesnějších otevřených sluchátek na trhu. S náhradními náušníky Dekoni Elite, budete moci doladit svůj zážitek z poslechu tak, aby odpovídal kvalitě, kterou chcete slyšet, a to vše spolu s prémiovým komfortem Dekoni. Když vezmete měkkou, poddajnou ovčí kůži a obalíte jí hustou, pomalu reagující paměťovou pěnu, zvýšíte izolaci, pohodlí a zvukovou kulisu. Ovčí kůže a pěnový obal vytvářejí na hlavě přiléhavé, ale pohodlné těsnění, a to i při nošení brýlí a zajišťují skvělý zážitek ze sluchátek a poslechu hudby i pro náročné posluchače.
Materiál: Sheepskin
Kompatibilita: HiFiMan Arya
Počet v balení (ks): 2
Barva: Černá

Set náušníků z černého veluru s pěnovými poduškami pro modely sluchátek Beyerdynamic DT 531, 811, 880, 911, 931, 990 a T1
Počet v balení (ks): 2
Země původu: Německo
Kompatibilita: Beyerdynamic
Typ: Náhradní náušníky
Materiál: Pěna;Velour
Kompatibilní s: DT990;DT880 Pro; DT990 Edition;DT990 Pro; DT880 Edition;DT880
Balení obsahuje: Ear Pad
Barva podle výrobce: Černá;Black
Barva: Černá

Stolní stojan na mikrofon s obdélníkovou základnou má nastavitelnou výšku od 330 – 405 mm a délku ramene 500 mm. Závitová část má standardní rozměr 3/8" - 5/8". Ideální pomůocka pro podcasty a tvorbu digitálního obsahu doma, nebo ve studiu.
Typ: Desktop;Mikrofonní stojan
Minimální výška: 330 mm
Nosnost: 1 kg
Barva: Černá
Hmotnost: 2,45 kg
Závit: 5/8";3/8"
Maximální výška: 405 mm
Délka ramene: 500 mm
Pouzdro/kufr v ceně: Ne
Materiál: Ocel;Plast
Nastavitelná výška: Ano

Reproduktorový stojan montovatelný na stěnu vyrobený z ocelové, nastavitelné konstrukce. Stojan je možné nastavit v úhlu 90° vpravo, nebo vlevo. Reproduktorový nosník je možné nastavit v +30° / -30° náklonu. 
Nosnost: 45 kg
Země původu: Čína
Hmotnost netto (kg): 1.6