Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Intenzita zvuku: 93 dB Impedance: 8 Ohm Výkon: 0.3 W Rozměry: 40 x 10.6mm

Mikrofonní stojan ze série Starline s unikátní funkcí díky které lze nastavit výšku stojanu rychle a jednoduchým stiskem snadno zvednout nebo spustit mikrofon. Stojan je vybaven plochou ocelovou základnou, díky čemuž je vhodný pro použití v malých prostorech. Je výškově nastavitelný v rozmezí od 1055 po 1735 mm. Disponuje hliníkovou konstrukcí, anti-vibrační gumovou vložkou pro izolaci hluku a 3/8'' závitem. Průměr základny: 275 mm. Hmotnost: 3,06 kg. Barevné provedení: Black
Země původu: Německo

Reproduktorový stojan, má 35 mm ocelový pól s ocelovým prstencem, ergonomickou stavěcím šroubem a bezpečnostním pinem na jednoduché a bezpečné nastavení výšky. Výška je nastavitelná, od 1,05 do 1,8 m, po částech v dožke 7,5 cm. Pevná, nízkoprofilová základna z pevné litiny o hmotnosti 9 kg a s přídavnou hmotností 5 kg poskytuje bezpečnou základnu a zvýšenou stabilitu. V černém barevném provedení.
Barva: Černá
Země původu: Německo

Earpadz přináší některé z luxusních prémiových linií Dekon za ceny, které si může dovolit každý. Náušníky jsou zabalené v elegantní hladké Protein leather na bázi vaječných skořápek a používají měkkou paměťovou pěnu se střední hustotou, která pomáhá zmírnit tlak sluchátek na hlavu. Série Midnight je pohodlná a cenově dostupná alternativa k originálním náhradním náušníkům.
Země původu: Čína
Kompatibilní s: GSP500;GSP550;GSP600
Počet v balení (ks): 2
Balení obsahuje: Špunty do uší
Barva: Černá
Barva podle výrobce: Černá
Typ: Náhradní náušníky
Materiál: Protein Leather
Kompatibilita: Sennheiser

Shock-mount pro studiové mikrofony. Tlumí hluk, otřesy a vibrace. Šroubovací závitový uzávěr umožňuje rychlé a snadné nastavení. Kompatibilní se závity 3/8" a 5/8". Vhodné pro LCT440PURE, LCT441FLEX, LCT240PRO.
Kompatibilní s: Mikrofon
Počet v balení (ks): 1
Barva podle výrobce: Černá
Země původu: Čína
Barva: Černá
Použití: Studio;Nahrávání

Výškově nastavitelný ocelový stojan na reproduktory s ocelovým bezpečnostním kolíkem. Kovový spoj nohou. Maximální výška 1800 mm. Dostupný v matné černé barvě.
Materiál: Ocel
Průměr tubusu: 35 mm
Minimální výška: 1200 mm
Nosnost: 40 kg
Barva: Černá
Šířka podstavy: 980 mm
Země původu: Čína
Maximální výška: 1800 mm
Hmotnost: 3,2 kg

Stojan pro reprobox s nastavitelnou výškou a nízkou hmotností, vyrobený z hliníku v černém barevném provedení, s maximální nosností do 40 kg. Konstrukce je skladná a tvoří ji dvě části. Stabilita konstrukce je zajištěna třemi nohami s gumovými koncovkami a podpůrnými rameny, upevněnými o prodlouženou část nosné tyče s průměrem 35 mm a integrovaným systémem pro absorbci otřesů. Nastavitelná výška (1430-2240 mm) se upevňuje push-button systémem, bezpečnostní šroubem a připojitelnou koncovkou. Celková hmotnost stojanu je 3,41 kg.
Maximální výška: 2020 mm
Hmotnost: 3,5 kg
Země původu: Německo
Minimální výška: 1320 mm
Průměr: 35 mm
Nosnost: 40 kg
Barva: Černá
Průměr (mm): 35.0

Sada dvou těžkých, teleskopických stojanů pro reproduktory, z nichž každý disponuje třínohou základnou a odolnou, lehkou hliníkovou konstrukcí s elegantním černým designem. Díky standardním 35mm adaptérem jsou tyto stojany kompatibilní s prakticky všemi PA reproduktory. Kromě toho jsou také výškově nastavitelné do výšky 152,4 cm, a nabízejí individuální nosnost až 50 kg. Každý stojan je také vybaven blokovací západkou pro větší stabilitu nosné plochy. Pro snadnou přepravu jsou tyto stojany dodávány v plátěné přenosné tašce.
Průměr (mm): 35.0
Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro
Země původu: Čína
Nosnost: 50 kg
Barva: Černá
Maximální výška: 1800 mm
Minimální výška: 1000 mm
Průměr: 35 mm
Hmotnost: 4 kg

Odpružený držák určený pro studiové mikrofony. Dokáže skvěle tlumit hluk, nárazy nebo vibrace přenášející se přes mikrofonní stojany a držáky. Je vybaven rychloupínací šroubem, díky čemuž umožňuje jednoduché a rychlé nastavení přesně podle potřeb. Je kompatibilní s 3/8" a 5/8" závitem. Vhodný pro LCT 540 a LCT 640.
Země původu: Čína
Použití: Nahrávání
Barva: Černá

Soundking DB 023 B 318 CZK  -39% 
Stojan na reprobox. Ocelová teleskopická spojovací tyč. Vhodná na propojení subwooferu a satelitu. Minimální výška 80 cm, maximální výška 134 cm, Ocelový pojistný kolík proti sesunutí. Maximální zátěž 50 kg. Průměr tyče v místě kontaktu s reproboxů na obou stranách 35 mm, černá barva.
Země původu: Čína