Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Silový reproduktorový kabel série Python.parametry:typ kabelu: FLEX250 (2 x 2.5 mm)konektory: SK102 / 4P - SK102 / 4Pdélka: 9 mbarva: černápóly: 2typ: Reproduktorovýbarva: Černádélka kabelu: 9 mkonektor 1: Speakon 2-pólovýkonektor 2: Speakon 2-pólový
Barva: Černá
~ Délka: 9 m
Délka: 9 m
Konektor typu B: Speakon Male (4-pole)
Konektor typu A: Speakon Male (4-pole)
Země původu: Itálie

Profesionálové vědí, že prémiový kabel činí rozdíl a proto mnozí používají Monster jako audio a nástrojový kabel. Poskytuje kvalitu, odolnost a spolehlivost, kterou každý hudebník potřebuje. Reproduktorový kabel Monster Classic poskytuje výjimečný výkon a design, který nevyjde z módy. Reproduktorové kabely jsou vyrobeny s konstrukcí Magnetic Flux Tube, která zlepšuje proudovou zatížitelnost vodiče. Celokovové poniklované konektory odolávají korozi a budou vypadat dobře i po letech pravidelného používání. Monster Classic Speaker Cable představuje standard v oblasti audio kabelů a proto je v hudebním průmyslu tak hojně používán.
Konektor typu B: Jack MONO 6,3 mm Male
~ Délka: 2 m
Konektor typu A: Jack MONO 6,3 mm Male
Země původu: Čína
Barva: Černá
Délka: 1,8 m
Zalomení konektoru: Rovný - Rovný

Stojan na reproduktory 3030FSi je navržen a zvukově optimalizovaný pro regálové reproduktory 3030. Precizní laserem řezaná ocelová konstrukce a akusticky tlumené sloupy zajišťují kvalitu a výkon, který doplňuje reproduktory. Podstavec je vybaven nastavitelnými zamykacími kobercovými hroty s volitelnými gumovými krytkami, které zaručují stejně pevný postoj na dřevěných nebo dlážděných podlahách, aby vám reproduktory poskytli ten nejlepší zvukový výkon. Tyto stojany nejsou kompatibilní s reproduktory série 3000 nebo 3010 - 3020.Cena za pár!​
Barva podle výrobce: Bílá;White
Země původu: Čína
Balení obsahuje: Montážní sada;Manuál
Výška (cm): 63.5
Počet v balení (ks): 2
Materiál: Ocel
Hloubka (cm): 34.0
Barva: Bílá
Šířka (cm): 24.5
Typ: Stojan

SpeakON kabel Monster Cable Prolink Studio Pro 2000 Series obsahuje pečlivě navrženou konstrukci, která nabízí dokonalý přenos signálu pro náročné studiové a jevištní aplikace. Může se pochlubit samouzamykatelnými konektory Neutrik speakON s 24kt pozlacením, které je odolné vůči korozi, a obsahuje tři vícerozměrné drátěné sítě Time Correct a extra velký měděný vodič. Kromě toho je zde stínění z 95% měděným opletením a plášť Duraflex. Výsledkem je vysoce přesný kabel, který odolává lámání bez kompromisů ve flexibilitě, přičemž zajišťuje správnou frekvenční odezvu, údernost basů a dynamiku.
Barva: Černá
Konektor typu A: Speakon Female
Délka: 0,9 m
~ Délka: 0,9 m
Konektor typu B: Speakon Male
Zalomení konektoru: Rovný - Rovný

Kabel aktivního reproduktoru. Vyvážený stíněný kabel Alpha série, pro aktivní reproduktor s jedním 6,3 mm TRS Neutrik konektorem a jedním konektorem Neutrik XLR samec. Díky své úžasné kvalitě zvuku je Alpha Series od Bespeco doporučena v každé situaci vyžadující maximální věrnost přenosu signálu, a to jak ve frekvenčním rozsahu, tak v amplitudě signálu. XLR samec – 6,3 mm jack TRS Pozlacené konektory Použitý kabel: B/CVP400SBK Vodič: 2 x 0,50 mm2 (26 x 0,150 mm) Stínění: Pletená pocínovaná měď >= 92 % Vnější průměr: 7 mm Použité konektory: NC3MXXB – NP3XB
Barva: Černá
Země původu: Itálie
Konektor typu A: Jack 6,3 mm stereo samec
Délka: 3 m
Konektor typu B: XLR Male
~ Délka: 3 m
Zalomení konektoru: Rovný - Rovný

Tento reproduktorový kabel Studio Pro 2000 obsahuje jádra Monster Magnetic Flux Tube a vinutí Time Correct pro rozšířené basy a velmi čisté výšky. LPE dielektrické izolační stínění a kroucená dvojlinka zabraňují externímu rušení, aby narušilo váš zvuk. Potáhněte to vše velmi odolným povrchem Duraflex od Monster a přidejte supervodivé pozlacené kontakty a máte recept na skvělý zvuk. Tento reproduktorový kabel Monster Studio Pro 2000 obsahuje Custom 1/4" TS konektory s kontakty pozlacené 24karátovým zlatem.
~ Délka: 0,9 m
Konektor typu A: Jack MONO 6,3 mm Male
Délka: 0,9 m
Konektor typu B: Jack MONO 6,3 mm Male
Barva: Černá
Zalomení konektoru: Rovný - Rovný

Kabely GLC2 připojují váš pasivní reproduktor přímo k jakémukoli zesilovači nebo zesílenému zdroji zvuku a jsou optimalizovány pro pódiové a studiové aplikace. Reproduktorové kabely série GLC2 jsou dostupné ve třech různých délkách pro všechny typy nastavení: 10 stop/3 m, 19,7 stop/6 ma 32,8 stop/10 m. Kabely GLC2 jsou vybaveny vodičem 2 x 1,5 mm² s fázově testovaným stíněním kabelu pro přenos signálu bez šumu a celkovým průměrem 7,8 mm s izolačním pláštěm pro nejvyšší odolnost. Otočné konektory s krytem z PVC poskytují vynikající odolnost.
Zalomení konektoru: Rovny
Země původu: Čína
Konektor typu B: Speakon Male
Délka: 6 m
Konektor typu A: Speakon Male
~ Délka: 6 m

Speciální design, který je v souladu s reproduktorem A300 / A300Pro. Doporučuje se používat výhradně s A300 / A300Pro na zlepšení kvality zvuku. Stojany ST300 jsou vyrobeny ze 100% přírodního materiálu MDF. Tloušťka spodní desky je 25 mm a vrchní desky je 18 mm. Barevné provedení a tvar v přední části sloupků stojanu, navrženy jako vizuální rozšíření modelů A300 / A300Pro, jsou stejné jako přední ozvučnice reproduktoru. Boční panely na sloupech stojanu mají dřevěnou povrchovou úpravu, která je v souladu s A300 / A300Pro. Reproduktory jsou zajištěny na stojanu pro maximální stabilitu. V každém rohu horní desky jsou otvory se šrouby. K stojanu je dodávána sada šroubů, aby bylo možné reproduktor A300 / A300Pro bezpečně přišroubovat na stojan. ST300 váží 18,8 kg (41,4 liber) a poskytuje dostatečnou oporu a tuhost. ST300 mají 4 gumové nožičky ve tvaru kopule pro tlumení nárazů. Gumové nožičky ve tvaru kopule také pomáhají zmenšit kontaktní plochu s podlahou, aby bylo možné minimalizovat rušení vibracemi.
Typ: Stojan
Počet v balení (ks): 2
Hmotnost netto (kg): 10.0
Hloubka (cm): 30.0
Barva: Hnědá
Set: Ano
Země původu: Čína
Materiál: Dřevo
Výška (cm): 70.0
Šířka (cm): 45.0

Profesionální vyvážený kabel Esoteric s Female konektorem Neutrik XLR 3P - konektor Neutrik XLR 3P Male (NC3FXX/NC3MXX) v černé barvě.
Délka: 15 m
Zalomení konektoru: Rovný - Rovný
Konektor typu B: XLR Male
~ Délka: 15 m
Konektor typu A: XLR Female
Země původu: Itálie

Reproduktorový kabel s profesionálními konektory Speakon - Speakon. Tloušťka kabelu 7,0 mm. Délka 7,5 m.
Země původu: Čína
~ Délka: 8 m
Konektor typu A: Speakon Male
Délka: 7,5 m
Barva: Černá
Konektor typu B: Speakon Male