Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Tiskněte fotografie studiové kvality s bohatými realistickými barvami a působivým lesklým povrchem. Trvanlivé fotografie schnou okamžitě, takže s nimi můžete manipulovat bez roztírání či rozmazání přímo po vyjmutí z tiskárny. Silný a pevný papír vydrží častou manipulaci.Fotografie studiové kvality - získejte bohaté realistické barvy a působivý profesionální povrch pro fotografie ideální k zarámování a vystavení.Okamžité schnutí - s těmito odolnými fotografiemi odolnými proti vodě i rozmazání můžete manipulovat přímo po vyjmutí z tiskárny.Snadné použití a méně chyb - automaticky získejte nejlepší výsledky při tisku s tiskárnami HP vybavenými technologií Auto Sense.

Brother Glossy Photo Paper, foto papír, lesklý, bílý, A4, 260 g/m2, 20 ks, BP71GA4, inkoustový

Brother Photo Matt Paper, foto papír, matný, bílý, A3, 145 g/m2, 25 ks, BP60MA3, inkoustový

Brother Glossy Photo Paper, foto papír, lesklý, bílý, A3, 260 g/m2, 20 ks, BP71GA3, inkoustový

Brother Plain Paper, foto papír, matný, bílý, A3, 72.5 g/m2, 250 ks, BP60PA3, inkoustový

Fujifilm Instax square film je určený pro všechny fotoaparáty Instax square a je balený v kazetě, která se vkládá do fotoaparátu. Citlivost ISO 800.Typ filmu: Instax SquarePočet fotek: 5x10 snímků (50 snímků)Rozměr filmu: 86 x 72 mm
Varianta: 5X10
Vhodné pro: Instax Square
Vhodné pro značku: Instax
Počet v balení (ks): 50
Barva tisku: Barevná
Země původu: Japonsko

Instax Square film je určen pro všechny fotoaparáty Instax Square a je balený v kazetě, která se vkládá do fotoaparátu. Instax SQUARE film je určen pro použití pouze v aparátech čtvercového formátu, jako například SQ10. Tento film nabízí úžasné okamžité obrázky. Instax filmu zaručuje ostrou, jasnou reprodukci, živé barvy a přirozené tóny pleti. Nová stabilní emulze umožňuje fotografování při teplotách od 5 do 40°C.
Vhodné pro: Instax Square
Barva tisku: Barevná
Varianta: 4X10
Počet v balení (ks): 40
Vhodné pro značku: Instax
Země původu: Japonsko

Objevte sílu velkoformátové instantní fotografie s prvním fotoaparátem Instant Back na světě pro 4×5 fotoaparáty, který je navržen pro širokoúhlý film Fujifilm Instax. Vzrušující oživení pro instantní fotografii s vaším velkoformátovým fotoaparátem. Kompatibilní se všemi kamerami 4×5 vybavenými Graflokem. Natáčejte cenově dostupným filmem Fujifilm Instax Wide. Dosáhněte skvělých detailů a ostrosti velkoformátové fotografie na záběrech Instax Wide. Užijte si neomezené experimentování a otestujte nastavení svého velkoformátového fotoaparátu. Velikost filmu: Instax Wide. Baterie: 4 × AA. Držák objektivu: Graflok.
 

Fujifilm Instax Wide Double Pack
Rychlé, ostré a super praktické – jedno balení Fujifilm Instax Wide Double Pack vám poskytne 20 křišťálově čistých snímků v širokoúhlém formátu, které hýří barvami, které upoutají pozornost.
Kompatibilní se všemi 4×5 kamerami vybavenými Graflokem – což je většina 4×5 kamer na trhu.
Navrženo pro použití filmu Fujifilm Instax Wide, nejdostupnějšího a cenově dostupného instantního filmu na trhu.
První hotové řešení pro natáčení filmu Instax na fotoaparáty 4×5, které oživuje okamžitou fotografii pro velký formát poté, co byla v roce 2016 ukončena výroba filmu pro odlupování.
Vyvinutý ve spolupráci s profesionály v oblasti velkoformátové fotografie – LomoGraflok je individuální světlotěsná jednotka okamžitého vyhazování filmu pro všechny fotoaparáty 4×5 vybavené Graflokem, které používají film Fujifilm Instax Wide – nejdostupnější a cenově nejefektivnější instantní film na trhu.
Ideální pro testování nastavení vašeho velkoformátového fotoaparátu před snímáním na drahý 4×5 archový film.

 
Obsah balení:

LomoGraflok 4×5 Instant Back
Kalibrace filmového letadla a připevnění masky

Typ baterie: AA
Země původu: Čína
Barva: Černá
Barva podle výrobce: Black

Okamžité výtisky. Snadno vytiskněte své oblíbené fotografie. Jednoduše vložte papír HP ZINK do fototiskárny HP Sprocket Luna a získejte snímky o rozměrech 5,1 x 7,6 cm kdykoli a kdekoli.Díky lepicí zadní straně můžete fotografie nalepit kamkoli. Vyzdobte si pokoj, diář nebo batoh nalepovacími fotografiemi svých oblíbených momentů.Fotografie jsou odolné vůči rozmazání, vodě a roztržení. Tyto lesklé, barevné fotografie můžete ihned po vytištění používat a sdílet s přáteli.
Typ: Sticky
Vhodné pro: Pastorek;Sprocket 2-in-1;Sprocket 200
Barva tisku: Barevná
Formát fotopapíru: 5.1 x 7.6 cm
Vhodné pro značku: HP
Země původu: Čína
Formát instantní fotografie: 5,1 x 7,6 cm
Počet v balení (ks): 50
Povrchová úprava: Gloss

Okamžité výtisky. Snadno vytiskněte své oblíbené fotografie. Jednoduše vložte papír HP ZINK do fototiskárny HP Sprocket Select a získejte snímky o rozměrech 5.8 x 8.6 cm kdykoli a kdekoli.Díky lepicí zadní straně můžete fotografie nalepit kamkoli. Vyzdobte si pokoj, diář nebo batoh nalepovacími fotografiemi svých oblíbených momentů.Fotografie jsou odolné vůči rozmazání, vodě a roztržení. Tyto lesklé, barevné fotografie můžete ihned po vytištění používat a sdílet s přáteli.
Typ: Sticky
Vhodné pro: Sprocket Select;Sprocket Plus
Barva tisku: Barevná
Země původu: Čína
Počet v balení (ks): 50
Formát fotopapíru: 5.8 x 8.6 cm
Povrchová úprava: Gloss
Formát instantní fotografie: 5,8 x 8,6 cm
Vhodné pro značku: HP