Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Nanlite Halo 16 3982 CZK  -9% 
Dvoubarevné stmívatelné kruhové LED světlo řady Nanlite Halo je univerzálním světelným zdrojem, které se dokáže přizpůsobit široké škále potřeb a projektů. Je vhodné pro osvětlení fotografií, vlogů, živého vysílání, make-up tutoriálů, portrétních fotografií a fotografií malých produktů. Poskytuje atraktivní měkké světlo bez stínu se zajímavými, kruhovými odlesky v očích fotografované osoby.
Balení obsahuje: Stojan;Přenosné pouzdro;Mirror;Adaptér;Phone Holder
Adaptér součástí: Ano
Typ: Studio
Tvar: Okrouhlý
Barevná teplota světla: Nastavitelná
Hloubka (cm): 2.0
Země původu: Čína
Barva: Černá
Napájení: Adaptér
Výkon (Watt): 48.0
Varianta: 16"
CRI: 95
Podsvícení: LED
Výška (cm): 26.0
Zdroj světla: LED

RC 120D, první generace bodového LED světla SmallRig. Díky nejnovější technologii COB a vynikajícímu průmyslovému designu SmallRig je RC120D jedinečné. S přiloženým vysokoodrazovým hyperreflektorem ve vzdálenosti 1 metru (3,3 ft.) dosahuje středové osvětlení 62 600 luxů, což je daleko za úrovní podobných produktů na trhu. Vysoká věrnost barev, CRI 95+, TLCI 96+. Standardní držák Bowens umožňuje kompatibilitu s více doplňky pro ovládání světla. 9 vestavěných světelných efektů „Paparazzi, Firework, Lightning, Fault Bulb, TV, Breath, Flash, Party, Flame“ a jas lze ovládat na dálku pomocí SmallGoGo.
Typ: Light
Země původu: Čína
Barevná teplota světla: Daylight
CRI: 95
Hmotnost (g): 1595.0
Hloubka (cm): 23.7
Šířka (cm): 24.0
Balení obsahuje: Manuál;Napájecí kabel
Provoz na baterie: Ne
Světelný tok: 5370 lux
Výkon (Watt): 150.0
Výška (cm): 12.2
Barva: Šedá
Napájení: Napájecí kabel
Bezdrátové ovládání: Ano

Nanlite PavoTube II 6C 2364 CZK  -3% 
Přenosné všestranné LED světlo, které má stmívání 0 až 100% s maximálním osvětlením 520 lumenů (183Lux @ 1m) při 5600K, jakož i širokospektrální RGB a předprogramované speciální světelné efekty. Díky nastavitelné barevné teplotě od 7500 do 2700 K se zelenou až purpurovou úpravou, CRI 98 a tluče 95, nabízí osvětlení studiové kvality v balení, které je vhodné na cesty a kamkoli. Je také vybaveno výběrem z více než 360 barev statického světla ve spektru RGB a může procházet celým spektrem rychlostí dle vašeho výběru.
Balení obsahuje: USB kabel;Carrying Bag
Podsvícení: RGB
Bezdrátové ovládání: Ano
Typ LED: RGB
Kombinovaný efekt: Ano
Typ: Studio
Typ baterie: Integrované
Výdrž baterie: 1 h
Barevná teplota světla: Nastavitelná
Země původu: Čína
Zdroj světla: LED
Barva: Černá
CRI: 95

Světelný pásek Govee RGB se může aktivovat rytmy hudby, proto je perfektním doplňkem na párty či výzdobou akcí. Nastavte LED pásy pomocí Alexa, aby se rozsvítily jako osvětlení pod postelí, uvolněte svou mysl a udělejte svou ložnici úžasnou a krásnou.Světelný pásek spolupracuje s Alexem a Google Assistant. Použijte hlasové příkazy pro zapnutí/vypnutí, barvy, jas a režimy. Spravujte své osvětlení odkudkoli na světě. Díky bezplatné aplikaci Govee Home naleznete jednoduché ovládání a úžasné přizpůsobení. Pomocí vysoce citlivého vestavěného mikrofonu mohou vaše světla tančit v rytmu vašich skladeb (nebo dokonce vašeho vlastního zpěvu). Součástí balení je také dálkové ovládání.
Typ LED: RGB
Balení obsahuje: Adaptér;Manuál
Napájení: Adaptér
Zdroj světla: LED
Země původu: Čína

Instax Square film je určen pro všechny fotoaparáty Instax Square a je balený v kazetě, která se vkládá do fotoaparátu. Instax SQUARE film je určen pro použití pouze v aparátech čtvercového formátu, jako například SQ10. Tento film nabízí úžasné okamžité obrázky. Instax filmu zaručuje ostrou, jasnou reprodukci, živé barvy a přirozené tóny pleti. Nová stabilní emulze umožňuje fotografování při teplotách od 5 do 40°C.
Varianta: 4X10
Země původu: Japonsko
Vhodné pro: Instax Square
Vhodné pro značku: Instax
Barva tisku: Barevná
Počet v balení (ks): 40

Přísvit od značky Neewer přináší ideální volbu pro nové, či pokročilé fotografy a kameramany. Světlo se skládá ze dvou panelů na stativu, každý panel má 330 bílých a 330 žlutých SMD LED diod. Naplno využijete potenciál těchto diod díky možnému tlumení výkonu – tedy je pouze na vás, jak hodně potřebujete scénu přisvítit. Tlumit se dá každá barva světla zvlášť, za pomocí otočného kolečka. K dokonalosti se světlo dostává díky difuzéru, který dokáže zjemnit tvrdé světlo a stíny. S vydávaným světlem až 7300 Lux/m, můžete fotit i v nejtmavších scénách. Světlo je možné napájet přímo z el. sítě, případně je možné použít i baterie Sony NP-F550 nebo NP-F970. Každé světlo potřebuje ke svému provozu 2 ks těchto baterií. Součástí balení jsou i tašky na přenášení světel se stativem.

sada 2 kusů
lehce přenosné
difuzér
nastavitelná svítivost bílých i žlutých diod
stativ s nastavitelnou celkovou výškou 66 – 190 cm
možnost provozu na baterie
lumenů: 23 000 Lux / 0, 5 m 7 300 Lux/m
660 LED v každém panelu
svítivost 7 300 Lux / m
výkon: 40 W
teplota světla 3 200 – 5 600 K
CRI: ≥96
s možností tlumení světla
rozměry světelného panelu 23, 2 × 20 × 4,8 cm

Obsah balení

2 ks světelný panel
2 ks stativ
2 ks taška
2 ks difuzér
2 ks nabíjecí adaptér s kabelem

Zdroj světla: LED
Země původu: Čína
Výkon (Watt): 40.0
Napájení: Adaptér
Podsvícení: LED
Barevná teplota světla: Bi-Color;Nastavitelná
Adaptér součástí: Ano
Set: Ano
Typ: Studio
Tvar: Obdélníkový

Objevte sílu velkoformátové instantní fotografie s prvním fotoaparátem Instant Back na světě pro 4×5 fotoaparáty, který je navržen pro širokoúhlý film Fujifilm Instax. Vzrušující oživení pro instantní fotografii s vaším velkoformátovým fotoaparátem. Kompatibilní se všemi kamerami 4×5 vybavenými Graflokem. Natáčejte cenově dostupným filmem Fujifilm Instax Wide. Dosáhněte skvělých detailů a ostrosti velkoformátové fotografie na záběrech Instax Wide. Užijte si neomezené experimentování a otestujte nastavení svého velkoformátového fotoaparátu. Velikost filmu: Instax Wide. Baterie: 4 × AA. Držák objektivu: Graflok.
 

Fujifilm Instax Wide Double Pack
Rychlé, ostré a super praktické – jedno balení Fujifilm Instax Wide Double Pack vám poskytne 20 křišťálově čistých snímků v širokoúhlém formátu, které hýří barvami, které upoutají pozornost.
Kompatibilní se všemi 4×5 kamerami vybavenými Graflokem – což je většina 4×5 kamer na trhu.
Navrženo pro použití filmu Fujifilm Instax Wide, nejdostupnějšího a cenově dostupného instantního filmu na trhu.
První hotové řešení pro natáčení filmu Instax na fotoaparáty 4×5, které oživuje okamžitou fotografii pro velký formát poté, co byla v roce 2016 ukončena výroba filmu pro odlupování.
Vyvinutý ve spolupráci s profesionály v oblasti velkoformátové fotografie – LomoGraflok je individuální světlotěsná jednotka okamžitého vyhazování filmu pro všechny fotoaparáty 4×5 vybavené Graflokem, které používají film Fujifilm Instax Wide – nejdostupnější a cenově nejefektivnější instantní film na trhu.
Ideální pro testování nastavení vašeho velkoformátového fotoaparátu před snímáním na drahý 4×5 archový film.

 
Obsah balení:

LomoGraflok 4×5 Instant Back
Kalibrace filmového letadla a připevnění masky

Země původu: Čína
Barva: Černá
Typ baterie: AA
Barva podle výrobce: Black

Okamžité výtisky. Snadno vytiskněte své oblíbené fotografie. Jednoduše vložte papír HP ZINK do fototiskárny HP Sprocket Luna a získejte snímky o rozměrech 5,1 x 7,6 cm kdykoli a kdekoli.Díky lepicí zadní straně můžete fotografie nalepit kamkoli. Vyzdobte si pokoj, diář nebo batoh nalepovacími fotografiemi svých oblíbených momentů.Fotografie jsou odolné vůči rozmazání, vodě a roztržení. Tyto lesklé, barevné fotografie můžete ihned po vytištění používat a sdílet s přáteli.
Vhodné pro: Sprocket 200;Sprocket 2-in-1;Pastorek
Typ: Sticky
Povrchová úprava: Gloss
Země původu: Čína
Počet v balení (ks): 50
Formát instantní fotografie: 5,1 x 7,6 cm
Barva tisku: Barevná
Vhodné pro značku: HP
Formát fotopapíru: 5.1 x 7.6 cm

Okamžité výtisky. Snadno vytiskněte své oblíbené fotografie. Jednoduše vložte papír HP ZINK do fototiskárny HP Sprocket Select a získejte snímky o rozměrech 5.8 x 8.6 cm kdykoli a kdekoli.Díky lepicí zadní straně můžete fotografie nalepit kamkoli. Vyzdobte si pokoj, diář nebo batoh nalepovacími fotografiemi svých oblíbených momentů.Fotografie jsou odolné vůči rozmazání, vodě a roztržení. Tyto lesklé, barevné fotografie můžete ihned po vytištění používat a sdílet s přáteli.
Vhodné pro: Sprocket Select;Sprocket Plus
Typ: Sticky
Počet v balení (ks): 50
Vhodné pro značku: HP
Země původu: Čína
Formát instantní fotografie: 5,8 x 8,6 cm
Barva tisku: Barevná
Povrchová úprava: Gloss
Formát fotopapíru: 5.8 x 8.6 cm

Nanlite LumiPad 25 3152 CZK  -2% 
Panely LED série NanLite LumiPad kombinují kompaktní design a působivý jas, což z nich činí ideální volbu pro živé vysílání, vlogování, osvětlení fotografie, osvětlení videa, fotografické automaty a další.
S LED diodami série LumiPad můžete rychle dosáhnout nádherné výsledky studiové kvality bez přidání plastových filtrů nebo difúze látek. Zadní ovládací knoflíky umožňují nastavit jas od 0-100% a teplotu od teplé po studenou (3200K - 5600K)
Při tloušťce pouhých 1,2 palce používá LumiPad 25 vysokovýkonné LED diody, které zajišťují osvětlení až 2140 lumenů (930 Lux @ 1m 5600K). LumiPad 25, který je dodáván se standardním držákem receiveru 5/8 ", je možné namontovat přímo na jakýkoliv standardní stojan na světlo.
NanLite LumiPad 25 je ideální pro vytváření měkkého a rozptýleného osvětlení ve studiu nebo na místě. Vyberte si z více možností napájení včetně napájecího adaptéru nebo kompatibilních baterií typu Sony NP-F (prodává se samostatně) a má také zabudovaný indikátor stavu baterie.
Hloubka (cm): 5.6
Zdroj světla: LED
Výška (cm): 31.0
Podsvícení: LED
Šířka (cm): 36.5
Barevná teplota světla: Nastavitelná;Bi-Color
Země původu: Čína
CRI: 95
Balení obsahuje: Manuál;Adaptér;Stojan
Typ baterie: NP-F Series
Hmotnost (g): 1000.0
Barva: Černá
Napájení: Adaptér nebo Baterie
Varianta: Standardní nabídka
Typ: Studio
Tvar: Obdélníkový
Typ LED: Bílá
Provoz na baterie: Ano
Adaptér součástí: Ano