Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Levenhuk LabZZ TK60 3700 CZK  0% 
Teleskop Levenhuk LabZZ TK60 je perfektním dárkem pro školáky a školačky, kteří se zajímají o astronomii. Je perfektní volbou pro studium Měsíce a pozemských objektů. Veškeré potřebné příslušenství je součástí dodávky. Pro manipulaci s teleskopem nepotřebujete žádné speciální schopnosti. Pouzdro je součástí dodávky. Lze do něho uložit kompletní teleskop i s příslušenstvím a umožňuje tak pohodlný přenos i skladování.
Tento teleskop je klasickým achromatickým refraktorem. Disponuje optikou ze skla s antireflexní vrstvou a poskytuje tak vysoce kvalitní a čistý obraz. Průměr čočky objektivu je 60 mm. Hlavním objektem pozorování je Měsíc. Můžete sledovat také další vzdálenější objekty, detaily však nebudou viditelné.
Optický tubus je instalován na azimutální vidlicové montáži. Jedná se o základní montáž na teleskopy pro začínající pozorovatele, která disponuje praktickým mikrošroubem pro nastavení vertikální osy. To umožňuje přesné a snadné nastavení teleskopu na požadovaný objekt. Montáž se instaluje na hliníkový stativ. Doprostřed stativu můžete vložit přihrádku na příslušenství. Výška stativu je nastavitelná.
Sada obsahuje široký výběr optického příslušenství, takže již nemusíte nic dokupovat.
Vlastnosti:

Teleskop pro děti se sadou rozšíření
Lze použít pro studium Měsíce a pozemských objektů
Snadná manipulace bez nutnosti dodatečného nastavení a příslušenství
Skleněná optika s antireflexní povrchovou úpravou
Pohodlný přenos a skladování (pouzdro z tvrzeného plastu je součástí sady)

Balení obsahuje: Stativ;Finderscope;Barlow čočky;Okulár;Kufr;Manuál
Typ: Teleskop
Hledáček: Optická
Maximální ohnisková vzdálenost: 700 mm
Průměr objektivu: 60 mm
Země původu: Čína
Typ aktivity: Astronomie