Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Golfový laserový dálkoměr V5 Shift Slim Edition je další generací oceňovaných laserů V5, která pokračuje v tradici v oblasti stanovování nových standardů v průmyslu prostřednictvím neustálé inovace a začlenění špičkových technologií.
Přesunutím krytu baterie do zadní části a zeštíhlením vnějšího krytu byl vyroben ergonomicky navržen laser, který přesně zapadá do dlaně ruky a vytváří minimální rušení při zaměřování cíle.
Golfový laserový dálkoměr je charaktieristický perfektní kombinací velikosti, rychlosti, přesnosti a technologie Visual JOLT. Je vybaven patentovanou technologií Slope, která poskytuje golfistům nejpřesněji kompenzovány vzdálenosti. Jednoduchá aktivace nebo deaktivace při soutěžním hraní - dálkoměr vytváří důvěru při každém odpalu v daném kole.
Vlastnosti:

Nový, vylepšený svahový algoritmus
Technologie Slope-Switch
Ergonomicky tvarovaný vnější kryt perfektně padne do ruky
PinSeeker s technologií Visual JOLT
Zabudovaný magnetický držák na vozík BITE
Přesný do jednoho yardu
Rozsahový výkon až 1 300 yardů (více než 400 yardů po vlajku)
6-násobné zvětšení
Jasná a čistá optika
Systém rychlého zaostření
Odolnost proti dešti
Včetně prémiového přenosného pouzdra a baterie

Detail baterie: Li-Ion
Provoz na baterie: Ano
Sklon: Ano
Varianta: Malá
Rozsah měření: 1190 m
Barva: Šedá
Zvětšení: 6x
Typ aktivity: Golf
Barva podle výrobce: Charcoal/Red
Voděodolnost: Ano
Země původu: Čína
Baterie v balení: Ano

Dálkový zaměřovač nabízí přesnou vzdálenost k jakémukoli bodu na hřišti, což vám pomůže najít správnou golfovou hůl a zlepšit vaši hru. Sniper GOLF T1-31B je dalekohled / zaměřovač s funkcí ''SLOPE'' - schopnost kompenzovat změny sklonu a upravit vzdálenost od vlajky nebo objektu.
Země původu: Čína
Typ aktivity: Golf
Balení obsahuje: Karabina;Čisticí hadřík;Pouzdro;Battery pack
Barva: Bílá
Barva podle výrobce: Black/White

COOLSHOT LITE STABILIZED – laserový dálkoměr, který zaručeně posune vaši hru na vyšší úroveň. Zažijte jasný a stabilní pohled na hřiště i během napjatých okamžiků díky technologii STABILIZED od společnosti Nikon. S funkcí HYPER READ a úpravou vzdálenosti o sklon můžete zkoumat možnosti odpalu bez zpomalení hry.COOLSHOT LITE STABILIZED využívá inovativní technologie obrazových produktů od společnosti Nikon ke stabilizaci obrazu v hledáčku protipohybům vůči chvění rukou a vlivům okolního prostředí. Najít cíl je jednoduché - stačí zaměřit a hrát.Vestavěná technologie HYPER READ poskytuje rychlé a spolehlivé výsledky měření (přibližně za 0,3 sekundy), které se komfortně zobrazují na displeji LCD. Přemýšlejte klidně o následujícím odpalu bez zpomalení hry.Při volnočasové hře můžete zapnout funkci ID (stoupání/klesání). Ta do výpočtu vzdálenosti zahrne sklon terénu, který je kriticky důležitý při úderech směřujících nahoru nebo dolů kopcem. Můžete také aktivovat kontrolku měření skutečné vzdálenosti, která signalizuje dodržování pravidel měření při soutěžním hraní.Funkce LOCKED ON vás informuje o vzdálenosti k nejbližšímu cíli, což vám umožňuje zamířit na vlajku a ne na strom nebo jiný objekt, který může být v cestě.Malá nepřízeň počasí nikdy nenarušila hru a určitě nezastaví ani laserový dálkoměr COOLSHOT LITE STABILIZED. Tento laserový dálkoměr je odolný vůči dešti a zvládne různorodé podmínky.V případě, že je kompenzace naměřené vzdálenosti o sklon terénu zakázána, LED kontrolka měření skutečné vzdálenosti informuje spoluhráče, že režim ID nepoužíváte.
Sklon: Ano
Typ aktivity: Golf
Baterie v balení: Ano
Hmotnost: 170 g
Rozsah měření: 1090 m
Barva: Bílá
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: White
Zvětšení: 6x

Pokud použijete COOLSHOT PROII STABILIZED, zjistíte, že jde o zcela novou zkušenost. Vychutnáte si nekompromisní, klidný a stabilní pohled na golfové hřiště, který vám zajistí působivá optika Nikon a technologie STABILIZED. Funkce HYPER READ a špičkový displej OLED umožňují prakticky okamžitá měření, aby vám poskytly potřebný čas k soustředění na odpal.Stabilní obrazDálkoměr COOLSHOT PROII STABILIZED využívá inovativní technologie z fotografických výrobků Nikon pro stabilizaci obrazu v hledáčku a měřicího laseru potlačením účinků chvění rukou a nestability okolního prostředí. Vyhledání cíle je snadné – stačí se jen zaměřit a hrát.Vysoká rychlost a přesnostVestavěná technologie HYPER READ poskytuje rychlá a přesná měření (za cca 0,3 s) s komfortním zobrazením naměřených hodnot na brilantním displeji OLED. Můžete se tak více soustředit na příští odpal, aniž byste zpomalili svou hru.Volba měření upraveného o sklonPři hraní pro zábavu můžete zapnout funkci ID (stoupání/klesání), která započte sklon hřiště, což je kritické při odpalech do kopce a z kopce. Volitelně se používá indikace skutečné vzdálenosti, která signalizuje plnění pravidel povolených měření při soutěžích.SoutěžeLED dioda indikace skutečné vzdálenosti informuje pořadatele soutěže, že nepoužíváte režim s technologií ID tam, kde jsou měření korigovaná o sklon zakázána.Funkce Locked OnFunkce DUAL LOCKED ON ECHO informuje o změření vzdálenosti k praporku, čímž pomáhá při zaměřování praporkové tyče, a ne stromu nebo jiného objektu, který by se mohl nacházet v cestě. Laserový dálkoměr informuje při přesném zaměření vizuálním a zvukovým signálem.Rozpoznání terénuPomocí funkce trvalého měření můžete v reálném čase proměřovat přesné vzdálenosti ke stromům a dalším překážkám, které vám mohou stát v cestě. Pro zkoumání vašeho okolí stačí jednoduše stisknout a držet tlačítko napájení.Odolnost vůči povětrnostním vlivůmTrocha deště dálkoměr COOLSHOT PROII STABILIZED rozhodně nezastaví. Vodotěsný laserový dálkoměr odolávající zamlžování je schopen obstát v širokém rozmezí podmínek a teplot.Lehké a kompaktní provedeníLehký laserový dálkoměr má velikost podobnou chytrému telefonu a váží pouhých 180 g – což znamená, že se snadno vejde do kapsy a nepředstavuje znatelnou zátěž.Přirozený obraz v hledáčkuCOOLSHOT PROII STABILIZED je vybaven 6 x zvětšujícím monokulárem s vícenásobnými antireflexními vrstvami a protizávojovou technologií Nikon. Díky tomu poskytuje jasný a brilantní obraz. Tato brilance obrazu názorně ukazuje, proč je Nikon s více než 100 letou tradicí stále světovým lídrem v oblasti optiky.
Oční reliéf: 18 mm
Rozsah měření: 1090 m
Typ baterie: CR2/3V
Typ aktivity: Golf
Hmotnost: 180 g
Země původu: Čína
Barva: Bílá
Průměr výstupní pupily: 3,5 mm
Zvětšení: 6x
Zorné pole: 7,5°
Detail baterie: Li
Balení obsahuje: Pouzdro;Baterie
Voděodolnost: IPX4
Očnice: TwistUp
Nepromokavé: Ano
Sklon: Ano
Baterie v balení: Ano

Tour V6 Shift využívá novou a vylepšenou elektroniku spolu s patentovanou technologií Tour-trusted Slope a je nejpřesnějším, nejkonzistentnějším a s nejdelším dosahem série Tour, jaké kdy Bushnell Golf uvedl na trh.TECHNOLOGIE SLOPE-SPÍNAČEPohodlně použijte Slope k získání kompenzovaných vzdáleností kolem hřiště, mějte zařízení v souladu s USGA, které je legální na turnaje.VYLEPŠENÁ ODEZVAKromě toho, že cítíte, že jste uzamkli vlajku, červený kroužek bude blikat – JOLT vibruje, abyste získali ještě větší zpětnou vazbu a jistotu, že jste správně.VYLEPŠENÝ DESIGN ODOLNÝ PROTI POČASÍ (IPX6)Nejodolnější (IPX6) laser série Tour, jaký kdy Bushnell Golf vyrobil.INTEGROVANÝ MAGNETICKÝ DRŽÁKExkluzivní magnetický držák BITE od Bushnell Golf, který vám umožní snadno namontovat Tour V6 Shift přímo na řídítka vozíku.VlastnostiPřesnostZískejte správné číslo při každém výstřelu, ať už laserujete strom, bunkr nebo vlajku, Bushnell je přesný s přesností na centimetry od vašeho cíle.Mobilní aplikace Bushnell GolfOdemkněte užitečné informace, jako jsou rozložení jamek se vzdáleností, 3D průlety se vzdáleností a aktualizace hřišť.Dominance na TourLaserové dálkoměry Bushnell jsou nesporné číslo 1 v profesionálním golfu.TOUR V6 SHIFT OBSAHUJE:Tour V6 Shift laserový dálkoměrPrémiové pouzdro na přenášeníPratelný hadřík z mikrovlákna1 CR2 bateriePrůvodce rychlým spuštěním
Technologie: Multilayer Coating;Long Eye Relief
Rozsah měření: 914 m
Země původu: Čína
Hmotnost: 247 g
Oční reliéf: 16 mm
Typ baterie: CR2
Šířka zorného pole na 1000 m: 100 m
Zvětšení: 6x
Barva: Černá;Bílá
Balení obsahuje: Baterie;Pouzdro;Manuál
Záruka: 2-letá záruka
Voděodolnost: IPX6
Rozměry: 11,4 x 4 x 7,8 cm
Průměr výstupní pupily: 4 mm
Typ aktivity: Golf
Průměr objektivu: 24 mm
Barva podle výrobce: White/Black
Provoz na baterie: Ano
Baterie v balení: Ano
Sklon: Ano

S využitím nové a vylepšené elektroniky je Tour V6 nejpřesnějším, nejkonzistentnějším a s nejdelším dosahem série Tour, jaké kdy Bushnell Golf uvedl na trh. VYLEPŠENÁ ODEZVA Kromě toho, že cítíte, že jste uzamkli vlajku, červený kroužek bude blikat – JOLT vibruje, abyste získali ještě větší zpětnou vazbu a jistotu, že jste správně. VYLEPŠENÝ DESIGN ODOLNÝ PROTI POČASÍ (IPX6) Nejodolnější (IPX6) laser série Tour, jaký kdy Bushnell Golf vyrobil. INTEGROVANÝ MAGNETICKÝ DRŽÁK Exkluzivní magnetický držák BITE od Bushnell Golf, který vám umožní snadno namontovat Tour V6 přímo na řídítka vozíku. Vlastnosti Přesnost Získejte správné číslo při každém výstřelu, ať už laserujete strom, bunkr nebo vlajku, Bushnell je přesný s přesností na centimetry od vašeho cíle. Mobilní aplikace Bushnell Golf Odemkněte užitečné informace, jako jsou rozložení jamek se vzdáleností, 3D průlety se vzdáleností a aktualizace hřišť. Dominance na Tour Laserové dálkoměry Bushnell jsou nesporné číslo 1 v profesionálním golfu. TOUR V6 OBSAHUJE: Tour V6 laserový dálkoměr Prémiové pouzdro na přenášení Pratelný hadřík z mikrovlákna 1 CR2 baterie Průvodce rychlým spuštěním
Sklon: Ano
Provoz na baterie: Ano
Baterie v balení: Ano
Zvětšení: 6x
Barva podle výrobce: Black
Balení obsahuje: Manuál;Baterie;Pouzdro
Typ baterie: CR2
Průměr výstupní pupily: 4 mm
Voděodolnost: IPX6
Technologie: Multilayer Coating;Long Eye Relief
Průměr objektivu: 24 mm
Barva: Černá
Země původu: Čína
Rozsah měření: 914 m
Šířka zorného pole na 1000 m: 100 m
Typ aktivity: Golf
Hmotnost: 247 g
Oční reliéf: 16 mm
Záruka: 2-letá záruka
Rozměry: 11,4 x 4 x 7,8 cm

NX10 přináší špičkovou kvalitu a výkon spolu s možností bez námahy přizpůsobit dálkoměr vašemu stylu. Bleskurychlé vnitřní vybavení a HD LCD displej usnadňují zaostření na cíl, abyste získali přesnou vzdálenost. Užijte si více zábavy na hřišti s přizpůsobitelným golfovým dálkoměrem.Externí přepínač sklonu: PovolenMagnetická rukojeť na vozík: Pro snadný přístupHD optika: Ultra jasný displejPulsní vibrace: Vibruje, když laser zasáhne cílPřesnost: +/- 1 YardRozsah měření: 999 yardůZvětšení: 6XOdolný vůči vodě: AnoMěření yardů / metrů: AnoTyp baterie: CR2 3 V vyměnitelná
Barva podle výrobce: White/Black
Provoz na baterie: Ano
Sklon: Ne
Typ aktivity: Golf
Detail baterie: Li
Balení obsahuje: Battery pack;Manuál;Pouzdro
Zvětšení: 6x
Země původu: Čína
Barva: Bílá;Černá
Záruka: 3-letá záruka
Rozsah měření: 910 m
Typ baterie: CR2/3V

Vestavěná dobíjecí baterie 700 mAh. 10 minut nabíjení. SuperClear 6X Jun poskytuje čistou obrazovku s různými úrovněmi. Detekce horizontu (HD laser system) - laserový systém je přesný i přes třes rukou Měří vzdálenosti, které odrážejí převýšení a dráhu míčku - Magic Slope Vyniká Super Pin Finder systémem - pro přesné vyhledání cíle je k dispozici funkce Targeting Měří vzdálenosti, které odrážejí nadmořskou výšku, teplotu a vlhkost golfového hřiště, odraz prostředí - E-Slope Obsahuje vestavěnou dobíjecí 700 mAh baterii, nabíjí se pouze 10 min Objektiv SuperClear 6X poskytuje naprostou čistotu a jas Konektor USB-C Vejde se do kapsy
Hmotnost: 135 g
Zvětšení: 6x
Rozměry: 98 x 58 x 31 (mm)
Balení obsahuje: Baterie
Provoz na baterie: Ano
Barva: Černá
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Black
Nepromokavé: Ano
Typ aktivity: Golf
Baterie v balení: Ano
Sklon: Ano

Dokonalá přesnost: Výkon další úrovně. Pro X3+ je dosud nejvýkonnější a nejpřesnější laserový dálkoměr – obsahuje všechny přední inovace na trhu, které jste od dálkoměru č. 1 v golfu očekávali.Kompenzace vzdáleností další úrovněTeplota, vítr a nadmořská výška byly přidány k patentované technologii Slope společnosti Bushnell, aby golfisté získali nejpřesněji kompenzované vzdálenosti vůbec.Úprava nadmořské výškyS Pro X3+ si nyní můžete nastavit nadmořskou výšku tak, jak potřebujete, aby odrážela skutečnosti vaší hry.Uzamykací spínač sklonuSlope-Switch s interakčním blokovacím mechanismem výrazně snižuje riziko náhodného uvedení Pro X3+ do režimu Slope během turnaje.Duální displejUmožňuje uživatelům snadno přepínat mezi nastavením jasně červené nebo ostré černé na základě světelných podmínek a preferencí uživatele.Pinseeker s vizuální funkcí JoltČervený kroužek se rozbliká, funkce JOLT vibruje, aby dali golfistovi ještě větší zpětnou vazbu, aby věděl, že jste zaměřili vlajku.Integrovaný magnetický držákPro X3+ je vybaven Bushnell integrovaným magnetickým držákem BITE, který vám umožňuje snadno připevnit Pro X3+ přímo na lištu vozíku.Nejdelší / nejkonzistentnější a nejpřesnější údaje o yardechPro X3+ je nejvýkonnější golfový laserový dálkoměr, jaký byl kdy vyroben, poskytne vám konzistentní údaje o vzdálenosti od 1 do 600+ yardů.Postaven tak, aby vydrželPro X3+ je dodáván s pogumovaným kovovým pouzdrem a je plně vodotěsný s krytím IPX7.Aplikace Bushnell GolfOdemkněte užitečné informace, jako jsou rozložení jamek se vzdáleností, 3D průlety se vzdáleností a aktualizace bezdrátových hřišť.Tour dominanceLaserové dálkoměry Bushnell jsou nesporné číslo 1 v profesionálním golfu.
Sklon: Ano
Baterie v balení: Ano
Nepromokavé: Ano
Provoz na baterie: Ano
Detail baterie: Li
Zvětšení: 7x
Rozměry: 12 x 8 x 4 cm
Balení obsahuje: Manuál;Čisticí hadřík;Baterie
Průměr objektivu: 28 mm
Hmotnost: 340 g
Oční reliéf: 15 mm
Země původu: Čína
Průměr výstupní pupily: 3,7 mm
Typ aktivity: Golf
Voděodolnost: IPX7
Barva: Černá
Rozsah měření: 1189 m
Typ baterie: CR2

Laserový dálkoměr Forestry Pro II – měřte rychleji a dál. Tato novinka má nyní rozsah měření vzdálenosti 7,5 – 1 600m. Tříbodové měření přesně vyhodnotí výšku, i když je spodní a/nebo horní část objektu zakryta. HYPER-READ poskytuje rychlé a stabilní měření s výsledky zobrazenými na interním displeji za přibližně 0,3 sekundy. Systém přepínání priority cíle vám umožňuje vybrat si mezi nejbližšími nebo nejvzdálenějšími objekty a do deníku lze uložit až 250 měření. Větší podsvícený externí displej nabízí jasné zobrazení při slabém osvětlení a kompaktní tělo je vodotěsné a pohodlně se nosí. Vložte si přesnost do kapsy s Forestry Pro II.
Typ aktivity: Myslivost;Golf
Země původu: Čína
Detail baterie: Al/Mn
Balení obsahuje: Manuál
Typ baterie: CR2/3V
Barva: Žlutá
Zvětšení: 6x
Nepromokavé: Ano
Rozsah měření: 7,5 m;1600 m
Provoz na baterie: Ano
Hmotnost: 170 g