Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Monokulární dalekohled. Objektiv s velkou aperturou poskytuje jasný a živý obraz, a to i za soumraku. Dalekohled se nemusíte bát vzít sebou do špatného počasí – je vodotěsný. Optika je vyrobena z prvotřídního skla BaK-4. Všechny optické prvky jsou pokryty několikanásobnou antireflexní vrstvou, proto je výsledný obraz tak ostrý a jasný, s vynikajícím vykreslením barev. Plášť je naplněn dusíkem, aby se optické prvky nezamlžovaly ani při náhlých změnách teplot. Okulár je vybaven ergonomickou očnicí z měkké pryže, která účinným způsobem odstiňuje veškeré odlesky z vnějšího prostředí (a lze ji snadno sejmout, pokud ji nepotřebujete). Zvětšení: 10x. Průměr čočky objektivu: 42 mm. Hmotnost: 0,5 kg. Obsah soupravy: dalekohled, pouzdro, ochranná krytka okuláru, ochranná krytka objektivu, čistící utěrka, závěsný řemen, návod k použití a záruční list.
Země původu: Čína

Námořní monokulární dalekohled vybaven vestavěným kompasem a dálkoměrem. Tyto pomůcky umožňují optickému přístroji měřit vzdálenost k objektům a určovat směr objektů vůči světovým stranám. Monokulár je lehký a odolný; v batohu nezabere moc místa. Tento optický přístroj doporučujeme příznivcům rybolovu a majitelům malých plavidel. Zvětšení monokuláru je 7x, což postačuje k detailnímu pozorování vzdálených objektů. Minimální zaostřovací vzdálenost je pouhé 3 metry. Optika je vyrobena ze skla BaK-4. Čočky kompletně pokryté několikanásobnou antireflexní vrstvou přenášejí jasný obraz s vysokým rozlišením. Vodotěsný plastový plášť je naplněn dusíkem, který chrání čočky před zamlžováním. Přístroj má vestavěný kompas a dálkoměr pro použití během dne (nemá vlastní osvětlení). V okuláru uvidíte v oblouku úhlovou stupnici: ta ukazuje směr ke studovanému objektu v úhlových stupních. Sever je 360°, jih je 180°, východ 90° a západ 270°. Dálkoměr vám pomůže vypočítat vzdálenost k objektu, pokud znáte jeho rozměry (výšku). Můžete také vypočítat velikost objektu, pokud znáte jeho vzdálenost. Budete potřebovat údaje z dálkoměru a speciální vzorec pro výpočet. Tento monokulární dalekohled doporučujeme používat blízko vody s plovoucím popruhem Levenhuk FS10: toto jasné příslušenství zabrání, aby se optický přístroj potopil nebo ztratil. Specifikace. Materiál optiky: sklo BaK-4. Povrchová úprava optiky: několikanásobná, na všech optických plochách. Okuláry: 2 optické členy v 1 skupině. Objektivy: 3 optické členy ve 2 skupinách. Zvětšení: 7x. Průměr objektivu (apertura): 35 mm. Zorné pole: 7,5°. Relativní jas: 25. Soumrakový faktor: 15.65. Výstupní pupila: 5 mm. Oční reliéf: 23 mm. Nejkratší vzdálenost zaostření: 3 m. Dioptrická korekce okuláru: ± 4 dioptrií. Specifikace vodotěsnosti: IPX7. Materiál těla: plastik. Očnice: twisted-up. Další vlastnosti: vestavěný kompas a dálkoměr. Zorné pole: 130 m/1000 m. Rozsah provozní teploty: −20…+55°C. Balení: monokulární dalekohled, pouzdro, ochranná krytka okuláru, ochranná krytka objektivu, čistící utěrka, závěsný řemen, návod k použití a záruční list. Hmotnost: 0,42 kg. Rozměry balení: 18 × 9 × 7 cm. Doživotní záruka.
Země původu: Čína

Monokulární dalekohled s ideální kombinací silného zvětšení, kompaktních rozměrů a spolehlivé konstrukce. Je to přístroj s velkým optickým výkonem, který pomůže v jakékoliv situaci. Lze jím pozorovat přírodu, městskou krajinu a celou řadu různých vzdálených objektů. Při dlouhodobém pozorování lze monokulár instalovat na libovolný stativ se standardním 1/4 '' závitem. Moderní střešní hranoly ze skla a čočky s několikanásobnou antireflexní vrstvou, které jsou použity v tomto přístroji, poskytují obraz s vysokým rozlišením a jasem. Zvětšení 8x umožňuje všechny druhy pozorování z ruky bez obav z třesoucího se obrazu. S monokulární Levenhuk Wise 8x42 nepocítíte negativní účinky vyplývající z přirozeného chvění rukou. Je vybaven speciální ochrannou antivibrační povrchovou úpravou. Všechny optické prvky jsou bezpečně chráněny před prachem, postříkáním vodou, otřesy a náhodnými mechanickými údery. Velké zaostřovací kolečko je velmi praktické, protože umožňuje nastavit ostrost jen jednou rukou. Očnici lze snadno protáhnout do délky a v případě potřeby vrátit do výchozí polohy. Díky objektivu s průměrem 42 mm lze pozorovat široké zorné pole. V kombinaci s výkonným zvětšením 8x se tento přístroj stává nejlepším monokulárem na pozorování na dlouhé vzdálenosti. Dodává se s rozšířenou sadou, která obsahuje vše potřebné k péči o optiku a její údržbu a navíc měkké přepravní pouzdro. Specifikace. Materiál optiky: sklo BaK-4. Povrchová úprava optiky: několikanásobná, na všech optických plochách. Zvětšení: 8x. Průměr objektivu (apertura): 42 mm. Zorné pole: 6,3 °. Výstupní pupila: 5,2 mm. Oční reliéf: 18 mm. Nejkratší vzdálenost zaostření: 3 m. Zorné pole: 110 m / 1000 m. Materiál těla: plastik. Další vlastnosti: twist-up očnice. 1/4 '' konektor pro montáž na stativ, antivibrační pogumování těla. Balení: monokulární dalekohled, pouzdro, ochranná krytka okuláru, ochranná krytka objektivu, čistící utěrka, závěsný řemen, návod k použití a záruční list. Hmotnost: 0,353 kg. Rozměry: 160 х 71 x 54 mm.
Země původu: Čína

Kompaktní a lehký monokulární dalekohled s optickým systémem Roof a objektivem s průměrem 25mm ze série Nautic, který je navržen speciálně pro vodní sporty, přičemž je vybaven vodotěsnou a robustní gumovou schránkou a dusíkem plněnými optickými trubicemi. Plně pokryta optika ze skleněného materiálu Bak-4 umožňuje dosáhnout jasný a ostrý obraz, a to i při zhoršení počasí, a poskytuje 8-násobné zvětšení a 122m zorné pole při vzdálenosti 1000m. Dalekohled je vybaven okulárem LE s očnicí TwistUp a poskytuje dioptrické nastavení pro nositele brýlí. Přídavná smyčka zaručuje dodatečnou bezpečnost při každodenním používání. Součástí balení je i nylonové pouzdro na opasek a hadřík na čištění objektivu. Rozměry: 113 x 37 x 50 mm. Hmotnost: 164 g.
Země původu: Německo

Bresser 10x42 Roof 1418 CZK  -5% 
Malý a kompaktní, zapadne do každé kapsy bundy a je vždy po ruce. BRESSER Monocular 10x42 je užitečný pomocník v mnoha situacích. Pro použití v nepříznivém počasí je vodotěsný a má vodoodpudivé robustní gumové pancéřování. 10-násobné zvětšení vám umožní dostat se velmi blízko k požadovaným objektům, aniž byste rušili zvířata. Je určen k použití jednou rukou. Vícevrstvá optika BK-7 zajišťuje dobrou kvalitu obrazu.
Barva: Zelená
Balení obsahuje: Řemínek;Čisticí hadřík;Manuál;Taška
Zvětšení: 10x
Země původu: Německo
Šířka (mm): 71.0
Výška (mm): 54.0
Šířka zorného pole na 1000 m: 101 m
Délka (mm): 156.0
Hmotnost: 353 g
Průměr objektivu: 42 mm

Kompaktní a vodotěsný dalekohled s dvojitým zaostřovacím kolečkem, které umožňuje rychlé a snadné zaostřování. Vhodné na střelnici, začínající ornitology a na pozorování. S twist-up očnicemi pohodlně uvidíte s brýlemi i bez nich. BaK-4 hranoly a velmi dobrá vícevrstvá antireflexní vrstva poskytují vysokou propustnost světla a ostrý, jasný obraz. Dodává se se stabilním kompaktním stativem a brašnou. Dalekohledy Focus Sport Optics jsou vybaveny hranoly s fázovou korekcí a optickými členy z exkluzivního skla ED (Extra low Dispersion) a obsahují lantanoidy, aby bylo dosaženo maximálního kontrastu, rozlišení a přenosu světla. S cílem, aby byly dalekohledy praktičtější a flexibilnější, se na rámy a další prvky využívají trvanlivé a lehké materiály, jako jsou polykarbonáty a slitiny hořčíku. Navíc, všechny voděodolné dalekohledy Focus jsou naplněny dusíkem, aby nedocházelo k zamlžování a aby spolehlivě fungovaly za každého počasí. Když si koupíte dalekohled Focus Sport Optics, máte jistotu, že obdržíte kvalitní produkt nejvyšší možné hodnoty za dobrou cenu, jakož i rozšířenou záruku.
Hmotnost: 770 g
Šířka (mm): 135.0
Zvětšení: 20x - 60x
Průměr objektivu: 60 mm
Barva: Černá
Zorné pole: 1,8° - 0,9°
Záruka: 10-letá záruka
Balení obsahuje: Pouzdro;Stativ
Délka (mm): 75.0
Země původu: Čína
Výška (mm): 315.0

Dokonalý balík připravený k použití: Vysoce výkonný fieldscope Prostaff 3 a kompaktní stativ úhledně uložené v odolném přenosném pouzdře. Plně vícevrstvé čočky a hranoly poskytují ostrý obraz s úžasným jasem. Dokonale přizpůsobený integrovaný zoom okulár s vysokým očním reliéfem poskytuje nekompromisní komfort. Fieldscope Prostaff 3 je vodotěsný a odolný vůči zamlžování, je pokryt ochranným pogumováním a je navržen pro náročné použití ve všech terénech.

Kompaktní a lehký
Integrovaný zoom okulár
Vysoký oční reliéf se přizpůsobí optimalizaci pohledu
Čočky a hranoly s více vrstvami nabízejí jasnější a ostrý obraz
Ochranné pogumování zajišťuje pevný a pohodlný úchop
Vodotěsný a nárazuvzdorný s O-kroužky a dusíkovým sklem
Ekologické sklo bezpečné pro životní prostředí
Kompaktní stativ a pouzdro na přenášení jsou součástí balení

Balení obsahuje: Pouzdro;Manuál;Stativ
Hmotnost: 620 g
Barva: Černá
Země původu: Čína
Zvětšení: 48x;16x
Zorné pole: 2,3°
Šířka zorného pole na 1000 m: 40 m
Délka (mm): 313.0
Průměr objektivu: 60 mm
Šířka (mm): 74.0

Elegantní a všestranný monokulární dalekohled. Vlastnosti: ED Prime sklo. Rainguard™ HD. Voděodolný a odolný vůči zamlžení. Vícevrstvý objektiv. BaK-4 hranoly. Twist-up okuláry. Picatinny koľanicový systém. Zvětšení: 10x. Průměr objektivu: 42mm. Hmotnost: 374g.
Země původu: Čína

Pozorovací dalekohled pro pozorování přírody, ptáků, hvězd a také pro použití na střelnici. S dalekohledem se snadno manipuluje a nastavení zaostření je snadné. Pozorovací dalekohled Outlook potvrzuje, že nemusíte utratit velkou sumu za spektiv se skvělým výkonem. Bez problémů jej připevníte k fotoaparátu nebo chytrému telefonu pro digiscoping. Díky velkému objektivu s kompletní antireflexní vrstvou poskytuje pozorovací dalekohled dokonalý výhled v rámci celého zorného pole. Focus Outlook přináší příjemné zážitky a dobrý výkon v celé řadě různých scénářů pozorování. Je 100% odolný vůči vodě a je naplněn dusíkem. Focus Outlook se dodává s praktickým pouzdrem, které pozorovací dalekohled chrání bez přestání i během používání. Dalekohledy Focus Sport Optics jsou vybaveny hranoly s fázovou korekcí a optickými členy z exkluzivního skla ED (Extra low Dispersion) a obsahují lantanoidy, aby bylo dosaženo maximálního kontrastu, rozlišení a přenosu světla. S cílem, aby byly dalekohledy praktičtější a flexibilnější, se na rámy a další prvky využívají trvanlivé a lehké materiály, jako jsou polykarbonáty a slitiny hořčíku. Navíc, všechny voděodolné dalekohledy Focus jsou naplněny dusíkem, aby nedocházelo k zamlžování a aby spolehlivě fungovaly za každého počasí. Když si koupíte dalekohled Focus Sport Optics, máte jistotu, že obdržíte kvalitní produkt nejvyšší možné hodnoty za dobrou cenu, jakož i rozšířenou záruku.
Barva: Šedá
Záruka: 10-letá záruka
Zvětšení: 16x - 48x
Výška (mm): 96.0
Balení obsahuje: Pouzdro
Hmotnost: 1120 g
Délka (mm): 165.0
Průměr objektivu: 65 mm
Zorné pole: 2,5° - 1,2°
Šířka (mm): 350.0
Země původu: Čína

Pozorovací dalekohled pro pozorování přírody, ptáků, hvězd a také pro použití na střelnici. S dalekohledem se snadno manipuluje a nastavení zaostření je snadné. Pozorovací dalekohled Outlook potvrzuje, že nemusíte utratit velkou sumu za spektiv se skvělým výkonem. Bez problémů jej připevníte k fotoaparátu nebo chytrému telefonu pro digiscoping. Díky velkému objektivu s kompletní antireflexní vrstvou poskytuje pozorovací dalekohled dokonalý výhled v rámci celého zorného pole. Focus Outlook přináší příjemné zážitky a dobrý výkon v celé řadě různých scénářů pozorování. Je 100% odolný vůči vodě a je naplněn dusíkem. Focus Outlook se dodává s praktickým pouzdrem, které pozorovací dalekohled chrání bez přestání i během používání. Dalekohledy Focus Sport Optics jsou vybaveny hranoly s fázovou korekcí a optickými členy z exkluzivního skla ED (Extra low Dispersion) a obsahují lantanoidy, aby bylo dosaženo maximálního kontrastu, rozlišení a přenosu světla. S cílem, aby byly dalekohledy praktičtější a flexibilnější, se na rámy a další prvky využívají trvanlivé a lehké materiály, jako jsou polykarbonáty a slitiny hořčíku. Navíc, všechny voděodolné dalekohledy Focus jsou naplněny dusíkem, aby nedocházelo k zamlžování a aby spolehlivě fungovaly za každého počasí. Když si koupíte dalekohled Focus Sport Optics, máte jistotu, že obdržíte kvalitní produkt nejvyšší možné hodnoty za dobrou cenu, jakož i rozšířenou záruku.
Hmotnost: 1280 g
Zvětšení: 20x - 60x
Délka (mm): 165.0
Záruka: 10-letá záruka
Šířka (mm): 400.0
Balení obsahuje: Pouzdro
Průměr objektivu: 80 mm
Výška (mm): 96.0
Zorné pole: 2° - 1°
Země původu: Čína
Barva: Šedá