Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Digitální binokulární dalekohledy Levenhuk Halo 13x s nočním viděním jsou dokonalým pomocníkem pro pozorování v úplné tmě. Jsou velmi vhodné pro pozorování v předměstí a v přírodní krajině i pro studium neznámých oblastí. Budou nepostradatelné pro bezpečnost na dlouhé túře. Lze je použít pro denní pozorování, stejně jako u běžných dalekohledů, což přináší pohodlí. Můžete si vzít na cestu pouze jedno pozorovací zařízení.
Dosah detekce v noci: až 300 metrů
Optika je vyrobena ze skla s antireflexní vrstvou na bázi oxidu křemičitého. To umožňuje optice fungovat efektivněji v úplné tmě a přenášet ostřejší a kontrastnější obraz. Ve dne můžete studovat jakékoli objekty umístěné ve vzdálenosti tří metrů a dále. V noci můžete mít výhled do 300 metrů. Chcete-li zlepšit viditelnost, zapněte LED IR osvětlení; jas lze upravit. Úplně vypněte podsvícení, z důvodu úspory energie v baterii. Nejjasnější osvětlení poskytne nejlepší obrazový detail. Vezměte prosím na vědomí: ve dne bude obrázek barevný a v noci bude černobílý.
Balení obsahuje: Řemínek;Nabíjecí kabel USB;Ochranné pouzdro;SD karta;Manuál
Provoz na baterie: Ano
Displej: Ano
Technologie: Night Vision
Napájení: Baterie
Varianta: Digitální
Typ: Dalekohled
Barva: Černá
Rozsah měření: 300 m
Země původu: Čína
Zvětšení: 13x

Binokulární dalekohledy Levenhuk Halo 13x Wi-Fi s nočním viděním jsou digitální zařízení pro noční vidění s funkcí Wi-Fi, které vám umožní ovládat zařízení pomocí chytrého telefonu nebo tabletu. Dalekohledy umožňují optické a digitální zvětšení. Jedná se o víceúčelové zařízení, které lze použít v úplné tmě i při slunečním světle. Levenhuk Halo 13x Wi-Fi jsou skvělé binokulární dalekohledy pro noční vidění, díky nimž je delší cesta do přírody bezpečnější. Pokud hledáte zařízení pro objevování neznámých území, noční lov, sportovní hry a jako bezpečnostní opatření, je to perfektní volba.
Dosah detekce v noci: až 300 metrů
Zařízení je vybaveno skleněnou optikou s antireflexním povrchem z oxidu křemičitého. To umožní získat ostřejší a jasnější obraz za jakýchkoli světelných podmínek, dokonce i v úplné tmě. Ve dne můžete studovat jakékoli objekty umístěné ve vzdálenosti tří metrů a dále. V noci je limit pro tento model 300 metrů. Můžete nastavit jas vestavěného infračerveného osvětlení, což je velmi výhodné. K dispozici je 7 úrovní jasu: minimální úroveň prodlužuje životnost baterií; maximální úroveň umožňuje pozorovat extrémně jasný obraz. Vezměte prosím na vědomí, že v noci bude vykreslený obrázek černobílý, ale během dne můžete pozorovat svět ve všech barvách.
Rozsah měření: 300 m
Barva: Černá
Napájení: Baterie
Balení obsahuje: Manuál;Řemínek;SD karta;Nabíjecí kabel USB;Ochranné pouzdro
Varianta: Digitální;Wifi
Zvětšení: 13x
Země původu: Čína
Typ: Dalekohled
Technologie: WiFi;Night Vision
Displej: Ano
Provoz na baterie: Ano

Digitální monokulární dalekohled Levenhuk Halo 13x pro noční vidění je vybaven vestavěným rekordérem, takže jej lze použít pro vizuální pozorování i pro záznam fotografií a videa. Zařízení vykreslí černobílý obrázek v úplné tmě. Za denního světla vykreslí barevný obraz, když se používá jako běžný monokulární dalekohled. Levenhuk Halo 13x je vynikající volbou pro noční lov, orientační běh, válečné hry a hlídkování.
Dosah detekce v úplné tmě: až 300 metrů
Optika je vyrobena ze skla s antireflexní vrstvou oxidu křemičitého. Díky této vlastnosti pak monokulární dalekohled ve tmě přenáší jasný a kontrastní obraz; ve dne poskytuje detailní a jasný obraz. Ve dne můžete studovat jakékoli objekty umístěné v jakékoli vzdálenosti. V noci je výhled omezen na 300 metrů. Pro lepší jas obrazu v úplné tmě se doporučuje použít IR osvětlení. Produkt má 7 úrovní jasu, takže jej můžete upravit podle daných světelných podmínek. Pro delší výdrž baterie se používá minimální úroveň jasu, ale pro dosažení nejlepších detailů obrazu se používá maximální úroveň jasu.
Rozsah měření: 300 m
Balení obsahuje: Manuál;SD karta;Ochranné pouzdro;Řemínek;Nabíjecí kabel USB
Barva: Černá
Typ: Monocular
Napájení: Baterie
Zvětšení: 13x
Země původu: Čína
Provoz na baterie: Ano
Displej: Ano
Technologie: Night Vision

Bushnell Equinox 13457 CZK  -10% 
6x50 Equinox Z2 Night Digital Vision Monocular od společnosti Bushnell využívá infračervený (IR) senzor citlivý na CMOS a mikro LCD obrazovku namísto konvenční elektronky na zesilovač pro své noční vidění. Zabudované IR přisvícení poskytuje efektivní dosah nočního vidění až 300 yardů. Z2 zaznamenává video s rozlišením 1080p HD a dokáže rychle nahrávat obrázky a videa do chytrého telefonu, tabletu nebo počítače pomocí Wi-Fi a bezplatné aplikace.Boční lišta umožňuje připevnění příslušenství i jiného přisvícení přímo na monokulár. Obrazovka zobrazuje barevné obrazy během dne a černobílé, když je noční vidění zapnuto, aby bylo dosaženo vysoké čistoty a kontrastu. Pro zvýšení optického 6násobného zvětšení je digitální zoom, který poskytuje až 18násobné zvětšení. Port USB a výstupní port RCA umožňují připojení externího monitoru nebo nahrávacího zařízení k zobrazení a/nebo záznamu živého vysílání.Plně vícevrstvá optika zvyšuje propustnost světla a snižuje oslnění223 'zorné pole na 1000 yardůDigitální obraz zobrazený na mikro-LCD obrazovceDisplej zobrazuje barevné obrázky během dne a přepne na černobílou v noci, aby bylo dosaženo vyššího kontrastuTři nastavitelné úrovně jasu obrazu vyhovují různým světelným podmínkámIkony na displeji zobrazují digitální zoom, nastavení IR, úroveň baterie a nastavení jasu obrazuIPX4, odolný vůči voděDržák stativu - 1/4" -20USB a RCA video výstupyZorné pole 223 '1000 yd / 74 m 1000 mMaximální vzdálenost 300 yd / 274 mInfračervený přísvit - Výkon: 1 WVlnová délka - 850 nmŠířka paprsku: 5-7 °Baterie / doba chodu - 4 x AA / Není specifikováno výrobcemKompatibilní s lithiovými, alkalickými nebo NiMh bateriemiTyp video signálu - NTSC nebo PALRozlišení - 1080pVýstupní port RCAOdolné vůči povětrnostním vlivům IPX4, odolné vůči voděStativový adaptér - AnoTeplotní rozsahy - -10 až 45°CRozměry 8,2 x 4,1 x 2,4" / 20,8 x 10,5 x 6,2 cmHmotnost 27 oz / 765 g
Země původu: Čína
Hmotnost: 765 g
Balení obsahuje: Manuál;Baterie;Řemínek
Zvětšení: 6x
Typ: Monocular
Barva: Černá
Napájení: Baterie
Rozsah měření: 300 m
Technologie: WiFi;Night Vision
Provoz na baterie: Ano
Displej: Ano