Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
35 mm fotoaparát a čočka naplněná kapalinou, která vytváří mimořádně krásná panoramata. Pevné zaostření s extra clonovými deskami. Lomo vinětace a perforované panoramatické záběry. Formát filmu: 35 mm. Ohnisková vzdálenost: 32 mm. Dostupné clony: f11, f16, f22, f32, f168. Rychlost závěrky: 1/100 (N), Bulb (B). Flash: PC - Flash Plug. Dostupná nastavení ISO: Bez úpravy ISO. Vícenásobná expozice: Ano. Držák na stativ: Ano. Uvolnění kabelu: Ano. Baterie: Není nutná žádná baterie.
 
Vlastnosti

Čočka naplněná kapalinou?! Naše současná verze, inspirovaná nekonvenčním originálem Thomase Suttona, vám umožňuje manipulovat s kapalinou, přes kterou se čočka zaostřuje – naplňte ji a získejte zajímavé efekty.
Směsi LomoChrome – proč nepřidat další barevnou proměnnou a nevložit do fotoaparátu film LomoChrome! Smíchejte tekuté roztoky s emulzemi měnícími barvu a sledujte vytvořené efekty!
Množství režimů. S režimy expozice Bulb, Multiple a Pinhole můžete nechat světlo proudit dovnitř, vrstvit svůj lomo vzhled, fotografovat dlouho a dokonce nechat expozici několik dní, aby dozrála na slunci.

 

Používá 35 mm film.
Pevné zaostření s extra clonovými deskami, takže můžete strávit méně času seřizováním a více času vfotografováním.
Perfektní panoramata. S panoramatickým fotoaparátem Belair od HydroChrome Sutton jsou úžasná, rozlehlá panoramata měst, nekonečné země a všechny druhy rozsáhlých expozic.

 
Obsah balení:

Panoramatická kamera Belair značky HydroChrome Sutton
Modul Sutton Lens
Modul clony a závěrky
Hadička, ventil a stříkačka
Čtyři vyměnitelné clonové desky
Manuál

Země původu: Čína
Barva: Černá
Minimální čas závěrky: 1/100 s
Barva podle výrobce: Black
Clona: f/16;f/32;f/11;f/168;f/22
Typ předstihu filmu: 35 mm Film
Balení obsahuje: Stříkačka;Ventil;Modul;Aperturní desky;Rezervovat
Materiál: Plast
Technologie zaostření: Pevné zaostrování
Formát filmu: 35 mm