Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Lunární filtr Levenhuk 1,25"Tento filtr je nezbytným příslušenstvím pro dlouhodobá pozorování Měsíce. Měsíc ve fázi více než 80% je velmi jasný, takže vás může oslepit. Proto jej někdy nelze pozorovat detailně. Tento filtr snižuje jeho „svítivost“ a umožňuje pozorování i za úplňku.
Optický filtr Levenhuk 1,25" č. 8 (světle žlutý)Tento filtr se používá k pozorování moří a mračen prachu na Marsu, detailů Jupiterových pásů i Uranu, Neptunu a Měsíce. Můžete jej použít k pozorování komet. Vyznačuje se vysokou propustností světla, takže je vhodný pro hvězdářské dalekohledy s nízkou aperturou. Snižuje chromatickou aberaci v refrakčních hvězdářských dalekohledech.
Optický filtr Levenhuk 1,25" č. 11 (žlutě-zelený)
Filtr s vysokou propustností světla, který lze použít u hvězdářských dalekohledů s malou aperturou. Prostřednictvím tohoto filtru lze dobře pozorovat Saturn, zejména Cassiniho dělení, stejně jako Mars a Jupiter. U refrakčních hvězdářských dalekohledů minimalizuje chromatickou aberaci.
Optický filtr Levenhuk 1,25" č. 12 (žlutý)Stejně jako předchozí filtr lze tento filtr doporučit majitelům malých hvězdářských dalekohledů. Dobře propouští světlo, zdůrazňuje kontrast mezi detaily na Měsíci, Marsu a Jupiteru. Lze jej použít k pozorování Venuše a komet.
Typ: Filter
Počet v balení (ks): 8
Varianta: 8 ks
Země původu: Čína
Balení obsahuje: Solární filtr

Rovinné polarizační zařízení umožňuje transformovat laboratorní mikroskop Levenhuk MED 1000 do podoby polarizačního výzkumného nástroje. Toto zařízení se skládá z polarizátoru a analyzátoru. Polarizátor se instaluje mezi světelný zdroj a vzorek; analyzátor se instaluje mezi plošinou a okulárem. Po instalaci těchto nástrojů je možné provádět jakákoli pozorování v polarizovaném světle. Rovinné polarizační zařízení Levenhuk MED 1000 je vhodné pro provádění hematologického a histologického výzkumu, stejně jako při používání mikroskopu pro terénní výzkum v oblasti mikrobiologie, urologie, patologické anatomie a dalších vědních oborů.
Typ: Polarizační zařízení
Země původu: Čína

Bresser WF20x/30.5mm ICD 1207 CZK  -1% 
Tento okulár WIDEFIELD 20x je kompatibilní s následujícími mikroskopy BRESSER:

Biora ICD
Researcher ICD Halogen
Researcher ICD LED / Akku
Advance ICD

BRESSER nabízí nejen mnoho různých mikroskopů, ale i mnoho příslušenství. Okuláry poskytují spolu s objektivy zvětšení obrazu. Pokud používáte silné zvětšovací okuláry, je třeba jasné osvětlení.
Průměr výstupní pupily: 30,5 mm
Typ: Objektiv
Hmotnost netto (kg): 0.07
Země původu: Německo
Zvětšení: 20x