Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Levenhuk Plössl 9 mm 599 CZK  0% 
Okulár Levenhuk Plössl 9 mm rozšiřuje možnosti jakéhokoliv hvězdářského dalekohledu. Tento univerzální okulár má zorné pole 50° a závit světelného filtru. Je vhodný pro pozorování planet sluneční soustavy a Měsíce i pro pozorování vzdálených vesmírných objektů. Příslušenství má nejběžnější průměr tubusu 1,25"", takže jej lze použít s hvězdářskými dalekohledy jakékoliv značky a konstrukce.
Čočky jsou vyrobeny ze skla s několika antireflexními vrstvami na všech optických prvcích. Tělo je vyrobeno z hliníku a očnice z pryže. V případě potřeby ji můžete sklopit nebo vyklopit.
Vlastnosti:

Univerzální okulár s 50° zorným polem
Víceprvková skleněná optická konstrukce
Čočky s několika antireflexními vrstvami na všech optických prvcích vykreslují nejjasnější obraz
Průměr tubusu okuláru 1,25"
Možnost instalace světelného filtru

Ohnisková vzdálenost (mm): 9.0
Materiál: Kov
Balení obsahuje: Krytka objektivu
Typ: Okulár
Země původu: Čína

Rovinné polarizační zařízení umožňuje transformovat laboratorní mikroskop Levenhuk MED 1000 do podoby polarizačního výzkumného nástroje. Toto zařízení se skládá z polarizátoru a analyzátoru. Polarizátor se instaluje mezi světelný zdroj a vzorek; analyzátor se instaluje mezi plošinou a okulárem. Po instalaci těchto nástrojů je možné provádět jakákoli pozorování v polarizovaném světle. Rovinné polarizační zařízení Levenhuk MED 1000 je vhodné pro provádění hematologického a histologického výzkumu, stejně jako při používání mikroskopu pro terénní výzkum v oblasti mikrobiologie, urologie, patologické anatomie a dalších vědních oborů.
Typ: Polarizační zařízení
Země původu: Čína

Bresser Biorit ICD 1x 1105 CZK  0% 
Spolu s různými výběry mikroskopů nabízí společnost BRESSER také širokou škálu příslušenství. Objektivové čočky poskytují základ pro zvětšení. Jste schopni přímo ovlivnit kvalitu obrazu. Tento dodatečný objektiv je vhodný pro následující mikroskopy BRESSER BIORA ICD:ICD Biora (5802500)Biora ICD LL (5802510)
Typ: Objektiv
Země původu: Německo
Hmotnost netto (kg): 0.18
Materiál: Plast
Zvětšení: 1x

Bresser WF20x/30.5mm ICD 1230 CZK  -7% 
Tento okulár WIDEFIELD 20x je kompatibilní s následujícími mikroskopy BRESSER:

Biora ICD
Researcher ICD Halogen
Researcher ICD LED / Akku
Advance ICD

BRESSER nabízí nejen mnoho různých mikroskopů, ale i mnoho příslušenství. Okuláry poskytují spolu s objektivy zvětšení obrazu. Pokud používáte silné zvětšovací okuláry, je třeba jasné osvětlení.
Zvětšení: 20x
Typ: Objektiv
Země původu: Německo
Průměr výstupní pupily: 30,5 mm
Hmotnost netto (kg): 0.07

Aby se při čištění s tryskacími systémy Kärcher se suchým ledem v procesu L2P nic neztratilo: Držák na víka lahví CO₂ pro rychlé a jednoduché připnutí k základně Home Base stroje.

Kärcher Y-kus 6191 CZK
Speciálně navržená Y-šroubení umožňují připojení 2 hadic stlačeného vzduchu s malým průřezem přímo k zařízením pro otryskávání suchým ledem s inovativním procesem L2P. Snadno instalovatelné příslušenství vede ke zvýšení množství stlačeného vzduchu pro zásobování zařízení, a tím k přímému zvýšení čisticího výkonu.

Užitečná ochrana proti stříkající vodě spolehlivě zadržuje nečistoty, které se odlupují při tryskání suchým ledem, a chrání uživatele. Jednoduše se připojí k trysce pro tryskání suchým ledem a díky své chytré konstrukci se snadno a rychle přizpůsobí velikosti použité trysky a čištěnému povrchu.

Tento speciální adaptér umožňuje intenzivní čištění pomocí zařízení pro otryskávání suchým ledem L2P (Liquid-to-Pellet), a to i při použití lahví CO2. Zatímco ventily zbytkového tlaku omezují množství CO2 a mohou snížit čisticí výkon, adaptér zajišťuje, že do stroje vždy proudí potřebné množství CO2. Tím lze zvýšit čisticí výkon.

Výkonnou a robustní plochou trysku z hliníku a nerezové oceli lze díky jejím kompaktním rozměrům použít prakticky ke všemu, např. k čištění průmyslových systémů, vstřikovacích forem nebo robotických sekaček. Nejenže snadno odstraňuje silné nečistoty, ale také dosahuje působivých výsledků v úzkých a těžko přístupných místech, např. v motorovém prostoru. Otočná tryska ve spouštěcí pistoli umožňuje také cílené abrazivní tryskání suchým ledem ploch a předmětů se složitou geometrií a z různých materiálů. Je vybavena rychlovýměnným systémem - pro rychlou, jednoduchou a pohodlnou manipulaci.

Dlouhá plochá tryska Kärcher je ideální pro abrazivní aplikace při čištění součástek suchým ledem, vstřikovacích forem nebo dokonce robotických sekaček. Díky tomu lze snadno odstranit odolné inkrustace, barvy, oleje, maziva a saze. Plochá tryska je vyrobena z robustního hliníku a nerezové oceli, lze ji otáčet ve spouštěcí pistoli a díky inteligentnímu rychlovýměnnému systému se s ní velmi snadno manipuluje.