Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Lomography LomoGraflok 4×5 Instant Back Fotopapír

Historie ceny
Datum Cena v CZK
17.4.2024 5609
11.1.2024 5789
10.12.2023 5499

Lomography LomoGraflok 4×5 Instant Back Fotopapír

Objevte sílu velkoformátové instantní fotografie s prvním fotoaparátem Instant Back na světě pro 4×5 fotoaparáty, který je navržen pro širokoúhlý film Fujifilm Instax. Vzrušující oživení pro instantní fotografii s vaším velkoformátovým fotoaparátem. Kompatibilní se všemi kamerami 4×5 vybavenými Graflokem. Natáčejte cenově dostupným filmem Fujifilm Instax Wide. Dosáhněte skvělých detailů a ostrosti velkoformátové fotografie na záběrech Instax Wide. Užijte si neomezené experimentování a otestujte nastavení svého velkoformátového fotoaparátu. Velikost filmu: Instax Wide. Baterie: 4 × AA. Držák objektivu: Graflok.
 

Fujifilm Instax Wide Double Pack
Rychlé, ostré a super praktické – jedno balení Fujifilm Instax Wide Double Pack vám poskytne 20 křišťálově čistých snímků v širokoúhlém formátu, které hýří barvami, které upoutají pozornost.
Kompatibilní se všemi 4×5 kamerami vybavenými Graflokem – což je většina 4×5 kamer na trhu.
Navrženo pro použití filmu Fujifilm Instax Wide, nejdostupnějšího a cenově dostupného instantního filmu na trhu.
První hotové řešení pro natáčení filmu Instax na fotoaparáty 4×5, které oživuje okamžitou fotografii pro velký formát poté, co byla v roce 2016 ukončena výroba filmu pro odlupování.
Vyvinutý ve spolupráci s profesionály v oblasti velkoformátové fotografie – LomoGraflok je individuální světlotěsná jednotka okamžitého vyhazování filmu pro všechny fotoaparáty 4×5 vybavené Graflokem, které používají film Fujifilm Instax Wide – nejdostupnější a cenově nejefektivnější instantní film na trhu.
Ideální pro testování nastavení vašeho velkoformátového fotoaparátu před snímáním na drahý 4×5 archový film.

 
Obsah balení:

LomoGraflok 4×5 Instant Back
Kalibrace filmového letadla a připevnění masky

Barva: Černá
Barva podle výrobce: Black
Typ baterie: AA
Země původu: Čína


5620 CZK


Více informací v muziker.cz