Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Herní stůl MACKENZIE 100 cm,Herní stůl MACKENZIE 100 cm

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.12.2023 1990
8.4.2023 2150
8.2.2023 2190
4.1.2023 3080

Herní stůl MACKENZIE 100 cm,Herní stůl MACKENZIE 100 cm

Zárukou vítězství je herní stůl MACKENZIE. S plochou širokou 100, 120 nebo 140 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlnou hru. Zároveň je dostatečně kompaktní, aby se vešel i do menší dětského či studentského pokoje. Pevná deska a stabilní rám jsou zárukou kvality a dlouhé životnosti. Přední hrana pracovní desky je tvarovaná tak, aby se hráč mohl bez omezení přisunout ke stolu. Na desce navíc najdete dva otvory na kabely, které umožňují svedení kabelů do spodní části, což předchází tomu, abyste do kabelů zamotaly právě v tom nejméně vhodném okamžiku. Určitě oceníte i praktický držák na sluchátka. Herní stůl MACKENZIE je vyroben z pevného rámu s práškovým nátěrem v černé barvě. Plát stolu je z MDF s PVC fólií. Energický design je podtržen červenými nálepkami na kovovém rámu. Stůl ve tvaru Z stojí pevně a stabilně, váš nejlepší partner v hrách. Vychutnejte si úplnou svobodu, hrajte bez omezení.
Stůl MACKENZIE je vhodný i jako pracovní či počítačový stůl. Jeho přednosti ocení každý žák či student. Najděte mu místo v domácí pracovně, v dětském či studentském pokoji.Barva: černá / červenáMateriál: MDF s PVC fólií / kovRozměry: šířka: 100 / 120 / 140 cmhloubka: 60 cmvýška: 75 cmtloušťka desky: 1,5 cmStůl nabízíme ve třech rozměrech. Výběr rozměru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Nosnost: 80 kgHmotnost: 12 / 13 / 14 kgDodáváno v demontu.,Zárukou vítězství je herní stůl MACKENZIE. S plochou širokou 100, 120 nebo 140 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlnou hru. Zároveň je dostatečně kompaktní, aby se vešel i do menší dětského či studentského pokoje. Pevná deska a stabilní rám jsou zárukou kvality a dlouhé životnosti. Přední hrana pracovní desky je tvarovaná tak, aby se hráč mohl bez omezení přisunout ke stolu. Na desce navíc najdete dva otvory na kabely, které umožňují svedení kabelů do spodní části, což předchází tomu, abyste do kabelů zamotaly právě v tom nejméně vhodném okamžiku. Určitě oceníte i praktický držák na sluchátka. Herní stůl MACKENZIE je vyroben z pevného rámu s práškovým nátěrem v černé barvě. Plát stolu je z MDF s PVC fólií. Energický design je podtržen červenými nálepkami na kovovém rámu. Stůl ve tvaru Z stojí pevně a stabilně, váš nejlepší partner v hrách. Vychutnejte si úplnou svobodu, hrajte bez omezení.
Stůl MACKENZIE je vhodný i jako pracovní či počítačový stůl. Jeho přednosti ocení každý žák či student. Najděte mu místo v domácí pracovně, v dětském či studentském pokoji.Barva: černá / červenáMateriál: MDF s PVC fólií / kovRozměry: šířka: 100 / 120 / 140 cmhloubka: 60 cmvýška: 75 cmtloušťka desky: 1,5 cmStůl nabízíme ve třech rozměrech. Výběr rozměru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Nosnost: 80 kgHmotnost: 12 / 13 / 14 kgDodáváno v demontu.


1987 CZK


Více informací v dekorhome.cz