Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Řadící box je konstruován pro všechny typy závěsných motorů. Domek je vyroben ze skelných vláken zesílených nylonem, ramena jsou z anodizovaného hliníku. Montáž je možná na obě strany lodi.

Táhla C5 a C16 je možné připojit k boxu přímo. Ke táhlům C2 a C7 je třeba použít adaptér K25. K táhlu C14 je třeba použít adaptér K23.

Efektivní samonasávací čerpadlo se zabudovaným tlakovým spínačem s vysokým průtokem, které obsluhuje současně 2 až 3 vývody. Tlakový spínač automaticky zapne čerpadlo v případě potřeby a pak jej zase vypne. Průtok: 11 l / min, s tlakovým spínačem 25 PSI / 1,7 bar, průměr hadic - 13 mm, max. dopravní výška - 3m. Rozměry: 230 x 152 x 110 mm. Napětí - 12 V.
Země původu: Itálie

Mechanický domeček řízení - jednokabelové pro závěsné a zabudované lodní motory s výkonem do 173 kW (235 koní). Tento domek řízení je ideální alternativou hydraulického řízení. Je vybaven zpětnou brzdou, která účinně eliminuje nežádoucí účinky lodního šroubu na směrovou stálost, na základě tohoto není nutná neustálá kontrola řízení. Doporučený pro lodě s rychlostí do 50 mil / hod. Výstupy kabelů řízení z nerezové oceli. Možnost 90 ° a 20 ° montáže, snadná instalace a připojení kabelů řízení. Volant není součástí dodávky. Při tomto řízení je třeba objednat příslušnou sadu. Na výběr jsou montážní sady: černý kryt 90 °, bílý kryt 90 °, černý kryt 20 °.

Země původu: Itálie

K domečkúm řízení T67. Kabely řízení mají min. rádius ohýbání 200mm. Koncovky kabelů jsou z nerezové oceli.
Délka: 9ft / 2‚75 m
Země původu: Itálie

Kabel řízení pro závěsné a zabudované motory, jakož i Z-náhony, s vnitřním lankem z nerezové oceli. Bovden je z UV odolného plastu, rezistentním vůči slané vodě, benzínu, motorové naftě a oleji. Všechny kabely mají rádius ohýbání 200 mm. Délka - 2,14 m.
Země původu: Itálie
Délka: 7ft / 2‚14 m

Kabel řízení pro závěsné a zabudované motory, jakož i Z-náhony, s vnitřním lankem z nerezové oceli. Bovden je z UV odolného plastu, rezistentním vůči slané vodě, benzínu, motorové naftě a oleji. Všechny kabely mají rádius ohýbání 200 mm. Délka - 4,59 m.
Délka: 15ft / 4‚59 m
Země původu: Itálie

Kabel řízení pro závěsné a zabudované motory, jakož i Z-náhony, s vnitřním lankem z nerezové oceli. Bovden je z UV odolného plastu, rezistentním vůči slané vodě, benzínu, motorové naftě a oleji. Všechny kabely mají rádius ohýbání 200 mm. Délka - 5,19 m.
Délka: 17ft / 5‚19 m
Země původu: Itálie

Kabel řízení pro závěsné a zabudované motory, jakož i Z-náhony, s vnitřním lankem z nerezové oceli. Bovden je z UV odolného plastu, rezistentním vůči slané vodě, benzínu, motorové naftě a oleji. Všechny kabely mají rádius ohýbání 200 mm. Délka - 6,72 m.
Země původu: Itálie
Délka: 22ft / 6‚72 m

Kabel řízení pro závěsné a zabudované motory, jakož i Z-náhony, s vnitřním lankem z nerezové oceli. Bovden je z UV odolného plastu, rezistentním vůči slané vodě, benzínu, motorové naftě a oleji. Všechny kabely mají rádius ohýbání 200 mm. Délka - 1,83 m.
Země původu: Itálie
Délka: 6ft / 1‚83 m

Kabel řízení pro závěsné a zabudované motory, jakož i Z-náhony, s vnitřním lankem z nerezové oceli. Bovden je z UV odolného plastu, rezistentním vůči slané vodě, benzínu, motorové naftě a oleji. Všechny kabely mají rádius ohýbání 200 mm. Délka - 3,36 m.
Délka: 11ft / 3‚36 m
Země původu: Itálie