Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Stabilní skládací lávka z eloxovaného hliníku s kolečky, zábradlím a čepem. Délka - 210 cm, šířka - 36 cm, hmotnost - 16 kg.

Stabilní skládací lávka z eloxovaného hliníku s kolečky, se zábradlím a čepem. Délka - 260 cm, šířka - 36 cm, váha - 18 kg.

Skládací přístavní můstek vybaven hliníkovou mřížkou potaženou protiskluzovými materiály se sloupky a lanovým zábradlím. Délka - 3,1 m, šířka - 36 cm, průměr trubky - 25 mm.

Třístupňový vysouvací žebřík vyrobený z nerezových trubek pro montáž na koupací plošinu. Šířka - 21 cm, délka - 89 cm.
Země původu: Itálie

Třístupínkový vysouvací žebřík z nerezových trubek pro montáž na koupací plošinu. Délka - 87 cm, šířka - 30 cm.
Země původu: Čína

Sklápěcí 3-stupňový nerezový žebřík s protiskluzovými plastovými stupínky. Vymädzovacia trubka je nastavitelná. Šířka 26cm, délka 63cm.
Země původu: Čína

Sklápací žebřík z leštěné nerezové oceli s plastovými protiskluzovými stupínky a nastavitelnou trubkou. 5-stupňový, délka - 115 cm, šířka - 26 cm.

4-stupňový teleskopický žebřík (49.541.03/04) + schránka pro zapuštění do tloušťky lávky.Vyrobeno v Itálii společností Douglas Marine.Vysoce přesný posuvný pohyb.
Země původu: Itálie
Materiál: Nerezová ocel AISI316

Třístupňový univerzální sklápěcí hliníkový žebřík pro všechny typy nafukovacích člunů. Délka - 90 cm, šířka - 25 cm.

Země původu: Čína

Pět stupínkový žebřík z eloxovaných hliníkových trubek, se směrem dovnitř klopeným obloukem, potaženým plastem. Vybaven patentovanými rozpěrkami, které se přizpůsobují tvaru člunu. Schopen plavání. Výška - 136 cm, šířka - 35 cm, průměr oblouku - 25 cm. Váha: 1,8 kg

Země původu: Řecko