Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Systém pro vyřezávání lepených autoskel, 7dílná sada, s organizérem – QUATROS QS14220
Sada speciálního nářadí na ruční vyřezání (demontáž) čelního skla přilepeného lepidlem. Obsahuje vše potřebné k demontáží interiérového obložení, protažení řezací struny, úchyty na strunu pro samotné řezání, a nůž k následnému dočištění zbytků těsnění.
 
Sada je dodávána v plastovém výlisku, který může sloužit také jako organizér nástrojů do šuplíku dílenských vozíků. Barevné provedení se může lišit podle aktuální dodávky.
 
Nepostradatelná výbava každého auto sklenáře!
 
Obsah sady:- speciální nůž na vyřezávání skla (okna)- nůž k odstraňování těsnění- vidlička k odcvakávání čalounění (páčidlo)- řezací struna (lanko)- protahovací jehla na zavádění vyřezávací struny- 2× tažná rukojeť na strunu

4-dílna souprava na vyřezávání lepených skel

1x řezací drát ProGlass, 22 m
2ks rukojeti, madla na řezací drát / strunu pro vyřezávání lepených autoskel
1x Jehla na protažení řezacího drátu

Drát na vyřezávání lepených autoskel, délka 22 m – JONNESWAY AB030064W.
Zapletené lanko zajišťuje nejrychlejší možný řezný účinek.
Rychle rozřízne polyuretanová a silikonová lepidla používaná při montáži čelních skel.
Při používání řezacího drátu používejte ochranu očí a pracovní rukavice!
Technické údaje:
Délka: 22 m

Souprava na montáž vsazovaných autoskel Jonnesway AB010001
Sada je určena k pohodlné montáži vsazovaného autoskla do karosérie.

Souprava škrabek a nožů, různé rozměry, sada 27 dílů v plastové kazetě – JONNESWAY MKS27
Nástroje určené například k odřezávání či oškrabávání lepidel, tmelů a na podobné práce.
 
Sada obsahuje:
- 1x úchyt – madlo na škrabky
- 5x škrabka, šířka 12 mm
- 5x škrabka, šířka 16 mm
- 5x škrabka, šířka 20 mm
- 5x škrabka zkosená pod úhlem 53 °, šířka 16 mm
- 1x úchyt – madlo na nůž
- 5x nůž

Drát na vyřezávání lepených autoskel JONNESWAY AB010013
Délka: 50 metrů
Navržen pro snadné a rychlé vyříznutí skla z karosérie automobilu.
Vyrobeno z nerezové oceli.

Rukojeť pro uchycení škrabek – čepelí, délka 145 mm – JONNESWAY MKS27-H
Určeno jako náhradní díl či příslušenství pro sadu nožů JONNESWAY MKS27.
Používá se např. při výměně autoskel pro ořezávání zbytků těsnění, lepidel, při karosářských pracích pro oškrabávání tmelů apod. Držákový mechanismus je velmi jednoduchý a spolehlivý – po vložení výměnné čepele se úchyt utáhne závitovou objímkou.
Ergonomicky tvarovaná rukojeť s protiskluzovou povrchovou úpravou zaručuje pohodlnou a bezpečnou práci.

SHERON Rain Off (tekuté stěrače) 500 ml
Lidově "tekuté stěrače". Vytváří na skle čirý film s vodoodpudivými účinky, kapky vody na skle „nedrží“ a náporem větru odletují. Výrazně zlepšuje viditelnost za zhoršených klimatických podmínek, a to i bez použití stěračů. Zabraňuje ulpívání nečistot, v létě usnadňuje odstranění hmyzu, v zimě usnadňuje odstranění námrazy.


VÝHODY    

Zlepšuje viditelnost
    Usnadňuje odstranění hmyzu a námrazy v zimě


SPLŇUJE SPECIFIKACE

    Není definováno


Dodržujte prosím požadavky výrobce automobilu dle technické dokumentace Vašeho vozu.

Sada pro vyřezávání čelních skel drátem, 4 díly - VBSA DSS-175.Praktická sada je určena pro vyřezávání skel a je tak vhodná pro práci v dílně, garáži nebo autoservisu. Výhodou je možnost obsluhy pouze jedním člověkem. Velká přísavka s otočným mechanismem a zpětnou pružinou táhne drát při vyřezávání zpět a přebírá tak roli druhé osoby/mechanika sedící uvnitř vozidla. Přísavka se ve vozidle na sklo zhruba v jeho středu upíná bezpečně a rychle pomocí osvědčené pákové techniky. Drát se přitom vede poblíž skla, takže nemůže dojít k poškození palubní desky nebo čalounění. Používá se řezací pilkový drát, kulatý nebo čtverhranný drát příliš vhodné nejsou. Sada obsahuje:• 1 ks přísavka s otočným mechanismem a zpětnou pružinou (DSS-175-0)• 1 ks pilkový vyřezávací drát 22 m (SD22)• 1 ks drátový startér (DST125)• 1 ks tažná rukojeť drátu (DGL200-1)

Sada na úpravu profilu pro osazení skla, v plastovém kufříku- VBSA KFS-300.Praktická sada je určena pro úpravu profilu pro osazení skla - odstranění zbytků těsnicích hmot, lepidel, ale i nálepek apod. Sada je vhodná pro každou dílnu, garáž nebo autoservis.Ergonomicky tvarovaná dvoukomponentní rukojeť zajišťuje bezpečnou práci a umožňuje rychlou výměnu broušených čepelí.Sada je uložena v praktickém plastovém kufříku. Obsah sady:• 1 ks držák čepelí s rukojetí (FSC-300 SPECIAL)• 6 ks čepel šířky 12 mm (SC313)a• 5 ks čepel šířky 16 mm (SC316)• 5 ks čepel šířky 20 mm (SC320)• 5 ks úhlová čepel (53°) šířky 16 mm (TQ-1438)• 1 ks ořezávací nůž • 6 ks trapézová čepel k ořezávacímu noži (ULB-582) • 1 ks plastový kufřík Volitelné příslušenství:• SC313 - 10 ks čepelí šířky 12 mm• SC316 - 10 ks čepelí šířky 16 mm• SC320 - 10 ks čepelí šířky 20 mm• TQ-1438 - 10 ks úhlových (53°) čepelí šířky 16 mm