Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Yankee Candle Black Cherry Vent Stick Vůně do auta 4 ks

Yankee Candle Clean Cotton Car Jar Vůně do auta 1 ks

Yankee Candle Vanilla Lime Car Jar Vůně do auta 1 ks

Yankee Candle Black Cherry Car Jar Vůně do auta 1 ks

Yankee Candle Red Raspberry Car Jar Vůně do auta 1 ks

Čistič vzduchových filtrů K&N je jediným čistícím prostředkem doporučen pro čištění vzduchového filtru K&N z bavlny. Rozpouští nahromaděné nečistoty a starý filtrační olej. Použití jakéhokoli jiného čistícího roztoku může způsobit ztrátu záruky na vzduchový filtr. Je takový dobrý na čištění mastných ploch a špíny, že ho lze použít i jako průmyslový odmašťovač k odstranění usazenin z většiny povrchů včetně bavlněných vzduchových filtrů, lakovaných povrchů, chromu, plastů a dalších!

Myje se vodou

Potřebné nářadí

Klíč

Doba trvání

60 minut

Objem: 3,8 L;3,1 - 4 L
Země původu: USA

Systém pro vyřezávání lepených autoskel, 7dílná sada, s organizérem – QUATROS QS14220
Sada speciálního nářadí na ruční vyřezání (demontáž) čelního skla přilepeného lepidlem. Obsahuje vše potřebné k demontáží interiérového obložení, protažení řezací struny, úchyty na strunu pro samotné řezání, a nůž k následnému dočištění zbytků těsnění.
 
Sada je dodávána v plastovém výlisku, který může sloužit také jako organizér nástrojů do šuplíku dílenských vozíků. Barevné provedení se může lišit podle aktuální dodávky.
 
Nepostradatelná výbava každého auto sklenáře!
 
Obsah sady:- speciální nůž na vyřezávání skla (okna)- nůž k odstraňování těsnění- vidlička k odcvakávání čalounění (páčidlo)- řezací struna (lanko)- protahovací jehla na zavádění vyřezávací struny- 2× tažná rukojeť na strunu

Drát na vyřezávání lepených autoskel JONNESWAY AB010013
Délka: 50 metrů
Navržen pro snadné a rychlé vyříznutí skla z karosérie automobilu.
Vyrobeno z nerezové oceli.

Pasta na čištění a leštění hliníku Aluminium Polish, tuba 75 ml.
Speciálně vyvinuta pro jemné, ale vysoce účinné leštění hliníku.
Hliník je neušlechtilý kov, který má mnoho vlastností, díky kterým si získal svou oblibu a využívá se v mnoha odvětvích průmyslu, a najdete ho i na motorce, kole, v autě a v domácnostech na více místech, než bychom čekali. Hojně se využívá ve stavebnictví ve formě hliníkových profilů, ze kterých se vyrábějí například okna a dveře nebo venkovní žaluzie. V interiéru se s ním setkáte u stylových garnýží ale i radiátorů. Na motocyklech najdete hliník často na řídítkách, ráfcích a hliníkové boční kufry jsou oblíbené především u cestovních motorek.
S pastou Aluminium Polish bude hliník vypadal dlouho dobře a zachová si svoje výborné vlastnosti. Čistící a leštící pastou dosáhnete zrcadlového lesku hliníku. Pasta vytvoří na povrchu film, který chrání hliník před vnějšími vlivy i jemným mechanickým poškozením.
Používejte tam, kde se obáváte případného poškrábání, zejména při strojním leštění při vysoké teplotě.
Přípravek Aluminium Polish neobsahuje amoniak.

Sada pro čištění motocyklu

Vše potřebné k čištění motocyklu
Souprava obsahuje kartáček, houbu, 500 ml láhev s čističem motocyklů a 500 ml aerosolový sprej na ochranu motocyklu
Použití: Univerzální

 


Země původu: Čína