Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
SHERON Dárková sada INTERIÉRDárkové balení v průhledné PET krabičce s vonnou visačkou zdarma.Obsahuje:čistič interiérů 500 mlcockpit sprej 400 mlvlhčené ubrousky na oknavonná visačkaDodržujte prosím požadavky výrobce automobilu dle technické dokumentace Vašeho vozu.

SHERON Dárková sada LÉTODárkové balení v průhledné PET krabičce s vonnou visačkou zdarma.Obsahuje:autošampon s voskem 500 mlcockpit sprej 400 mlvlhčené ubrousky na rucevonná visačka Dodržujte prosím požadavky výrobce automobilu dle technické dokumentace Vašeho vozu.

SHERON Dárková sada ZIMADárkové balení v průhledné PET krabičce.Obsahuje:rozmrazovač oken 500 mlrozmrazovač zámků 50 mlubrousky na okna 24 kssyntetická jeleniceškrabka PolarDodržujte prosím požadavky výrobce automobilu dle technické dokumentace Vašeho vozu.

Drát na vyřezávání lepených autoskel, délka 22 m – JONNESWAY AB030064W.Zapletené lanko zajišťuje nejrychlejší možný řezný účinek.Rychle rozřízne polyuretanová a silikonová lepidla používaná při montáži čelních skel.Při používání řezacího drátu používejte ochranu očí a pracovní rukavice!Technické údaje:Délka: 22 m

Sada škrabek s vyměnitelnými noži Vhodné například na odřezávání lepidel, tmelů atd.Obsah balení:2 krátké šrabky1 prodloužená šrabka1 polohovatelná škrabkaNáhradní břity - jsou umístěny v držáku průhledném dlouhé škrabkyOstří škrabek je opatřeno krytkou, pro větší bezpečnost.Váha sady: 1kg

Systém pro vyřezávání lepených autoskel, 7dílná sada, s organizérem – QUATROS QS14220Sada speciálního nářadí na vyřezání (demontáži) čelního skla přilepeného lepidlem. Obsahuje vše potřebné k demontáží interiérového obložení, protažení řezací struny, úchyty na strunu pro samotné řezání, a nůž k následnému dočištění zbytků těsnění. Sada je dodávána v plastovém výlisku, který může sloužit také jako organizér nástrojů do šuplíku dílenských vozíků. Barevné provedení se může lišit podle aktuální dodávky. Nepostradatelná výbava každého auto sklenáře! Obsah sady:- speciální nůž na vyřezávání skla (okna)- nůž k odstraňování těsnění- vidlička k odcvakávání čalounění (páčidlo)- řezací struna (lanko)- protahovací jehla na zavádění vyřezávací struny- 2× tažná rukojeť na strunu

Systém pro vyřezávání lepených autoskel, 7dílná sada, s organizérem – JONNESWAY AB010002Profesionální sada speciálního nářadí na vyřezání (demontáži) čelního skla přilepeného lepidlem. Obsahuje vše potřebné k demontáží interiérového obložení, protažení řezací struny, dva držáky na strunu pro samotné řezání, a nůž k následnému dočištění zbytků lepidla (těsnění). Sada je dodávána v plastovém výlisku, který může sloužit také jako organizér nástrojů do šuplíku dílenských vozíků. Nepostradatelná sada přípravků pro autosklenáře. Obsahuje 7 kusů nářadí. Součásti setu:- nůž na vyřezání okna (skla)- nůž na těsnění oken- páčidlo na demontáž čalounění (27 cm)- jehlice na protažení lanka- ocelové řezací lanko (22 metrů)- dva držáky na řezací lanko

Škrabky – tzv. šábry ASTA AH4020607Sada 3 kusy.Šířka čepelí: 15, 20, 30 mmUrčeno např. pro karosářskou práci a další autoservisní a dílenské činnosti.Provedení nástrojů: čepele (planžety) jsou z nerezové oceli, rukojeti z kvalitního dřeva.

Snadno použitelný kovový lak na bázi rozpouštědel pro lakované kovy včetně chromu, mosazi, mědi, hliníku, oceli a dalších povrchů odolných proti poškrábání. Kovová leštička je schopna odstranit nečistoty, špínu a oxidovanou barvu a nepráší a nezanechává bílé zbytky.
Země původu: Čína

Získejte nejlepší čistící účinek s biologickým čistícím prostředkem Muc-Off Bio Cleaner. Je to neuvěřitelně účinný čistící prostředek obsahující ""technologii nanomateriálů"", která se stará o jemné povrchy vašich motocyklů. Neobsahuje žádné škodlivé kyseliny, CFC ani rozpouštědla a je zcela biologicky odbouratelný.Chraňte, udržte a osvěžte svou motorku pomocí neuvěřitelného Motorcycle Protectant 's. Má vysoký obsah oleje, takže je dokonalým inhibitorem koroze po umytí.Nakonec naneste Muc-Off Dry P.T.F.E. Chain Lube je navržen tak, aby vydržel extrémní tlaky, které působí na hnací řetěz motocyklu. Jedná se o vysoce univerzální mazivo na suchou řetěz, které má vynikající penetrační vlastnosti zajišťující mazání každé části řetězového článku.
Země původu: Čína